oyunu zaten hergün oynadılar tavan olacak altına sarkma olmaz üstü boş hep simsarlar bizi yiprattilar
Printable View
bana ygyo yu hatırlatıyor dikkat edin arkadaşlar
Nasıl yani
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O şekilde olursa çok can yanar.
Yazık olur.
Borsa olmaz o kumar olur.
Çünkü KAP'a sadece bedelli bildirimi yapılmış haricinde bir bildirim yok.
Mesela olağan dışı fiyat hareketleri gibi.
Benim düşüncem bedelliye başvuran bir şirket 1 tl nin altında rezillik yaşar (beklediği parayı bulamaz) ne yani 96 kuruşa 96 kuruş mu talep edecek
Fakat şöyle bir ayrıntı var bedelli başvurusu ile hissede varsa yabancı yatırımcı uzaklaşabilir. Bunu hem şirketin paraya ihtiyacı olduğu için hem de daha pratik kagitlar varken bu karmaşaya girmemek icin seçebilir. Peki ne olur?
En makul olasılık bedelli için 1 in üstünü görmesidir. Bu nedenle spekler kağıdı su kademelerde kynin elinden korkutarak topluyor tahminimce. 1 tl uzeri ve bedelli sonrası kağıt rahatlayacagi için yabancı yatırımcı girişi kolaylaşır ve yine artış trendine geçebilir.
Peki ne yapmalı?
Sürecin akıbeti belirsiz tabiki ve kağıt aşağı yönlü her kademeye hareket edebilir. Bu korku olmamalı.
Önemli olan zaman....
Kesinlikle ytd
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kısa Vadeli Borçlar : 175.897.218 tl
Uzun Vadeli Borçlar : 436.118.663 tl
Toplam Borçlar : 612.015.881 tl
Satış Gelirleri(yıllık) : 42.425.951 tl
bu kadar yüksek borcu ve çok düşük geliri olan şirketlerin hisselerini birileri çıkıp 1.30'a gidecek o hedefi geçtiği zaman 1.50'ye gidecek orayı da geçerse 1.60'a gidecek türden uçacak fiyatlar yazılıyorsa hisse artık piyasaya küçük yatırımcının eline veriliyor demektir. bedelliyi şirket isterse 1 liranın altından da gerçekleştirebilir veya 1 liranın üzerinde verilen malları geri çekip hisseleri toplayana kadar bekletebilirlerde. bu hisselerde spek ve patronun el ele olduğunu hiçbir zaman unutmayın.saygılar.
kumbara niyeti ile devam ediyorum.3-5 günlük hesap yapmadım belki 3-5 ay bile takılırım.ama hedefime gidene kadar bekleyeceğim.dibi görmeden zemin oturmadan almakda satmakta riskli...2-3 gün kapanışlarını bir görelim bakalım su nerde durulacak...