:dvr::dvr::dvr:
Bilerek yanýnda olmak size yaraþýr lafý tam bir terbiyesizlik .
Biz Fenerbahçe’ye yapýlanlara feto’nun iþi bu , Ergenekon & balyoz gibi uydurmalar yasanirken de feto’nun iþi bu derken siz sözde savcý Zekeriya Öz’ün heykelini dikmeyi düþünüyordunuz . Eee þimdi biz bunlarý o tarihte biliyor ve söylüyorsak o zaman bilerek yanýnda olan siz oluyorsunuz
Feto tehlikeliydi bunu herkes biliyordu , haaa feto’yu gerçek bir musluman, iyi bir insan , devlet iþiyle ilgisi olmayan sadece bir cemaat olarak gören olduysa ona birsey denir ama ben burada onu yazmayayým .
Bu memleket de hiç darbeler yaþanmamýþ gibi, subaylarýn baþbakana posta koyduðu günler hiÇ yaþanmamýþ sanki. Bir vesayet vardý seçilenler iktidar oluyor ama muktedir olamýyordu. BÜTÜN BUNLARI BÝLÝYORSUNUZ ASLINDA. 15 TEMMUZ HER TÜRLÜ VESAYETÝN SONA ERDÝÐÝ BÝR DÖNÜM NOKTASIDIR.
Benim yazdýklarýmla Suan bu attýðýnýz mesajin gram ilgi ve alakasý yok . Lafý çevirdiniz iki dakikada ..
Ýyi veya kötü , seversin yada sevmezsin ama Hayatýný teröre adamýþ birini hemde Akp döneminde Genelkurmay baskanligi yapmýþ biri cezaevine teror sucundan içeri atýldý ve buna destek oldunuz . Bunu yapan savci Öz’ün destekçisi oldunuz neredeyse heykelini dikecektiniz. Neyse sonuç olarak feto’nun kötü olduðunu bilerek destekleme diye birsey bizden çýkmaz , çünkü biz feto’yu sizler el ele kol kola gezerken , özledik sizi gelin ülkenize derken onun ne kadar tehlikeli onun devletin içinde neler yapabileceðini bagiriniyorduk . Onca Ergenekon ve balyoz operasyonu yapýldý bu adamlar bunlarý yapabilecek o insanlarý içeri artýrabilecek bir güçteydi , bunu bile bile bir þey yapmadýnýz ve sonuç 15 Temmuz oldu . Kimse öyle masum deðil , hele ki biz onu iyi bilirdik ama o kötüymüþ diyerek bu iþten sýyrýlmak hiç mümkün deðil .
Not : Burada “biz” kelimesini ben bunu çok iyi biliyorum ediyorum anlamýnda yazmadým benim yaþým belli benden daha eskiler bu feto’nun ne olduðunu daha iyi bilirler sadece bu sözde cemaatin ne olduðunu yýllardýr bagirindigimiz icin “biz” kelimesini kullandým , yoksa ben biliyordum þeklinde bir sahiplenme anlamý yok .