sen sussan çıkacak bence
Printable View
--Bu it le havlama kısmıni, sanırım karşındaki aynaya bakarak yazmış olmalısın. Bu kelimelerin senden başka gideri yoktur. Alma satma konusuna gelince.
--Sen niye satmadin. Salak salak konuşup benim asabimi bozmayin.ben sizin yatırım danışmanızmiyim
--Sen ya Salaksin yada kör. 0.47 çıkmış bir rakammiydi. Sen Rıza'nin paralı elemanı olmalısın. Riza kaç veriyorsa biz fazlasını verelim.
--Bizim için 2018 yılın sonu 2019 Yılı Baba RIZA yılı olacak. Önümüzdeki dönemde
--Acele etme koçum sende alısirsin. Forumdan yazmaya utanirsan, özelden yazar krem istersin veya krem alacağın yer adresi istersin. Biz burada burdayız on senedir. Rıza abimle birlikte çalışırız....
Yukarıdaki yazılar senin yazıların efendi tutarsız mesnetsiz saçma sapan ve çöp yorumlar .. Hissenet de attıgın tüm mesajlar 2 topikte onlarıda biliyosun 8-5:30 çalışan memur gibi atıp tutmuşşsun burda
Yazılarında 1 tane grafik tekni analiz temel analiz yada takas analizi olan bir çalışma yok !! ama 3 mesajdan birinde mal yediriyolar diye çıgırtkanlık yapmaktan başka bir halt yok !!!
Burada sadece pravakatörlük yapıp huzur kaçırmışşsın ve yatırımcıları hisselerini satmaları için kağıdı kötüleyen yazılar yazmışşsın
TEKNİK - TEMEL - TAKAS - TEK BİR PAYLAŞIM YOK !! tamamen sallama boş mesajlar ..
Diyelimki mağdursun 10 yıldır bu kağıtta bekliyosun saygı duyarım fakatttt !!! bütün paranı bu kağıda baglayarak ve yanlış yatırımlar yaparak başarısız bir yatırımcısın şapkayı önüne koyup düşünmen lazım .!!! ..
Ben hedef yazmadım rakam belirtmedim bir grafik attım ve daha atıcam ya adam gibi anlamaya çalışırsın yada susarsın ve seyredersin ... bırak rakamlar konuşsun .. ben buraya geldiysem bir nedeni vardır ..
Herkese Hayırlı Akşamlar..
Tamam ben susunca cikcakmis ben susuyorum bari kazanalim ytddddddd
Susuyorum ama para daha cok rizaya ilet cikmassa daha alirim ona gore dusurmesin kafasina kafasina vururum sonra aglama beykin uzulurum ytddddd hadi sustum senin icin pork
https://i.hizliresim.com/yznDD9.jpg
Saatlik grafik bariz pozitif uyumsuzluk... bu kısa vadede sadece bir kıvılcım.. :)
Bu realite uymayın ..sadece boş teneke gibi ses çıkarır..