İstihbarat mücadelesinde yeni boyut etki ajanlığı.
https://www.milliyet.com.tr/yazarlar...anligi-6464613
Printable View
İstihbarat mücadelesinde yeni boyut etki ajanlığı.
https://www.milliyet.com.tr/yazarlar...anligi-6464613
Bir şey çıkmaz bu işlerden korkmaya gerek yok. İş ciddi olsaydı Biden cumhurbaşkanını aramazdı.
Bana kalırsa Biden dedi ki bak ben seçimlerde Ermenilere söz verdim soykırım desem bile sorun olmaz ama beraber tüm sorunları hallederiz.
Adam ortak çalışma falan demiş daha ne olsun.
Mustafa Can kardeşim güzel demiş
Baydin o pozisyonda fazla duramaz
Boş yapıyo
Çene düşük
İlgi odağı olamıyo
O yüzden show unu yapıp olayı hastalık Demans kemik eğriliği skolyoz salyangoz longoz cilingoz gibi sebeplerden
Kamalla Harris e devretmek zorunda
Oyun esas ondan sonra senlencek diye tahminliyom
Türkler hiç bir toplulukla anlaşamaz, öyle..
Bu topraklarda yahudiler sürüldü, rumlar göçe zorlandı, kürtler yokmuş gibi davranılıyor,
yıllardır bitmeyen kürt-türk savaşı... Araplarla savaşımız halen devam ediyor...
anlaşamıyoruz kimseyle..
Ya Sivasta yakın tarihte insanları yaktık.. ! Ne çabuk unuttuk?
Dersim kürt isyanı/katliamı hâla açıklanamıyor,tam yazılamıyor..?!
Sarıkamışta Enver,yazlık ayakkabılarıyla göz göre göre,insanları ölüme atmadı mı?
Kafası kesilmeyen sadrazam var mı?
Kardeşini,amcasını veya ailden birini katletmeyen kaç padişah çıkar??!
Onlar yapmadı mı? Onlarda yaptı.. sende yaptın..
Bildiğiniz bir şey varsa konuşun,yoksa susun bizim gibi kenarda okuyun öğrenin. Adam her dediğinizi bilgiyle, sizin sunduğunuz argümanlarla ezmis geçmiş,halen demogoji peşindesiniz. Yok 128 milyar dolar mış, Erdoğan mış ,ABD miş falan. Konuyu başka şeylerle sulandırıp çorba peşindesiniz. Hiç okuduğunuzu anlama kabiliyete demi yok. Kendi cehaletinizi insanları salak yerine koyarak geçiştirmeye çalışmayın. Nerelere kimlere kulis yapmak istiyorsaniz onlarla birlikte bogulun inşallah.
ŞERİATÇILARIN ,ülkeyi ele geçirdiğinden bu yana,
aydın/entellektüel kesim tamamen dışlandı..söylediklerini yadırgamıyorum..
ülkede imam hatipli ve ilahiyatçı dışında BİLİM ADAMI,AYDIN kalmadı...
Rahmetli Çetin ALTAN'I severdim.Okurdum İlber Hoca'ya göre Türkçeyi en iyi kullanan ender yazarlardan biriydi..
Ama sen nefret ediyorsun.. Bu zamane insanı öyle SADECE NEFRET,anlamadığını, tanımadığını,okumadığını...!