Yıllık kâr 2 milyar şuan.yıl sonu en az 6 milyar olur.ben 8-9 bekliyorum.zamlar 3.4. bilançolara gözükecek.aslında bunlar Telekom için çok düşük rakamlar. Ben 1-2 lira arası net temettü bekliyorum....verirlerse tabiii.......
Printable View
Telekomun finansman giderini sıfırladığını,lisansını uzattığını,fiber ağı tamamladığını,enflasyonist ortamdan kurtulduğunu ve iyi yönetildiğini hayal edin.sasada 10 yıl sonrasının hayalini kuranlar bunu Telekom içinde düşünün bakalım.....
Zamanında Vestel aynı durumdaydı.yıllarca yatırım borç falan filan...tam işin sonunda bi tahsisli patlattı patron...milletin malına dipten ortak oldu...ondan sonra uçtu gitti ....burdada fiberleşme bitti bitecek...borçlar TL ile kuşa dönüyor....zamlı bilançolar geliyor...lisans işi birşekilde hallolacak.....hissse fiyatı dolar bazlı diplerde....daha ne olsun....
Bugünkü kapanış çok şey ifade eder, tahtaya hareket getirenlerin bir hedefi olmalı, şöyle 11 üstü bir kapanış hiç fena olmaz. Hafta içinde yukarıdan verdiklerini toplamaya başlarlarsa neden olmasın.