Arayalım bakalım.bugün olmazsa yarın...mutlaka arayalım..herkes arasın...hele bugün bir geçsin bakalım,ne olacaksa...
Printable View
Murat beyle gorustum. Oncelikle sirasiyla anlatayim. Her halukarda fabrika alacagiz diyor ofiste oturmayla bu is olmaz diyor sonucta uretime dayali bir sirketiz diyor. Onumuzdeki haftalara dogru haberler gelebilirmis. Bedelli konusundada 1 lira nominal degerden yapilir fakat spk.ya basvuru sureci oranin verecegi cevap falan onemli diyor bedelli net deil basvuru yok daha. 1.14 fiyat ve 068 fiyat ayrilma hakki icinde 2017 daki fiyat uzerinden spk yla bir iletisim anlasmazligi soz konusu diyor yoneticilerimiz bununla alakali bir pozusyonu yok fakat uasal olarak yatirimcilarin spk.ninda belirttigi gibi dava acma haklari saklidir diyor. Fabrika alinip uretime gecince tekrardan ana pazara geceriz diyor. Bukadar Y.T.D..
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani arkadaslar bekleeyeculk insallah uzun surmez
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de görüştüm.Ben sadece Aydın ili olayını sordum.Arazi üzerinde fizibilite çALIŞMLARI DEVAM EDİYOR DİYOR.4 AYDIR NİYE UZADI dedim...eğer diğer satış gerçekleşmese,pürüzler çıksaydı o yüzden sıkıntıya düşerdik.o yüzden satışın gerçekleşmesini bekledik dedi..mutlaka alınacak dedi...izmirdeki ürün yelpazesinin yanına ,zeytinyağı da ilave olacakmış.
Grubun en dandik hisselerinden atsyh 1 hafta içinde 0.20 'den 0.39 oldu alyag yakaladı.
Bizim uyuz eşşek amiral gemi olacağına yüz karası oldu iyice:(
Ytd
Ivıhojojojıhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...defc843a77.jpg
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
40 ta eşleşiyor şimdilik...
40-41 oldu...anlaşılan telefon konuşmalarının buraya etkisi olmuş....