İşin içinde Orhan Aydın var.
Printable View
İşin içinde Orhan Aydın var.
Geçenlerdeki arsa haberinin üzerine yattılar. Normalde herkes en az iki tavanlık haber diyordu. Hala yatıyor ama ben unutmadım ve unutmayacağım!
https://resmim.net/f/zlDtzG.png
21 aralıktan beri düşenin altında kapanış yapmadı.yarın muhtemelen tepki verecektir.
dow un artı kapatması...doların düşmesi...bistin gaplı açması...
bu hisseye hiç bir etkisi yok...en kötüsü de bu...
yarın borsa 1500 puan yükselir bunun ne yapacağı belirsiz...
Ha şunu bileydin hocam...
Bu hissede teknikmiş, grafikmiş, istatistikmiş, hepsi hikaye :) Tamamen şans, takip ettiğim kadarıyla ne yapacağı o kadar belirsiz bir kağıt ki, hatta şirket değil sahipsiz bir vakıf gibi, ortada adam akıllı gidişata yada faaliyetlere ilişkin elle tutulur net bilgi olmadığı gibi, ahbap çavuş ilişkisi ile zararda olan farklı şirketlere iştirak edilerek kaynak aktarıldığı ve bilerek OSTİM e zarar ettirildiğine ilişkin dedikodular var. Kime neye inanılacağı belirsiz, yönetici kademesinin dedikoduların önüne geçmek maksatlı ortaya koyabildiği ne bir açıklama ne bir irade var... Anlayacağınız sahipsiz kalmış bir işletme görüntüsünden başka birşey yok ortada...
Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Flnasal borçlar ve dönemsel maliyetleri hala çok yüksek. Azaltılması için likit girişi gerek
Şimdilik projesi bitmek üzere olan ostim inşaat projesinde satış oranı düşük görünüyor. Projede 2018 da ünite satış performansı önemli
İştlrak şirketi Kızılcahamam akasya yatırım inşaatın şşrkete hiç bir dönemsel katkısı yok. Pasif bir varlık. %34 lük hissesinin diğer hakim ortaklara satılarak burdan nakit kaynağı edilmesinin yolları aranması ortaklığa önemli katkı sağlar
Birde Irak taki trafo tahüüt işleri tamamlanmasının ertelendiği konusunda tekrar bildirim geldi ve yeni bir tahmini bitiş tarihi verilmedi, hala herşey askıda ve tamamlanıp alacakların tahsilatı hala soru işareti., bu işleri tamamlayıp şüpheli alacak borç olaylarının giderilip herseyin netleşmesi gerek.