Ben bilancolara inanmadığım için en rasyonel olan mevcuttan yola cıkmak geliyor. . . . .
Printable View
sayın beşiktaş antalya limanı 140 milyon dolar karşılığı satıldı :) altının üstüne çamur atma ile değer kaybetmez ama siz biraz üstünü örtüyorsunuz kimse farketmesin diye gibi geldi bana.. haa farketmesinde hızlı ilerleyelim yoksa tahtacı dökmek için çok uğraşıyor :)
Oyyyy oyyy oyyyy senle yapacak cok işimiz var. . . . . . fk bilancoyla cıkıyorda esas olan fiyattır. adam fiyatı istediği yere tasıyor londrada olduğu gibi eksi 10 yazdırıyor. yada mesela enerji şirketlerinde olduğu gibi deli fk larada cıkarıyor. sonucta bu işin bi piyasa ederi ortalaması var. ben onu kastediyorum. piyasa gercek fiyatı uygular sonucta buda kabaca bir ortalamayla cıkar. . . . .uzun br seye gerek yok
Muhabbet koyulaşmış.. sn beşiktaşk dolaylı yada direkt olarak glyho vede gph değersizleştiriyor..onun işi bu ... sizlerde bu iki şirketin göreceli değerlerini dikkate alıyorsunuz..vede değerini ifade ediyorsunuz.. oda sizin savlarınızı çürütmeye çalışıyor.. normalde bana göre garip bir tutum ... .o yüzden taraflar ve pozisyonları belli iken bu tür diyologlara gerek yok .. sonuçta iş monolog a dönüyor ... ytd