Adam doğru söylemiş. Biz niye diyoruz, 2023 seçimleri hesap günü diye.
Printable View
Yassı metalden üretilen ikincil ürünler, çoğunluğu boru profil ve levhada bugün İhracat talepleri ve fiyatlar biraz güzelleşti, 20 gün önce bir tık yükselmişti, bugünde bir tık yükseldi. Haftaya bakalım nasıl olacak.
Eleman kuruyemiş -leblebi (hektaş) şirketinin hisseleri için 1 milyar TL saydı 32-33 TL fiyattan.akilli adammiş gerçekten.kapaniş 50 üstünde, tavanda. :) OYAK da kıymetli olanı hektaş olarak seçmiş.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kritik tarih ocak 2023, ab kotaları o tarihe kadar kaldıracaklarını söylemişlerdi. dünya ticaret örgütü nezninde çelik sektörüne getirilen kota ve vergilere itiraz etmiştik. durum karamsar, şu saatten sonra yeni alım yapmaktansa trade yapmayı tercih ederim. bloomberghtde çıkar, program 60 dakika, canlı yayında geri sarabilirsiniz.
2020 de 2021’de de bu Thyao’dan bir halt olmaz trade yaparım diyen mi, ben 2021’de de toplarım 2022 de ALLAH kerim ( savaşın artılarını yadsıyamayız) diyen mi daha çok kazanmıştır.
2023’de işler düzelecekse zaten 2023 geldi piyasa zaten önden fiyatlar, hoş 2023’ü de yok sayıp toplayan mı yoksa şimdi lanet olsun diyip satan mı daha karlı çıkacak.
Çok zor biliyorum ama 2023’ü de gözden çıkarabilirim.
Yukarda arkadaşımızın da dediği gibi, eğer bir gün enflasyonu yenecekse…
İşte o bir gün gelmezse sıkıntı…😎 2023 dedin yüreğime su serpti, ama ben bundan sonra 2023’ü de kayıp sayarım, simülasyonları ona göre yaparım artık!
Belki de daha erken emekli olmak için sistem bize altın tepside sunuyordur kendini, bunu da bilemiyoruz çünkü emflasyon bizi yedi bitirdi, rakip hisseler arşa erdi…