Bak ya.
Seni cok gaddar Davut gordum mudurum afedersin..:(
Printable View
Benim de bir arkadaşım 2010 yılında bir kağıt söyledi illa al diye.Hacim falan yok kağıtda ,bin lotu bir haftada falan aldım.Kağıt 14 liraydı.Arkadaş 15 bin lot falan toplamıştı .Üç ayda yüzde 25 kazandım ne güzel deyip kağıdı 20 den sattım.Geçen 1700 lirayı geçtiydi kağıt.Ha arkadaş da beklemedi o da yüzde 30 falan kar edip sattı kağıdı.Eminim hemen hemen hepiniz hangi kağıt olduğunu anlamışsınızdır.
Yil kac hatirlayamadim.
Halil Buhur kardesim ile birlikte 8.50 civarinda FROTO aldik.
Ben 11.40 gibi sattim, iyi fiyat dedim..:vk:
Dun 125.90 dan kapadi.
Halil Hoca hala tutuyor..:)
Yıllardır borsada kendi kendime söz veririm,yahu bir kağıtda karını aldın kağıtdan çıkmaya karar verdin,hiç değilse karının bir kısmını kağıtda bırak,kağıt uçar giderse hatıran olsun derim ,yapamam çıkarken tüm lotları satar çıkarım.İsyat,güneş sigorta,klimasan ,egeendüstri,sekuro,yünsa
vs hep kar ettiğim kağıtlar hatıra olsun diye çıkarken karımın yarısını bu kağıtlardan çekmesem gene dünyanın parasını kazanmış olurdum,ama maalesef ya herro ya merro doğa bu.
Hep kar cebe yakışır mottosu yüzünden,bilinçaltımıza kazıyorlar mottoyu ondan oluyor bence.Gerçi yıllarca süründüren bir ton kağıt da var,bizim borsa burası borsa kim kime ........diye atasözü olan bir mecra ,neticede temkinli olmak da neticede yıllarca borsada olup batmamak genelde hep karda olmak lüksünü kazandırıyor tabi o da ayrı konu.