23.82 lik bonoyu 6 aylık 30 verirse bozdururum ancak.
Printable View
Bundan yaklaşık 1 sene önce 28 faizden aldığım bonolarin vadesi yaklaşık 50 gün sonra bitiyor,faiz oranları kademeli düştü,o dönemde ufak ufak biriktirdiğim paralar ile 27 den,26 25 gibi oranlardan bono almış idim.vadeleri uzun,bozmasın,hiç saymadım,şu anda hala daha 28 faizden kazanıyor,al-sat yapsaydım,gün be gün azalan faiz oranları ile devam edecektim.mesela bugün bile son dönemde 21 den aldığım bonolarin hepsini satıp,yeni oran 22 den bağladım.28ila 22 oran arasında degerleniyor, bugün aldığım bononun vadesi 600 kusur gün,zorda kalınca bozabilir,tekrar kazanınca alırım.egerbono faiz 23 24 olursa satıp tekrar güncel faiz ile kazanclı,faiz,20-21 e inerse,600 gün 22 devam,etkilemez
Biraz klavye azizliği olmuş,kısaca aktifin açıkladığı bono faizi,kaç ise o faiz oranları devam ediyor,merkez,faiz azaltırsa etkilemez,eğer arttirirsa,satip yeni orandan bono alırım.herturlu piyasa değerinin üzerinde fiyat
Aktifbanka girerken şifre bi türlü gelmiyor .
Sifre sorunu yasayan varmi başka ?
nkolay uygulamasinda sorun yok .
Aktifbank degil sanırım.. hazine bonosu bence.. 6 ayda %20 getirdiğine göre, faiz dusunce değerlenmiştir.. satsa da satmasa da birşey değişmez
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.