Keko yiğidim boşver gıtsın ,, kımın ne olduğunu gayet iyi bılıyoruz !!herkes yüreği kadar ekmek yer sıkıntı yok !!
Printable View
İlgilisine: Nükleer füzyon enerjisi konusunda ABD'de 'tarihi başarı'
https://www.bbc.com/turkce/articles/c1dgy3nz8k1o
LLNL direktörü Dr. Budil, füzyonun elektrik santrallerinde kullanılması için hala önemli engeller olduğunu, ama "Ortak çaba ve yatırımla, temel teknolojiler üzerinde birkaç on yıl sürecek araştırmalarla bir enerji santrali inşa edebilecek konuma gelinebileceğini" söyledi.
Paneller elimizde patlamaz bu kadar zamana :)
Rabbimiz şifalar versin dualarım seninle sayın keko
Son günlerde ki düşüşe gelirsek yatırım fonları yerli olsun yabancı olsun her yıl Aralık ayında kârda oldukları hisselerden satarak blancolarinda ne kadar çok kâr ettiklerini göstermek ister ki fonlarına çok talep olsun
Bu nedenle her yıl Aralık ayında satış olur ve ocakla birlikte hızla alıma gelirler tecrübe ile sabittir
Herkese merhaba,
Buranın özgür bir forum olduğunu düşünüp sadece "tez" üreterek,kimseye hakaret etmeyerek bir şeyler yazdım.
Sebebini anlamadığım, yer yer komikleşen,inanılmaz absürt bir "duygusallık"la karşılaştım.
Ulan uzatmayayim diyorum ama " bir konuda kendi çizdiğin aşırı ayrıntıcı profiline gitmeyen şekilde hareket edip çok abartılı bilgi vermişsin falan filan dedim diye ( Allah aşkında ne var bunda?) Yeşilçam filmlerini yaya bırakacak "melodramlar" yaşandı.
Zaten buradaki pek çok insanın hayır duasını, saygısını,sevgisini kazanmışsın. Demek ki güzel şeylere vesile olmuşsun. E ne diye "ağrıma gitti,zoruma gitti.." triplerine giriyorsun?
RES işine baliklama dalmisim evet,daha dikkatli olmaliydim desen incilerin mi dökülürdü?
Senin çok kisiye hayrin dokundu diye-haşa- bundan böyle Allah katında dokunulmazlığın mı oldu?
"Bak kardeş,çok etkili bir konumdasın ve belli ki bunu da misyon edinmiş hallerin var, o halde bir değil bin düşünüp orta koyman gerekir" dememde ne saygısizliği,art niyeti,bilmem nesi.. var insallah sen de kendine sorarsın.
Ben onca şeye rağmen özür de diledim ama üzülerek görüyorum ki gerçekten değmezmiş!
Farklı bir gözle görmeye tahammül edemediniz,siz bilirsiniz.
O halde görelim bakalım mevlam neyler? Neylerse güzel eyler...
Sn. Ömür daha önce bu Res olayını yazan kullanıcıya "bu veriye nerden ulaşılır nasıl öğrenilir merak ettim" demiştin.Ben de sitenin hakkımızda kısmında yazdığını buradan öğrenebileceğini söylemiştim.Ancak bu seni hala tatmin etmediyse neden yatırımcı ilişkilerine sorup ayrıntılı bilgi almıyorsun? Herhalde en doğrusu buradan öğrenilir.
S.Kekonun kafandaki bu soru işaretiyle alakası nedir, anlamış değilim.
Çünkü aslında Türkiyedeki gelmis geçmiş tüm RES'leri Gesan'in yaptiğini herhangi biri söylese "yok artık" derdiniz ama "O" söyleyince çok fazla sorgulamadan "aaa öyle mi ne güzel,ne büyük şirketmişiz" diye kabul görmesi çok "normal" bir hal almış.
Haaa yok şirkete soracakmışım falan. Yapmayin Allah aşkına! RES verisinin zırvalığı ortada. Bunun nesini tevil etmelerini bekleyeyim ki?
Ya da dün akşamki KAP! Bal gibi biliyosunuz ki sizin gibi deneyimliler dısında neredeyse bi sürü gariban,o haberi yeni sanıp hisse aldı tepelerden.Şirkete sorsan "aaa biz yeni iş ilişkisi demedik ki.. İceriğe bakin" falan diye kıvıracak. Oysa Twitterdaki hesaplarinda zilli görselli "Kap Geldi" kisminda YENİ İŞ İLİŞKİSİ" diye duyurdular.
Neyse yaa.. Tarafsiz düşünen herkes her şeyin farkında. Ne dusunurseniz düşünün. Sanki benim dememle şirketin ya da hissenin asıl ederi mi etkilenecek?
Valla çok doldum bu konuda. Lütfen uzerime gelmeyin. Beni mimleyip geçin,bildiğiniz gibi takılın.
Sn. Ömür kusura bakmayın ama yukarıda yazdıklarınıza bir yanıt vermek gerçekten zaman kaybı.:) Bu dahil.
Saygılarımla.