Hani bazı senetler her gün açılışta %20 yapıyor ya, egser işte öyle 4-5 gün tavan tavan giderse ancak hakettiği yere gelebilir.Ancak piyasa patron ve temettü politikası nedeniyle egser'e ilgi gösterir mi göreceğiz.
Printable View
Hani bazı senetler her gün açılışta %20 yapıyor ya, egser işte öyle 4-5 gün tavan tavan giderse ancak hakettiği yere gelebilir.Ancak piyasa patron ve temettü politikası nedeniyle egser'e ilgi gösterir mi göreceğiz.
Beli ki bu hissede ky kalmamış, yoksa rekor kar gelmesine rağmen 1-2 yorum var sadece.
Son 5 senesini inceledim değil 3.çeyrekte, senelikte bile bu kadar yüksek kar yazdığına rastlamadım.
Fazla ky olmaması belki de tahtacının işini daha kolaylaştır
Kagitta kucuk yatirimci var mesela ben ama antispegin dedigi gibi tahta sahibi cok acimasiz oldugundan beklentimiz yok, o nedenle sesimiz cikmiyor. Bu kagittaki en buyuk sikintilardan biri imtiyazli hisseler. Bu nedenle tahtaya buyuk oyuncular ugramiyor ve tahta sahibi istedigi gibi at kosturuyor. Yarin da kafasina gore takilir artik.
ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
imtiyazlı hisse başka senetlerde de var,ama en acımasızca uygulayan Adnan Polat...
Acaba döviz cinsinden ihracatlardan elde ettiği kar,12 aylık kar açıklanırken döviz geri geldiği için kar da aşağı düşer mi?Teknik bir konu işi bilen varsa açıklayabilir mi?Demek istediğim sözgelimi 10 milyon Euro,9 aylıkta:6.9 TL den=69milyon TL yapıyor,ama şu an 62 milyon, yıl sonu 12 milyon Euro olsa,diyelim 6 TL den=72 milyon TL...
Bu nedenle mi yeterli tepki vermiyor acaba?
Sorumun cevabını buldum kendimce:söylediğim gibi bile olsa örnekteki Euro rakamı5.74 altına gelmediği sürece kayıp olmuyor.