Hani bir atasözü var. Kelemin büyüğü heybede, ya da eşeğin büyüğü ahırda.
Bakalım torbadan yada ahırdan ne çıkacak
Printable View
bakalım benim Link cik te koşmaya başladı bugün. Sıra Arena'ya da gelecek inşallah. Değerli olanın değerini bilmek lazım.
Dün gece yazdığım spekler davranışı.. genelde biri yükseltme niyetinde ise diğerleri pek karışmaz dedim ama sanki şu anda kapışma var gibi.
Yalnız değerler artı yönde ise belkide benim sarky için kurduğum hayal görünmeye başladımı acaba ucu ? Eğer böyle ise kendime çok kötü çelme attım demektir. Kaldıki an itibariyle zaten epey kaybım var. İşin sırrı sabretmek madem sabretmekten başka çarem yok..
22 yıldır Sarky ile ilgiliyim.Böyle bir fırtına görmedim.Üç tavandan sonra iki tavanı yok etmeleri ve 783'e kadar indirmeleri bir çoğumuzda mal çıktılar senaryosunu düşündürse de,işin aslı dün ve bugün ne olduğu tamamıyla ortaya çıktı.Ve üçüncü tavanda 9,37 de vermeyen birçok kardeşim agresif düşüşü görünce 8 TL den bile mal kaptırdılar.
Bugünkü haraketi görüp iyice anlamlandırınca, akla yatkın bir yargıya vardım.Yani kendimce işi çözdüm.Ancak,burada bunu açıktan yazmam hem bazı kardeşlerimi yanıltabilir ve hem de bunların yatırımcının nabzını ölçmek için bu forumu sürekli okumaları sebebiyle amaç ve taktiklerini deşifre etmek benim de işime gelmez.Bu sebeple görüşümü merak eden kardeşim varsa özelden yazmamı isteyebilir.
Biz burada yıllarca ceza aldık
Medeni cesaretimizi gösterdik
Kavga ettik
Sabır gösterdik kızdık özür diledik.
Ama Bu tarz ilginç.
Özel.....
Üye olmayan ama takip edenler...
Özel....