Merhaba sayın hayek,
Vertuyu verdin mi? :)
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Merhaba sayın hayek,
Vertuyu verdin mi? :)
maalesef !!! portfoyun yarisi servet yarisi o idi. servet gyo dan sonra pagyo ve korfez gyo da devam ediyoruz .
2.43 lu seviyelerden vertu pozisyonumun %70'ini kapadim. 2.39 maliyet vardi az bir kar ile sattik.
ama maalesef %30 kaldi[emoji4] orda smartiks ve kafein hikayesini bekleyecegiz mecburen !!! olenle olunmuyor.
pagyo da pozisyonum var, orda bir satis hikayesi var. korfez de bilanco ve piyasa fiyati analizine gore oldukca iyi seviyede bilancoya pozisyon acilir gibi duruyor bakalim !!!
valla saka maka bu yil iztar, tactr,klgyo,blcyt, nthol,servet gibi hisselerden iyi paralar kazandik vertu ciddi husran oldu. ama hala umudumu kaybetmedim. 2.05 gibi gelirse pozisyonumu artirmayi dusunuyorum ama hevesim kacti acikcasi. aynen kapagi acilmis ve 1 gun duran kolayi tekrar icme tadindayim😊
# yatırım tavsiyesi değildir #
Yine aynı ortamda bulunduğumuza sevindim sayın hayek.
Ben de vertu açıkladığı günün ertesi 2,26 verdim. Vertu Aynen dediğiniz gibi.. Şimdi buradayım, bakalım hayırlısı olsun. Ytd
ne lanetli kaatmıssın
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirket paylarımızın Borsa'da işlem görme kabiliyetini artırmak amacıyla, Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 08.02.2018 tarih ve 3 sayılı almış olduğu karar ile Bizim Menkul Değerler A.Ş. tarafından yürütülmekte olan Likidite Sağlayıcılık işlemlerinin süresinin 14.08.2018 tarihine kadar uzatılmasına karar verilmiştir.
İşlem görme kabiliyetini arttırmak ne demek ??? 2,60 dan millete kilitleyip 1,60 dan bile almamak olabilir mi ? Ytd
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belki grup değişikliği yapmak isterse işlem hacmini ayarlama çabası mı var? Sadece sesli düşünüyorum.. Ytd
İnsan yeni sözleşme şerefine biraz alım yapar. Ama bunlarda böyle birşey olmadığı için sadece 656 lot almışlar Onuda bizimde işlem yapan ky almıştır . Ytd
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.