-
Sanki transfer yasagi olmasa transfer yapacak para varmis gibi bir algi var, radikal kararlar alinmali , alınacaktır da, may satilamazmis , istanbuldaki arazi öyleymiş, qatar da kimmiş, sen satmazsan iflas masasi zorla satar
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Tablonun aksine güzel şeyler olacak diyenlerde var.
Fifa'dan bir beklenti mi var?
-
İyi akşamlar sayın forum üyeleri.spkek gecen gündüzün zehir zaten senin beter ol olacanda inşallah.gelelim hisseye,ben düşünmeyecem ne olacağını...istediğinde indiren/ler,dilediğinde kaldıran/lar bunu forumlara kadar yazanlar düşünecek.benim inancım tam güveniyorum bu şerrreflilere bence başaracaklar eğilecekler.spotumu da yapayım geçip gideyim,yapabilirsin spkek başarabilirsin,eğilebilirsin,haydi spkek.şimdi git,düşün,taşın,kaşın hatta kurdeşen dök.
Sayın forum üyeleri,yüksek maliyetli hissede olanlar zaten kasada.tahmin ederim ne keçiler ben gibi...mal alamadı benden her şartta iteledimde itelerimde ancak dükkanı kapatıcak yada hakkımı vericek.hissedarım ben 1 hissem dahi olsa hissedarım.ağaların borç
Defteri kabarık bende ne verseler olmaz gibi o derece gıcığım.nerde benim temettü?!!!çok borçlular çok.ömrümün yettiği kadar buralardayım şayet bu dükkan kapancaksa hissedar olarak bende kapanıştayım.ne örnekler var değil mi?yaşanmış hepsi bu borsada...neyse başınızı ağrıtmayayım,ağrıttıysam da özür
Dilerim.çıkmadan,çilemden çektiğini düşündüğüm üyelerimize sakin olmalarında yarar olabileceğini,yıllardır bu peçete ile haşır neşirsiniz,ne yapıp ne yapmayacağınızı sizden iyi kim bilebilir?...demek istedim.iyi bir gece geçirmenizi diliyorum,sağlığınız önemli.kalın sağlıcakla
-
Transfer yasağı sonrası belki kar açıklar seneye, vermesinler transfer izni, babalarının parasını öyle savurmazlar, verin kayyuma katarlıyamı satıyor çinliyemi satsın gitsin.
-
-
Ky soydunuz ahini aldiniz hadi odeyin bakalim 1.5 milyon euro yu ersun hocaniza... Yuzde 10 kadar cikan hisseye mudahalede bulunma sonra bu karara itirazda bulunacaklarmiş... Bir gunde 2 gol... Yetermi
-
olağanüstü seçim kararı alındı.
yatırım tavsiyesi değildir.
-
Trabzonspor yönetimi olağanüstü kongre kararı aldı / Trtspor