Halk günlük %25
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Halk günlük %25
MHP KAYNAKLARI: ANKARA İÇİN MELİH GÖKÇEK'İ DÜŞÜNÜYORUZ -HT
ülke ülke değil sirk
Sterlin ,euro dolara karşı erirken TL iyi direniyor ...
Demekki neymiş?
Siyasi etki ekonomik değerlerden önce geliyor.
Özetle ;papaz etkisi
Bankaların güncel rasyo oranlarını görebileceğimiz bir kamu internet sayfası var mıdır?
Oran Alan varmı?
Dünyada faizin olmadığı, 100% İslami Bankacılık sistemi olan Sudan'da Haziran 2018 enflasyon oranı 63.86% olarak gerçekleşmiş.
Bence Melihin aday olup olmayacağından daha önemli konu Yeni havalimanının adı ne olacağıdır.
AKBNK a bak...Resmen verme parayı demiş...
normalde güldüren hesap açsam ve sonra digital geçsem olmuyor mu ? kardeşim veya şubede açsam olmuyor mu ? siz nasıl açtınız digital, bana anlatır mısınız ?
Genel Bilgi ve uyarıdır.
Arkadaşlar, çoğu özel banka düşük ücretli çalışan buldukça, mevcutları kovuyor. Bunu gören eski çalışanlardan bazıları ( dürüstleri tenzih ediyorum ) giderken müşteri bilgilerini de dijital ortamda alıyorlar. kafayı bozan, iş bulamayan, şeytana uyan eleman; kendine kolay lokma olabilecek müşteriyi seçerek, telefonla samimiyet kurmaya başlıyor. Güven veriyor. Mesela daha fazla faiz veren banka bulmakta yardımcı oluyor. Sonra hiç önemsemediğiniz ve tahmin etmediğiniz anda , paranız uçuyor.
Bu nedenle her ne olursa olsun, paranızın hangi bankada olduğunu soranlara şüpheyle bakmak ve söylememek esastır.
Parayı elden veya internetten aktaracağınızı sadece sizin bilmeniz önemlidir.
Telefon kopyalanıp kopyalanmadığını öğrenmek için sık sık e- devlet üzerinden mobil operatörlerim menüsüne bakmak gerekir.
Yani parayı kazanmak kadar korumak ta zor.
telefonun kopyalandıgını e-devletten bulamazsın.
Sadece adına yeni hat açılmış mı o belli olur.
Hiç oran Göremedik bugun☺
Teb 23 şişli şubesi
Akbank 22.50 şişli şubesi
250,000 ve üzeri 3 milyona kadar
Böyle bir teklif var Akyatırımdan :
Uygunmudur ne dersiniz bilen arkadaşlar cvplarsa sevinirim .
. . .
Dün size önerdiğim Eurobond için fiyatlamalar aşağıdaki gibidir.
ISCTR 30.04.2020 vadeli
Temiz fiyat=95,500
Kirli=97,945
Getiri=8,22%
Kupon = 5%
200,000 nominal alabilmeniz için = (200,000*97.945)/100 =195,889 USD ödemeniz gerekir.
E devletten 15 günde bir rutin olarak adınıza şirket açılmış mı hat açılmış mı vergi borcu var mı gibi konuları sorgulatmanızı öneririm bu şekilde olası bir dolandırıcılıkta erken önlem alma imkanınız olur aynı zamanda psikolojik olarak da kendinizi rahat hissedersiniz !
Banka mt leri her türlü gizli bilgimizi biliyor kötü niyetli olursa çok fazla bir şey yapamayız ancak mt bunu yaptığında kendi hayatını kariyerini çöpe atmayı da göze almalı !
300k ya bugun denizbank 24.75
vakifbank 25.5 oran aldim...
24 Ekim Çarşamba 15:52 EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR İÇİN TBMM'DE ARAŞTIRMA KOMİSYONU ÖNERGESİ KABUL EDİLDİ
AKP ye rağmen...MHP de destek vermiş...
e devlet dolandırıcıların korkulu rüyası her vatandaş bilinçli olarak dava vergi vb konuları sorgulatsa pek çok olay kişiye zarar vermeden engellenebilir ! Kendinize favori hizmetler belirleyin hat sorgulama dava sorgulama vergi borcu vb bunları rutin olarak 15 günde bir sorgulayın an fazla 5 dakikanızı alır ! E devlet şifrenizi de arada değiştirin ve güvenli bir yerde saklayın aklınızda tutamayabilirsiniz
Ben HSBC 26,5 tan 92 gün bağladım gitti. Bu oran baska hiçbir yerde yok. Hepsine sordum tek tek. Bana göre daha da düşecek oranlar. 2 hafta önce 29 dan bağlanıyordu HSBC 3 aylık.
selam arkadaşlar vakıf bank arı hesap %24 faiz veriyor peki 100 gün sonra yüzde kaç faiz veriyor arı hesap bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşır mı , teşekkür ederim.