3 kademe karla kaçtık megerse reis konuşurken alım varantı alacakmışız yine unuttuk 46 dan 63 e geldi kısmet birazda
Printable View
Arkadaşlar bakın işte siz de durumun farkındasınız. Aynen ben kendimi yirtarak diyorum ki bu a.g larım biz de 100 usilk varken götürmuyor doları değil mi? Bunu hepimiz yaşadık. Peki bu iş bu kadar basit ise kısaca 0, 15 ten 100 bin usilk 15 bin yapıyordu. O gün elimizde olsaydı ki yemin ediyorum kıl payı almadım şimdi dolar buralarda olmayacaktı. E devlet o zaman bu işi bu şekilde çözemez mi?
Kafayı yiyorum zaten son 15 bin liramdı onu da borç aldım. 30 unda 0, 12 idi tüm parayı gömecektim.Para 2 sinde gelince baktım 0, 15-16 biraz düşsün derken 0, 20 lere geldi. Son para olduğu için cesaret edemedim. Sonra short long derken o parayida erittim. Şimdi diyorum o gün 100 bin lotu alacaktım ki hep kâr da olacağım için satmazdım acaba o zaman buraları görecek miydi? Hepimiz görmezdi diyor muyuz? Diyoruz değil mi? Yani benim şimdi 180 binim olur muydu?
1 yil uzerinde ugras verdim varantta cozemedim sene 2014 . Arada heyacan olsun diye atiyoruz zar gibi.dedigim gibi cesaret isi.o gun oruc kafama vurdu bilinc kaybimi panikmi anlamadim resmen uzerime oynadilar panikle sattim.cesaret edip o parayi yok saysaydim %80 kar 5 gunde 150 bin kumarin hasi..
Endeksde secime kadar yukari bekliyorum mayis vade sonu endeks veya hisse varantina zar atilabilir.dolar alimdakileri carpabilirle sil dolar alim varantini satimlari cop olmayandan alim yapilabilir