selamlar arkadaşlar. buralardan almak mantıklı olur mu sisce.biliyorum tarihi zirvede ama girsem diyorum düşünüyorum. buralar buna göre ucuz mu pahalı mı siler için. fikirleriniz neler olur.sizce nereye gidebilir. iyi akşamlar
Printable View
selamlar arkadaşlar. buralardan almak mantıklı olur mu sisce.biliyorum tarihi zirvede ama girsem diyorum düşünüyorum. buralar buna göre ucuz mu pahalı mı siler için. fikirleriniz neler olur.sizce nereye gidebilir. iyi akşamlar
Bofa yabancının tradesini yapıyor. Yani hissede yabancı oldukça bofa da olacaktır. Bize yabancının kafasına kafasına vuracak, onu ters köşe yapacak, sağlam bi spek lazım.
Piyasa doas’ın hala ucuz olduğunda hemfikir..500 tl olsa prospektif f/k 5 olur yıl sonu için..
F/K karşılaştırması aşağıdaki gibidir.
Froto F/k= 15,9
Toaso F/k= 13.6
Doas F/k= 4.43
Güzel gelmesi beklenen 2. çeyrek karı ile f/k daha da düşecektir.
her üç şirketin temettü verimlerini de aynı düzeyde tutarsak Doas'ın ucuzluğu net görünüyor.
5 f/k altında sanırım sanayi şirketi kalmamıştır.
Hisseye girmek isteyenleri endişelendiren hususun kısa vadede çok yükselmiş olması sanırım.
ama oranlarda ve karlılık da ortada. Bu fiyatlardan günlük işlem hacmi 1 milyarın üzerine çıktı. Yeni maliyetler yapılıyor gibi görünüyor.
Doas tarihsel fk ortalaması 5,5
Daha fazlasını kim istemez..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.