Tur atiyo :D artik tur bindirsede rahatlasak. Citi toplamaya devam ediyomu acaba. Sayin ogon gelsede bi akd gonderse bize cok makbule gececek.
....
Printable View
Tur atiyo :D artik tur bindirsede rahatlasak. Citi toplamaya devam ediyomu acaba. Sayin ogon gelsede bi akd gonderse bize cok makbule gececek.
....
yettim
Ek 17202
Allah razi olsun ;)
....
Allah sizden de razı olsun. Tcell genellikle böyle piyasanın tersine hareketleri seviyor. Ne zaman yükseleceği belli olmuyor.
Fakat izlediğim kadarıyla 15.30 lara düştükçe citi süpürüp 15.45 lere kadar bir alıyor . sonra yine serbest bırakıyor. yani güzel güzel topluyor.
Aynen sayin ogon citi lemek tabirini tcell de mi gelistiriyo napiyo acaba :D beklerken cok tahta kacirdik ama saglik olsun vardir bi hayir diyelim. Nasipten ote köy topraktan ote yol yok. Tekrar tesekkurler katkilariniz icin. Bugunluk hatta yarindan da beklentim yokda belki toplamalar sonucu haftaya bisiler bekleyebiliriz. Saglicakla hayirli gunler. :)
....
Bende ayni kanidayim. Bendeki nisan ama tirsmiyo degilim :D ortalik karisik kirmizilar havada ucusuyo mayislar acilmis bugun cok dusundum gecip gecmeme konusunda sonra vazgectim bakalim hayirlisi artik.
....