Sayın Baygeorge
Bascm % 5 düştü
Sıra İsgsy de 😂😂
Printable View
Ülkedeki insan kalitesi olağanüstü bir hızla geriliyor. Görebildiğim kadarıyla bu yozlaşma kurumlara da hiç gecikmeden yansıyor. Bataklık gibi ďüşünün. Bir gün eskaza uzerinde çiçek açsa dönüp kimse farkında olmayacak. Halimiz budur.
iş grubu hareketli bugün bizimki sessiz şimdilik
Sabah sabah kahvemi zehir etti yine,
Alemin akıllısı benim ya, ucuz malı bulunca hazine keşfetmiş gibi abandım. Portföyün %60ı isgsy, şimdi maliyet düşürsem mi diye düşünüyorum.
Halbuki temkinli alsaydım böyle olmazdı, bi bkluk olmasa, getiri diye çıldıran piyasa neden isgsy almasın. Potansiyeli piyasa neden fiyatlamasın.
İştirakler totalde zarar mı ediyor, hangisi ne kadar kar ediyor bilmiyorum. Şirket neden paylaşmaz bu bilgileri. ilanço aslında kara kutu.
1,62'de 127lot alıcıya karşılık,
1,63'te 33360 lot var
3 senedir düşüyor hala bu kadar satıcı var sizi de şüphelendir miyor mu ?
Ayrıca bu şirketin aldığı sattığı ürün de şirket . Satabilmesi için piyasaların durulması Şart .
Kısa vadeli hareket etmeye gelmez .
Dip NoT : Tüm iştirakleri Karda o yüzden iştirak oranlarımızı arttırdık .
Yönetimin Beklentisi olmasaydı kol keserlerdi . Neredeyse tüm iştirakler bizim .
ISYAT Hala alım yapıyor DENİZ Deuche Global vs satıyor . HAber desen hiç yok
İşin ilginç yanı ISYAT 2500 Lot alım haberleri de göndermiyor . Piyasa yapıcılığı kapsamı . :)
Bizim Köyde değişiklik yok
iyi zamanlarda piyasa değeri 80-100 milyon USD civarlarında seyretmiş ki yinede fiyatı ucuzdu
5 senedir elindeki şirketler dahada büyüdü piyasa değerinin daha yüksek olmasa beklenebilir hesaplar buna göre yapılmalı
Sn ByGeorge,
Şüphelendirmez mi, çiftçi, kamu yararına çalışan kar amacı gütmeyen Gubrf bile tepki veriyor arada ama bizimkisi acayip.
Tüm iştirakler artı fvök e sahip ancak, hepsi karda değil. Edison research in raporunda vardı, iştirakler nette finansal giderlerle zararda görünüyor.
Doğru, şirketlerin hepsi FAVÖK'te artıda. Nette de zarar yazıyorlar.
Yapılan sermaye destekleri sonrasında netteki zarar artmamıştır, ne ölçüde düzeldikleri ise önemlidir.
Bence burada asıl bakılması gereken konu büyüme planlarına ne olduğuyla ilgili.
Son birkaç yılda evdeki hesapların gelişmelere uymadığı belliydi.
Şimdiye kadar olanlar en kötü ihtimalle zaman kaybıdır.
Bundan sonra ne yapılabileceği başta ülkenin gidişatı olmak üzere çok sayıda faktöre bağlı görünüyor.
Kısacası, iyi diye varsayıp bir alametle yolumuza devam diyoruz.