Printable View
Alıntı: Originally Posted by akcay Bence ismet inönü... yok ya tosun paşada olabilir. ozaman yeşilvadi vardı, şimdi benjamin oda yeşil
Alıntı: Originally Posted by çıtak duymadım dayı ben sırtımı döndüğümde, beni kim sitiyor :oleyo: kim sitmiyor... ona bakarım sitmenin sözlük anlamı için müracaat EMLAK :kahkah: Dayucum boynunu çevirip görebiliyormusun bari. Boynumu çevirsem yapacağımı bilirim diye bir fıkra var da oradan aklıma geldi
borsa tatsızlaştıkça blombergteki hatunların etek boyları kısalıyor mu nedir sanırım borsaya ilgi azaldıkça kanal ilgi çekmeye uğraşıyor
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 borsa tatsızlaştıkça blombergteki hatunların etek boyları kısalıyor mu nedir sanırım borsaya ilgi azaldıkça kanal ilgi çekmeye uğraşıyor Orada yönetim değişti :)
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 borsa tatsızlaştıkça blombergteki hatunların etek boyları kısalıyor mu nedir sanırım borsaya ilgi azaldıkça kanal ilgi çekmeye uğraşıyor Etek boyundan borsa analizi. Teknik a alizin geldiği nokta takdire şayan:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 borsa tatsızlaştıkça blombergteki hatunların etek boyları kısalıyor mu nedir sanırım borsaya ilgi azaldıkça kanal ilgi çekmeye uğraşıyor borsa tatsızlaşsa ne olur halkın her vatandaşı bir şekilde borsada zaten.Bes katkı fonlarının bile %50 si hisse senedi taşıyabiliyor.
Alıntı: Originally Posted by SEL @akçay hulk yorumunu alabilir miyim ? tşk koaly gelsin .. Dostum yorum yapamam borsa ekranım yok...:Sad: işlem yapmadıgım için açtırmadım...
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 borsa tatsızlaştıkça blombergteki hatunların etek boyları kısalıyor mu nedir sanırım borsaya ilgi azaldıkça kanal ilgi çekmeye uğraşıyor Çoğunun dudak dolgusu da var. Etek boyu da dikkatimi çekti de adım sapığa çıkmasın diye yazmadım