https://s12.directupload.net/images/200628/cvaf9ttv.jpg
Printable View
bu hafta kelebek haftası neden olmasın
Spek abı nazlanma artık kitle su tavanı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Heh işte böyle:) Tavandaki lot sayısını aktaririrmisiniz kapanışta.
YTD.
Vedalaştım kalanlara bol kazançlar 100 de yüz ilk defa tutturdum daha fazla dayanamadım
Arkadaşlar tavanda kaç lot vardı gören biri yazabilir mi?
6,5 milyon
Bugünkü pasta.
http://share.matriksdata.com/share.a...06300022230838
2.90 ustune atıp kalırsa önu acılır 3.00-3.10 -3.40 - 3.70 lar ytd
15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 10.maddesi kapsamında, Şirketimizin 2020 yılı finansal beklentilerinin Yönetim Kurulumuzun aldığı kararla revize edilmesine karar verilmiştir.
Pandemi sürecinde e-ticaret sektöründe gerçekleşen büyümemin etkileri değerlendirilerek müşterilerimize websitesi üzerinden alışveriş imkanı getirilmiştir. Yurtiçi ve yurtdışında yeni satış kanalları hayata geçirilmeye devam edilmektedir. Alınan aksiyonlar sonucunda satışlarda oluşması öngörülen talep, ek bina yatırımı yapılmadan kapasite kullanımı artırılarak karşılanacaktır. Ayrıca 300 ek personel alımı için gerekli ilanlar yapılmıştır.
Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından yukarıda sözünü ettiğimiz gelişmeler ve 2 Ocak 2020 tarihinde 1994 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile Mobilya Sektöründe KDV oranı %18'den %8'e indirimesinin satışlarımız üzerindeki etkilerini yeniden değerlendirilerek 2020 yılı bütçesinin satış hasılatının 1 milyar TL hedefi doğrultusunda yeniden revize edilmesine karar verilmiştir.
Şirketimizin 2020 yılına ilişkin beklentileri;
Konsolide satış gelirleri büyüme hedefi %64-%66,
Satış kanalları büyüme hedefi %20-%25
Konsolide FAVÖK marjı hedefi %14-%15 şeklinde revize edilmiştir.
Ne oluyor bu hisseye 30 milyon zarar açıkladı 3.14 den düşüyor geriye sardı
Savaşı kim kazanacak bakalım!!!!!!
Bizimki azimli ve paralı sanki....
Bu toplama ile biraz götürmesi lazım.....
Tabi biraz da yatay da olsa güzel endeks ve genel hava gerekli..
Tavandan (2,83) 14,5 milyon satışı alarak karşıladı...
Dgklb, Geçen ay en yüksek %25 getiriyi gördü %12 getiri ile kapattı. 2,66 destek 2,50 stoploss ile takip edilebilir. 3 direncini geçerse 3.30 ve 3.50 gündeme gelebilir ağustos ayında.
Potansiyeli olan Ağustos Ayı hisseleri destek, hedef ve stoploss seviyeleri.
https://t.co/CIhcpPPKCd?amp=1
Endeksin ....k yemesi, gazabı....
Tavanı engelliyor... şimdilik...
Şimdide taban... Yapıştır.....
Tabanda 3,5 m lot...
Bizim adam kaybetti ...
Dün %80 ini boşaltmamız isabetli olmuş.....:):cool:
2,47 .. seans durdurma...
battı bizim adam, karşı taraf epey güçlüymüş...
Ne olacak bu dgklb ??? Kim kırdı kelebeğin kanatlarını???
bürüt takastan ne zman çıkar bilgisi olan varmı.
27 Ağustos
En son 3 gün õnce bakmıştım topiğe, tek yazı yazılmış. Kimsecikler kalmamış.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse çok takip ister,2-3 gün önce 2.80,bugün 2.50,galiba bunda motor yalama yapmış,üstelik bazı netlerde yeri 5-6 yeri diye gaz veriyorlar:whistling:
En iyisi bu topiği kapatın gitsin. Halka arz haberine bile ilgi kalmamış. Hadi eyvallah, görüşmemek üzere
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.92 yapıp,2.70'e neden düşürürlerki ?,neyse bizim işimize yarıyor tradeci olduğumuz için.
Yuh be 2.64'e kadar indirdier,şu sıralar 2.68,bu kadar oynak hisse olurmu ?,böyle giderse tekrar bürüt yer.
Çaktırma, dün itibariyle "kelebek"teyim de belli etmiyorum, uyanmasın "Spek".[emoji16]
Spotiflere, aşağı devre kesmelerde dalıp çıkıyorum. Ancak artık risk büyük, girmem. Seni de tebrik ediyorum, alacağın yeri iyi seçiyorsunSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçenlerde brütten çıktı ya. Sporların şimdiye çoktan brüte girmesi gerekirdi. Kaç kez yukarı aşağı devre kestiSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu dalyarak patron ne işe yarar la. Holdingi bıraktı kap haberleriyle al sat yapıyo kaşmir
Yine 80 üstüne attı,geçende90 yapmıştı tekrar 60'a indi,yani bana göre traderlik hisse:)...ytd.
hayırdır paraşütü açmayı unutmuş bu
Kademe fotosu atabilecek varmı
Buyur hocam...
Ek 25828