Originally Posted by
abartin
iki defa short dolar kontratlari actim dediniz....Her iki defada dolar patladi.....Ne ise..Her kesin zarari ve kari kendine.....
Arkadaslar bugun reizz iadei ziyaret icin Subat ayinda BAE'ne gidecegim dedi. Israil, Misir, Suudilere guller ve cicekler dagitti...
Mevzu muhalefetin tiye aldigi gibi basit degil...Dis politikada ciddi eksen degisikligi var...Turkiye artik pragmatik bir dis politika izliyor.....Gecen hafta Turk Devletler Teskilati resmen kuruldu....Bu tarihi bir adim idi...Devami gelecek....Ermenistan U donusu yapmaktan baska bir secenegi kalmadi. Turkiyeyi Orta Asyaya direk bagliyacak Zengezur karayolu koridoru acilacak.
Ote yanda Turkiye Malezya, Pakistan ve Endonezya ile birlikte ayri bir muluman blok kurmaya calisiyor.....Balkanlar icinde ayri bir girisimi var..
Ayrica 2022 Istanbulda islami finans merkezi acilacak....MB binasi acilacak. 2 Trilyon dolar civari islami finans var....
Iktidarin gecmisin uzerine cizgi cekip zengin korfez Araplarina yakinlasmaya gitmesinin bir nedenide bu projedir.
Son zamanlarda kurlardaki dalgalanmalar adeta bizi hipnoze etti. Gozden kacirmamamiz gereken baska onemli gelismelerde var. Bunlari bunun icin yaziyorum.