-
Bimere Spk şikayet etsen ne olacak oradakilerde kendi adamları. Galibin hisse satışı bitince bürüte soktular. Hala anlamadınızmı sonra 2 lerden toplayı 3 üzeri kakaladılar.Galip 4-5 hisse var hepsinde defalarca manüpülasyon yaptı halada yapıyor ve dokunan yok.
-
Avtur brüte girmediyse daha hiçbir hisse girmez. Düşür düşür bakalım oyunların nereye kadar gidecek spek efendi.
-
Paranızı 5 dakikada pul ederler kimse bu hissede ne olacağını bilemez. Yarın 2.2bile gösterirler.
Sabah 3.43den yakalandım 3.2 ort zorla çıktım
-
Gösterebilirler herşey olabilir.
-
2 Attachment(s)
çarşamba 207 bin perşembe 166 bin satmış
hızlı takaslar iş bank bakıyorum 2 gün gecikmeli veri galiba cuma günü göremedim cuma yı yarın görürüm.
metro deli gibi satıyor Ek 4650Ek 4651
-
Globalmi topluyo metronun verdigini şimdi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Adam pislik diyorki elinde mal varsa yağla balla pazarla ki çıksın. Biz de diyoruz ki bizi mahvetti bu adiler maliyet 200 p yukarda yeni ky varsa atlaamsın. burada inançlı insanlar eminim vardır ve geçen hafta ne dedik şahitler. hisse 3.4-3.6 bandıydayken hatta sabah 3.45 ken dedım ki KY bedelsiz ve batıl inanç olan brutten yasaktan cıkıyor olayıyla mala atlayacak ve elıne verecekler. Evet hiisem var ve cok zarardayım.Ben zarardayım dıye hısseyı pompalayıp yenı ky nın kanına ve parasına goz dıken adılerden olmadım olmam da..Bu hısse ne zaman gıder? KY yoksa gıder...KY cok olan hangı galıp hıssesı enınde sonunda ele vermemiştir? Adam(!) hem galıpten sıkayetcı hem de galıbın 1.5 tan 5 e getırdıgı hısseyı ovme peşinde..Ve brute alamazlar demıs bu hısseyı brutten cıktıgı gun :D Allah'ım sabr. Keşke çıksa. Ama bana şu yuzden cıkacak desın bır aklı selım.Pazarlamacılar uzak dursun benım yorumumdan. Zaten sabah yuzde 15 onlar yuzunden ky magdur oldu! yuzde 15! 3.45te uyarırken satan sımdı 3 ten alabılırdı eger almak ıstıyorsa . Ikıncı olarak bız nasıl gırdık ? Herkesın baska hıssede sinir olup hızlıca kazanma aşkına tutldugu o an...Hayatımın en buyuk hatası.Ama oldu bır kere cıkamıyorsun da olacagı az cok ongorsen de acaba mı dıyorusun.Şimdi de neden cıkacagını bılmesem de hatta daha cok gerıye gıdecek korkusu olsa da satamıyorum satmıyorum. ama 450 bhısse arasında Ptesı şöyle ucacak denen hıssenın durumu ortadadır...Anlayan anlamak ısteyen ıyı nıyetlılere.Tekrar edıyorum Ky coksa kayıp coktur...İnşallah bı sekılde cıkar da cıkarız su an 3.05.4 olsa yemınle kacacam..ama 3 altına saalrsa ne yaparımı da bılmıyorum. Neyse kumarın ıcındeyım Ins sız de ben de cıkarım ama mıllet alsın da bız kacalım demedım demem...
-
Anlık takas paylaşıyordu birileri bende olsa paylaşacağım ama ilan birisi paylaşsa kim aldı kim sattı
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.