Bizi akşam pastalarına iyi alıştırdın. Eksik olma. Teşekkür ederiz.
Printable View
9 aylık zarar 30 milyon.son 3 aylık zarar 1.4 milyon gibi.beklenti 2-3 milyon arasındaydı.
kisa vadeli borclar artmis ozkaynaklari azalmis. 30576 de zarar var. Allah sonumuzu hayir etsin.
Beklenen bişeydi ama umarım bahane edip vurmazlar
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah bunlari bildigi gibi yapsin...Bizim mahalle bakkali bunlardan daha iyi yonetir bu sirketi...CFO larina mail attim birakin bu isi kapatin kepenkleri Herkes rahat etsin bizim bakkal amca devredin dedim...buyuk ihtimalle gulup silicektir maili...ne enaisiniz diye...cook tav oldumm Coook...uzmeyelim kendimizi tutulduk birkere ya kol kesip gidicez.yada beklemey devam edicez.icimizi de burda dokeriz gari...
Kendi adıma beklentim bilançoya yönelik değildi.1. Haftalıkta Rsi - Macd bariz Pu var ki bu tür hareketlerde ciddi yükseliş oluyor.İkincisi kağıt adese ile birebir aynı hareketleri yapıyor.Adese bilançosu daha açıklanmadı ama 1-2 hafta içinde açıklanacak.Hoş onda da bilanço olarak bundan farklı olacağını zannetmiyorum ama çeşitli forumlarda adese ile ilgili bazı söylentiler dolaşmakta ki ne kadar doğru bilemem.Kısaca sı bizim yukarıya gidecekse adese nedeniyle yapacak.ytd.