valla sen 10 kuruşla 100 kuruş kazanırsın..biz 1000 kuruşla 500 kuruş kazanırız..biz bunun derdindeyiz..ben garanticiyim..
nohut abinin stilini sevdim ama..
Printable View
valla sen 10 kuruşla 100 kuruş kazanırsın..biz 1000 kuruşla 500 kuruş kazanırız..biz bunun derdindeyiz..ben garanticiyim..
nohut abinin stilini sevdim ama..
Daytradeci olaraktan asla kazanamazsınız.
Herif saniyesinde bi cıbık diker apışır kalırsın, yada devre kestürür gıbraşamadan gözüne far tutulmuş tavşan gibi bakarsın.
Kazanmanın sırrı
Ortavadeli başarılı öngörü
O da bizde yok :drunk:
çok çalkaladı bugün .... bakalım .. satmak kolay almak/tutmak zor gibi.. kısmen zor olan taraftayım (hedge var).. ..bunu bilen pala at koşturuyor.. sınır yok kendisinde çünkü .. kasa her zaman kazanıyor .. :) . ytd ..
Herif yine dipten nerdeyse 100 puan fışkırttı,
Bugün 2 tur attıysa hem düşüş hem çıkış 200 erden 400 puan eder.
Paraya bak yahu
Kapalıçarşı'da bazı döviz büroları sahte banknot iddiasıyla 50 ve 100 dolar alımını durdurdu
İstanbul'da, yurt dışında basılan sahte 50 ve 100 dolarlık banknotların piyasaya sürüldüğü iddiası nedeniyle Kapalıçarşı'daki bazı döviz büroları dolar alımını durdurdu.
Kapalıçarşı'da bazı döviz büroları para sayma makinelerinin gerçeklerinden ayırt edemediği banknotlarla ilgili iş yerlerine uyarı broşürleri astı. 100 ve 50 dolar görsellerinin kullanıldığı afişte "Piyasadaki sahtelerden dolayı görseldeki paralar alınmayacaktır." ifadesi yazıldı.
Döviz bürosuna 50 dolarını bozdurmak için geldiğini ifade eden İbrahim Halil Hüseyin, gazetecilere, "Bürodan olumsuz yanıt aldım, 50 doları bozmadılar. Eski olduğu için galiba. Dolarım sahte değil, 7 ay önce buradan almıştım, yan tarafa geldim yine almadılar. Bekleyeceğiz yapacak bir şey yok." dedi.
Esnaf Reşat Yılmaz da yetkililerden açıklama beklediklerini belirterek, "Dolarla ilgili sıkıntılı bir dönem yaşanıyor. Daha çok beyaz dediğimiz dolarda sıkıntı var. Başını da 50 dolar çekiyor. Böyle bir durum çıkınca gerçek 50 doların da alım satımında sıkıntı yaratıyor. Çünkü sahte dolarların miktarı henüz belli değil." diye konuştu.
Yılmaz, 40 yıldır esnaf olmasına rağmen kendisinin de sahte doları ayırt etmekte zorlandığını dile getirerek, "Bu sahte dolarların toplanması lazım. Bu da 2 haftayı bulur. Vatandaş da panik yapmasın. Taşlar yerine oturacaktır. Makinelerden de geçiyor. Makineler güncellenince sıkıntı çözülür." ifadesini kullandı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
SpaceX saatte kaç km hız yapar?
Falcon 9'un şu anki haliyle alçak Dünya yörüngesine 13150 kilogram (28990 lb) ağırlığında ve yer istasyonu transfer yörüngesine 4,850 kilogram (10,690 lb) ağırlığında görev yüklerini taşıyabilmektedir. Her üç Falcon 9 aracı da orta ölçekteki fırlatma sistemleri sınıfındadır. Falcon 9'un maksimum hızı 2.77 km/s'dir.19 Oca 2024
60X2.77x60 =9.972 km/saat
selam arkadaşlar,
patinaj devam ediyor. bist 100 9500-bist 30 10500 üstündeyken hala boğa güçlüdür. Yalnız bugün son saat dünkü 10.860 dibini aşağı geçerse viop ayılar ortalığı basar. ykb diğer bankaları da peşine takmaya çalışıyor. akbnk-iş pek uymuş sayılmaz ama onlarda diri.
neyse son düzlük epey heyecanlı olacak gibi duruyor.
eldeki kısalar ile devam.
https://i.hizliresim.com/g8dmji5.PNG
1.300 milyardan fazla bofa alışı vadeli pay piyasası ile ilgili hareket olabilir mi,
hikayede var ykbnk satış havucu :)
3saat..çift tepe görüntüsüne devam..
https://i.hizliresim.com/olmmxgo.png
yatırım tavsiyesi değildir..
10.953....LONG........Spegi ne yapıyorduk....
Bu sefer tebrikler tohatlı dayucuğum, sonunda doğru yolu buldun :)
Sindooo bak real time aldığını yazacaksın.... yoksa tuzluk gibi seni kullanırlar..... Long yaptık bakalım spekler bize kaç TL hediye edecek
bu viyopçulardan çok şey öğrenecez ya da aklımızı tamamen kaybedecez..
bıst 100 kafaya koymuş 10 bin denemesi yapacak gibi 3 vakte kadar
Karadumana inat :)
İlgili
Uzay roketleri ne kadar hızlı hareket eder?
Bağlı olmak.
Ay'a uçuştan bahsedecek olursak, Dünya'nın etrafında yaklaşık 350 km yükseklikte dönerken hız yaklaşık 30000 km/saattir, sonra Dünya'nın yer çekiminden uzaklaşma hızı 40000 km/saattir ve Ay'ın yer çekimi uzay aracını çekmeye başlayana kadar bu hız 5000 km/saat'e düşer. Seyahat sırasında yakıt kullanılmaz, Dünya'dan ilk itişten sonra yakıt sadece rota düzeltmesi için kullanılır.
Fotoğrafta görülen ISS, uzayda 20 yıldır bulunuyor, 100 metre uzunluğunda, her daim insanlı, Dünya'nın etrafında 90 dakikada dönüyor, yaklaşık 350 km yükseklikte uçuyor ve saatte yaklaşık 30.000 km hıza sahip.
Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa, Ay'a gitmek 3 gün, Mars'a gitmek ise 7 ay sürüyor.
Bütün rakamlar kaba tahminlerdir.
aralıkta Nail baba rallisi bile yaptırırlar bunlar
etiketi basabilir ama alıcı gelmez..sistemde olan alıcıda yüksek etiketten satar..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...25e305d0cd.jpg
Noel baba rallisi temsili.
bir düşse herkes rahatlayacakta .. düşmüyor işte inatla ... boğa güçlendi çünkü ..bahansi var .. bırakır mı :)
Bugün 600 gayme kazanabildim, bugünlük yeter
Tohatlı dayucuğum fazla kazandıysan kıskanırım ona göre :he:
Bu sefer LONG pozları 100 puan almadan bırakmam......ayak sürtüyor spekler.... eşek gibi bir yukarı sürdüler mi... paraları alıp veririm
Bana özelden yazan 3 kişi seni dünkü ykbnk ve koç şirketi üzerinden yaptığın manüpülasyon yazından dolayı şikayet etmiş .Dün seni uyarıyorum hala artislik peşindesin real tıme yazıyorum diyorsun ya aç spk sor bakalım bu suçmu
ykbnk %4 yukarı yaptı
Bu saatten sonra sabahtan akşama kadar real tıme yaz beni aşar iş başka yerlere gitmiş o yatırımcıların şikayeti doğruysa ben boş işlerle uğraşmıyorum canlının peşindeyim tokatçı.
sende canlı kalmak istiyorsan boş konuşmadan işlemlerini yap
tokatçı,
bildiğin bütün duaları oku ykbnk satılmasın , satıldı kap haberi düştüğü an köpek balığı kan kokusuna hemen gelir bildiğim şikayetin boyutu burada kayıpların geri alınması ile ilgili mevzuatta yer var buda çorap söküğü demek bu yüzden sesini kes bulut abini dinle boş konuşmam biri benimle birşey paylaştığı için ha sen diyorsan ben bildiğimi okurum meydan orada beni beni bağlamaz.Şikayet edenle edilen arasındadır artık iş.
kolay gelsin benim için bu konu kapanmıştır.
Manipülasyon büyük 1 suç tohatlı dayucuğum. büüüle şeyler yazmadan real time online olarak lönk şort devam et bence şirket işlerine fazla karışma
Ykbn Satış havucunu ısıtıp ısıtıp servis ederler.
Sonuçta ortada 1 havuç mevcut
Ben yapmam, tarzım değil... Bu vakadan da söz etmiyorum kimse üzerine alınmasın.
Genel-geçer bilgi için söylüyorum:
Örneğin; eski Twitter, şimdiki X'te oluyor bolca.
Yatırım yaptığınız bir enstrümanda manipülasyon kokan bir aksiyon varsa...
Hiç uğraşmaya değmez. İlgili şirketin yatırımcı ilişkilerine bildirin geçin.
Onlar gereğini yaparlar zaten. Yapmıyorlarsa zaten bir i.nelik mevcut demektir.
Yatırımınızı gözden geçirin.
10.980 Ful LONG....... spekler tırtıklamaya devam....
Adamın gönderdiği bu salağın real tıme yazıyorum şuradan long buradan şort hikayesini burada yönlendirme olduğu vs vs yazıyı göndermiş cimer üzerinden spk ya aynı kişiler bu salağın dün sanki oradaymış gibi ykbnk satışı koç holding yorumu sahibi için konuşmaları şimdi onu yazıyorlar bana şimdi aynı kişi 2 defa radara yakalanırsa ceza farklı çıkar.
bu malı uyardık çıktı bize tuzluk
yok ben bilirim tavırlarında dangalak devlet cezayı kestimi bitti bu yüzden ne yapıyorsa yapsın benide sinirlendiriyor artık.