Printable View
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Avatarıma hic laf etmiyorsunuz.. Bir İsmail bey fark etti mesaj attı :yes: gözlerimiz görmüyor, malum yaşlılık.. bir de sarraf ile olan resmin mi vardı yoksa.. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG : Fenerbahce hem futbolda hem baskette kazandı.. Güzel bir haftasonu :yes: Keyfimiz yerinde şükür.. Yarinimiz bugünden daha iyi olsun :yes kızlar da su topunda kazanmış, 3/3 yaptınız, kutlarım...
Alıntı: Originally Posted by MedwiG :kahkah: :kahkah: güzel resim olmuş Gaşınma, o fotoğrafı çeken Reha GAYA! :yes: Eline makineyi verdik buna, alayını yamuk yumuk çekti benim fotoğrafları! :vk:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Avatarıma hic laf etmiyorsunuz.. Bir İsmail bey fark etti mesaj attı :yes: Cücük kadar avatarlara, bakmıyoruz bile! :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Cücük kadar avatarlara, bakmıyoruz bile! :kahkah: Elbet bir gün bizimde kocaman avatarımiz olurr Reha abi :oleyo:
Alaman itine soktuyduk, onu da çıkartmışlar! :vk:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Elbet bir gün bizimde kocaman avatarımiz olurr Reha abi :oleyo: Büyüyünce elbette olur, şimdilik elindekiylen yetinecen! :he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Alaman itine soktuyduk, onu da çıkartmışlar! :vk: Akşam üzeri birseyler olmuş ama ben yoktum anlayamadım halada çözemedim .. Ali beyde birseyden bahsetti ama baktım birşey yok :yes: Reha abinin son mesajlarina baktim malum niza varsa bidonla gelir ama onda da birsey yok :oleyo: