Düþünemediler þöyle tam sur içine yerleþtirilecekti, tam göbeðine iner ortaköy, bebek turu yapýlýrdý, ohh mis, çok kafasýz bu akp zihniyeti...
Printable View
Arkadaþ yazmayayým diyorum lakin bir bitmediniz gitti...
AND her ülkede vardýr. Ulus devlet olmasa bile. Bugün ABD ulus devlet deðildir. %100 göçmenlerin kurduðu bir ülkedir. Keza Avustralya yada Kanada yada daha medeni dediðiniz medeniyet örnekleri gösterdiðiniz Norveç, Ýsveç, Finlandiyasý...
Hepsinde AND ýmýz vardýr...
AND içeriðine bakýn ne var sözlerinde.. Ne var anlamýnda.. Ýyilik, doðruluk, fazilet, dürüstlük ve Atatürk'ün gösterdiði hedeflere yürümek vardýr...
Açýkca yazýyorum AND ýmýza karþý pozisyonlanmak vatan hainliðidir...
Türkiye'yi Türk'ler kurmuþtur ve ilelebet üst kimlik olarak Türk lük kalacaktýr..
Bu olay ABD de aynýdýr, Almanya da da aynýdýr, Fransa da da aynýdýr, Ýngiltere de de aynýdýr. Rusya'da da aynýdýr ve Türkiye'de de ayný kalacaktýr.
Demokrasi adýna, özgürlük adýna Türk milletinin yýllardýr Türk olma bilincini baltalýyorsunuz... Oysa bugün ABD vatandaþý olun siz Amerikan vatanadaþý olarak ant içmek yemin etmek zorundasýnýz...
Her ülkenin azýnlýklarý vardýr bunula beraber bir üst kimliði, kurucu deðerleri unsurlarý ve temelleri vardýr.. Sözüm ona daha fazla demokrasi geyiði altýnda bunlarý zedeleyemezsiniz.
Bugün ingilterede Ýsviçre de 40 tür azýnlýk yaþar.. Hepsinin üst kimliði Ýngiliz Vatandaþý olmasý ingiliz bayraðýna ve milletine sadýk kalmasý üzerine and içmesidir...
Bu dünyanýn sadece Türkiye de deðil heryerinde öyledir..
Belki sözüm ona demokrasinin beþiði medeniyetin merkezi dediðiniz ülkelerde çok daha serttir..
Bu ülkede azýnlýklar vardýr. Ermenisi, Kürdü, Lazý, Çerkesi, Pomaðý, Rumu, yahudisi her ne ise... Azýnlýklara ve haklarýna kimsenin birþey dediði yoktur...
Lakin o azýnlýklarýn Türk Vatandaþý olup Türk yurdunda yaþadýklarýný unutmamalarý gerekmektedir. Benim de bayraðým var, benimde andým var bende üst kimliðim der ise iiþte bu noktada azýnlýk olmaktan çýkar TERÖRÝST durumuna geçer...
Bu vatan böyle ucuz numaralar ile kurulmadý. Kan ile irfan ile fedakarlýklar ile kuruldu...
Azýnlýk azýnlýk olduðunu bilecek, Türk Türkiye de anayurdunda yaþadýðýný bilecek.. Baþtan bu böyle kurala uyulursa herkes için çok daha kolay olacaktýr...
Samimi olun;
Bu ülkede 5,000,000 ermeni kökenli Türk Vatandaþý var iken; Ermenistan'da bir tane Türk kökenli Ermeni vatandaþý yoktur..
Demokrasi havarisi olduðunuz bu dönemlerde azýcýk samimiyet testi yapalým birbirirmize..
Acaba Türk Milletimi daha demokrat, ecnebiler yada azýnlýklar mI?
Þöyle ki,
Ýstanbul'da geçen sene 10,000 Ermeni kökenli vatandaþýmýz HEPÝMÝZ ERMENÝYÝZ diye ellerinde Ermenistan Bayraklarý Ýstiklal Caddesinde yürüyüþ düzenlediler...
Hatta Türk kökenli vatandaþlarýmýz dahi destek verdiler...
Kimse karýþmadýðý, tüm gün baðýrdýlar, çapýrdýlar...
ÞÝmdi resmi ters çevirelim, ve þu soruyu soralým kendimize
Ermenistanýn baþkenti Erivan'da bir grup Türk toplanalým ve elimizde Türk Bayraklarý ile HEPÝMÝZ TÜRK'ÜZ temasý baþlýðýnda yürüyüþ düzenleyelim...
Sonuç ne olur?
Yemin ederim bu satýrlarý okurken gülümsediðinizi görebiliyorum.. Mümkün deðil böyle birþey.. Anýnda o Türk grup Erivan'da linç edilir, adamlar bizleri çýplak elleri ile parça parça ederler...
O sebeple bu ülkede bu topraklarda bu and da bu bayrakta bu marþta çalýnacaktýr.. Herkesin kendisini Türk gibi hissetmesinede gerek yoktur. Lakin, Türk Vatandaþý olduðunu ve kurucu deðerlerine saygý duymasý gerektiðini öðrenmelidir...
Gerektiðinde "TÜRK'ÜM" diye baþlayan andý yüksek sesle okumalýdýr.
Ýstememe lüksü vardýr.. O zaman hangi ülkeye kendini ait hissediyorsa o ülkenin vatandaþlaýðýna geçmenin yollarýný aramalýdýr...
Bol kazançlar.
Bora Bey bu basligi takip ederdi. Bu yuzden belki gorur diye bu basliga bir baska foruma yillar once yazdigi bir yaziyi kopyalamak istedim. Aslinda Bora Abi sevdigim biri degildir. 2 ay oncesi bu basliga kisa bir mesaj yazdimdi, hemen sildirivermisti. Yalniz 4-5 sene oncesiydi, Bora Abi ve merlin, bir baslikta turkulerle dalga geciyorlardi. Dalga gectikleri turku de "manda yuva yapmis sogut dalina, yavrusunu da sinek kapmis" turkusuydu. Turkunun ne anlattigini acikladiktan sonra "dalga gectiginiz bir milletin 2000 yillik kulturudur" diyerek feci giydirmistim. Zati Bora Abiyi de niye sevecez, yasli, huysuz, inatci bir ihtiyar adam. Ama yasi sebebiyle saygi gostermek lazim. Diger taraftan Bora Abi forumun yasayan, canli tarihi. Kalemi ise oldukca kuvvetlidir. Yazi yazmak dunyanin en zor islerinden biridir, Bora Abi bunu iyi becerir. Ben sahsen yazilarini ariyorum. Asagida bir ornek var.
Alýntý:
Standart Geçmiþ zaman olur ki Hayali cihan deðer...
Epey olmuþ...
2009 yýlýnýn Aðustos ayýnda bir uðrayýp yazý yazmýþým...
MDðny, Freesky ile yazýþmýþýz.
Pek dostane deðil.
Neredeler kimbilir.
Hissenet hala devam ediyor.
Red Kit yok artýk.
Sanalýn, forumlarýn o eski þaþaasý, forumlarýn o eski harareti de kalmadý.
Sabahlara kadar sohbet ettiðimiz, tartýþma boyutunu çok anlamsýz çirkinliklere taþýmakta beis görmediðimiz günler çok geride kaldý.
Türkiye eski Türkiye deðil.
Dünya da çok deðiþti doðal olarak.
Simurg umarým saðlýk ve sýhhatedir.
Geldim gidiyorum. Kimseye rahatsýzlýk vermeden.
Zaten özde hepimiz için de geçerli deðil mi bu ifade.
Ýþte geldik gidiyoruz.
Arkamýzda bir hoþ seda býrakýrsak ne mutlu...
Hoþçakalýn.
Düþsün nereye düþerse düþsün fiziki dolar almaya devam
adam kagýrta kagýrta,yedirerek veriyii..
unutmadan dolýrda þuranýn buranýn altý yok diyenlerde yog oldu yaww
Çok mantýklý....bir kere arazisi büyük..adanayi en az 20 yýl daha götürür...tabi zaten sehir dýþýna taþýnýyor...ama bence gereksiz..memleket bu kadar zor durumda iken hiç yeri deðil.. Adana'da þu anda buna ihtiyaç yok ..
MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Hayýr stop olana kadar günlerce de taþýnabilir pozisyonlar, zaten yazdýðým gibi O/N yani gecelik faiz söz konusu olan, misal 23:50'de pozisyon kapatýlýrsa short taraf o gecelik faizi alamaz. Long taraftaysa genelde ekside olduðundan ya 23:50 de kapatýp zararý realize edecek yada bekleyip zarara ek olarak yaklaþýk %1'lik O/N faiz zararýna da katlanacak. Zaten bu poz. açanlar bunu bildiklerinden short yönde yüklenip (kaldýraç x düþüþ yüzdesi) + anapara üzerinden %0,28 O/N olmak üzere çift taraflý kar yazýyorlar.
Sayýn ayvagobeknuri,
Enflasyondan arýndýrýlmýþ DOWJONES grafiklerini, ancak yine enflasyondan arýndýrýlmýþ diðer ülke grafikleri ile karþýlaþtýrýrsanýz bir þey ifade eder. Tabi kabul edilen enflasyon da her ikisi için de ayný deðerlere getirildikten sonra uygulanmalýdýr..
Grafiklerin ne anlattýðýný bir de sizin tezinizle irdeleyelim.
Once eldekileri sunalým.
USA daki enflasyon.
Elimde 10 senelik faizlerin Kumulatif getirisi var. Ve kabaca enflasyon kabul edilebilir.
https://i.postimg.cc/RZBJ4xKL/R-059.gif
1963 senesi öncesi datasý maalesef elimde yok. Olan varsa memnuniyetle kabul ederim.
DOWJONES un 1962 den beri Faiz alanlar karþýsýndaki performansý aþaðýda..
https://i.postimg.cc/ryRChgQ5/R-058.gif
Daha iyi anlaþýlabilmesi için DOWJONES un 1962 den beri olan grafiðini de verelim.
https://i.postimg.cc/28zF7WXD/R-060.gif
Þimdi IMKB-100 $ endeksine bakalým..
https://i.postimg.cc/44Mszv3K/R-062.gif
ve IMKB-100$ endeksinin , USA 10 yýllýk larýnýn kumulatif getirisi(kabaca USA enflasyonu) ile kýyaslayalým.
https://i.postimg.cc/kGCZc5Lp/R-063.gif
Gayet net görüldüðü gibi, son 15 senedir, hiç bir dönemde, önceki dönemlerdeki seviyeyi aþamamýþ, hatta son
zamanlarda , tüm alanlarda, tam manasý ile çuvallamýþ bir idare tarzýnýn görüntüsü varken, beðenmediðiniz, borç
bataðýndaki, USA performansýnýn zirvelerini test ediyor. Muhtemelen, son seçimlerdeki tercihlerinin, bir
düzeltmesini yaþayacak gibi görünmesine raðmen , herhangi bir çöküþ söz konusu bile deðildir. (9000 bin altý dowjones)
Bütün mesele, her türlü ön yargýdan uzak, salt matematik kullanarak, ülkelerin idarelerinde kullanýlan felsefenin, her
þeyin temeli olduðunun görülebildiðidir.
simdi iyi yazmissiniz hos yazmissiniz da benim yazimda andin icerigine deginilmemis gordugunuz gibi. o ayrica tartisilabilir. benim yazim direkt olarak bicim ve uygulayistan bahsetmektedir. bahsettiginiz ulkelerin herhangi birinde bu tarz bir uygulama var midir. norvecten vs boyle her sabah cocuklarin toplanilarak yemin ettirildigi goruntu var ise eyvallah demeye hazirim.
bu uygulamayi 2018 senesinde mantikli ve akla yatkin buluyor musunuz? buluyor iseniz gerekcelerini aciklayabilir misiniz?
SM-N9005 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayilari bilinemez gibi ama 1 milyon rakami sosyal medyada cok dillendirildi. Pakradunileri de koyarsak 1 milyon olabilirler. Rivayete gore tehcir sirasinda ortada kalan cocuklar, Kürt aileler arasinda paylasilmis. Osmanlinin kurdugu izci kurumlari var, buralarda Ermeni cocuklarinin barindirildigi biliniyor. Cumhuriyet doneminde Tsk'ya cok sayida alinmislar. Denilir ki, Albayliga kadar yukselirlermis. Pakraduniler ise cok daha onemli mevkilere gelebilirler. Arastirirsaniz hayretler icinde kalirsiniz.Alýntý:
5 milyon da sýfýrlarý yanlýþ yazdýn galiba .
50 bin bile Yok ki Azýnlýk olarak Ermeni kökenli Tc vatandaþý
Bbg evi diye bir yarisma vardi, galiba toplam 5 yarisma yapilmisti. Bunlarin 2'sini Ermeni yarismacilar kazanmisti. Oylama Turkiye geneli sms oylamasi seklinde yapilmisti. Her telefondan 1 oy kullanilabiliyordu.
Evet dönme çok özellikle bazý bölgelerde bizim damadýn dedesi dönmüþ zamanýnda baþlarýna birþey gelmesin diye .
GAP turu yaparken Ermeni kilisesine de gittim
zamgoçla konuþtum oranýn 60 Ermeni vatandaþý olduðu halde .
Kiliseye gelip gizli bir þekilde ibadet eden 40-50 bin Ermeni olduðunu kökenini öðrenip gelip dua edenler var dedi o zaman .
Zaten orada ilde 60 ýn üzerinde Ermeni kilisesi varmýþ .
Toplam Anadolu’da 1500 in üzerinde Ermeni kilisesi vardý Osmanlý kayýtlarýna göre .
Uzun vade yatýrým tek eþlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arý gibidir
Tek sayfa ile ancak bu kadar mükemmel özetlenebilirdi. Oðulun, Babayý geçmesi felsefesini de son 15 senede nasýl terk ettiðimizi de ilave edelim.
Sizi, ayrýca "umudunuzu yitirmediðinizden dolayý" defalarca kutluyorum.
Maalesef, ülkenin oldukça büyük bir kýsmý bu duygudan da arýndýrýldý.
Tamam sizinle tartisalim. Izleyenler icinde belki faydasi olur. Yalniz suan yesil recete ilac kullaniyorum, izniniz olursa 15-20 gun erteleyelim. Bir baslik acip, tartisiriz. Saygilar...Alýntý:
Gayet net görüldüðü gibi, son 15 senedir, hiç bir dönemde, önceki dönemlerdeki seviyeyi aþamamýþ, hatta son
zamanlarda , tüm alanlarda, tam manasý ile çuvallamýþ bir idare tarzýnýn görüntüsü varken, beðenmediðiniz, borç
bataðýndaki, USA performansýnýn zirvelerini test ediyor. Muhtemelen, son seçimlerdeki tercihlerinin, bir
düzeltmesini yaþayacak gibi görünmesine raðmen , herhangi bir çöküþ söz konusu bile deðildir. (9000 bin altý dowjones)
Bütün mesele, her türlü ön yargýdan uzak, salt matematik kullanarak, ülkelerin idarelerinde kullanýlan felsefenin, her
þeyin temeli olduðunun görülebildiðidir.
Not: Grafigi kompozit cizmek enflasyondan arindirmaz...
Sn. Hocam gizli Ermeni dönmeleri çoktur. Mesela Ara Güler'i ben yeni öðrendim. Ermeni asýllýymýþ.. Mesela eski sinema sanatçýsý Sami Hazinses Ermeni imiþ.. Mimar Sinan ben Türk sanýyordum. Adam Kayserinin Aðýrnos köyünde, 21 yaþýna kadar Ortodoks imiþ. Ortdoks kiliselerine giden halis muhlis %100 Ermeni bir þahýs.. Daha sonra 21 yaþýndan sonra yeniçeri ocaðýnda devþilirmiþtir...
Mesela Mimar Sinan'ýn bir huyunu hiç beðenmem...
Bir tane mesleðini öðretecek bir öðrenci yetiþtirmemiþtir.. Sanatýna, ustalýðýna asla sözüm olmaz, lakin bir insan bir sanatçý ustalýðýný, hünerlerini, bilgisini kendisinden sonra gelecek nesiller için paylaþmamasý ne denli bir kendini beðenmiþliktir, psikolojide muhakkak bir açýklamasý vardýr..
Mimar Sinan öylesine kaliteli bir taþ ustasýdýr ki;"bazen bu hikaye onu övmek için anlatýlýr" oysa ben onun egoizm deki zirvesini görürüm.
-Sanýrým Mimar Sinan bir Taþ yapý yapar.. Arada bir taþýn harcýna bir yerine cam içine bazý bilgiler yazar býrakýr. Birgün o cam düþer ve kýrýlýr, der ki, benim ustalýðýma örnektir bu.. Eðer bu yazýyý okuyorsanýz þu kilit taþý þunu desteklemekte zorlanýr onu çýkarýp bilmem ne numaralý taþ ile deðiþtirin gibi bir yazý...
Arkadaþ bu ne egoizmdir yahu.. Bu ne kendine saklanmýþlýktýr.. Bir þeyler biliyorsan yaz, sakla, aktar, paylaþ ki çoðalsýn.. Talebe yetiþtir, öðret ki, öðretsin o da birilerini yetiþtirir, ve bu ustalýk senden sonra akar gider...
Bilgeliði aktarmama, talebe yetiþtirmeme, bilgiyi paylaþmama asla Türk kültüründe yoktur.. Mimar Sinaný Türk sandýðým zamanlar bu özelliði beni her zaman þaþýrtmýþtý..
Oysa geçmiþini öðrenince bunu neden yaptýðýný þimdi daha iyi anlayabiliyorum..
O sebeple belki 5,000,000 abartýlý olabilir ama gizlenmiþ çok sayýda devþirme var.. Olmaz ise düzeltmeye razýyým çünkü araþtýrýlmýþ bir rakam deðildir..
Biraz konu dýþý oldu ama TATÝLLERDE bazen kafa daðýtmak için farklý þeyler paylaþmaktada fayda vardýr diye düþünüyorum..
Yeri gelmiþken;
"Cumhuriyet Bayramýmýz Kutlu Olsun..."
yarin siyah asagi kirilmassa once 5.62 sonrasinda 5.78 gelebilir.
https://www.tradingview.com/x/gCey6NaY/
Dolara Teknik olarak bakýþ açým farklý periyotlar ile
(1) Dolar 240 Alçalan kama görüntüsü var.
http://imageturko.com/?di=EHQX
(2) Günlük. Son yükseliþin dip noktasý olan hareketli ortalama. 5.28 bugün için
http://imageturko.com/?di=OWQB
(3) Günlük. 2013 ten bu yana, 4.51 den baþlayan son yükseliþ hariç, tüm geri çekilmelerin dip ve yükseliþlerin baþlangýç noktasý olan hareketli ortalama. 4.72 anlýk.
http://imageturko.com/?di=V2WG
(4) Günlük. Çok geniþ açý yükselen trend görünümlü 10 yýllýk grafik
http://imageturko.com/?di=GSHP
2 ve 4 numaralý grafikler birbirini teyit eder nitelikte.
Bakýyorum da dolar geberecek diyenler çoðalmýþ benim de diyorum ki bu dolar eninde sonunda son gördüðü tepeyi tekrar zorlayýp aþmaya çalýþacaktýr aynýsýný geçen yýl yaþadýk ve tepeyi de eyi aþmýþtý yine bekliyorum sabýrla. Tek sent yok umut abinin dediði gibi..
Son bir grafik. Haftalýkta indikatörün 0 ýn altýnda kýsa bir süre dinlenip tekrar yükseliþe baþlamasý. Çok birþey kalmadý 0 altýna inmesine. 1.21 den 0.11 e geldi.
http://imageturko.com/?di=MF8O
"Dünyanýn 7 harikasýndan biri olan Tac Mahal'ý yapanlarýn Mimar Sinan'ýn öðrencileri olduklarýný biliyor muydunuz?"
http://blog.milliyet.com.tr/tac-maha...?BlogNo=370732
Mimar Sinan’ýn öðrencisi olan ve babasýnýn da bir mimar olduðu düþünülen Mimar Hayreddin’in adý Mostar Köprüsü (Mostar/Bosna Hersek) gibi dünyaca ünlü bir eserde yazýlýdýr.
http://www.egeyapi.com/blog/index.ph...r-ve-eserleri/
"Sedefkar Mehmed Aða, Topkapý Sarayý’nda çeþitli görevlerde çalýþmasýnýn ardýndan Mimar Sinan’ýn öðrencisi olmuþtur. Mimar Sinan’ýn ölümünün ardýndan Arabistan ve Rumeli teftiþlerine çýkan Sedefkar Mehmed Aða’nýn en önemli eseri ise inþasý 7 yýl süren ve Ýstanbul’un en çok turist çeken camilerinden biri olan Sultanahmet Camii’dir."
http://www.egeyapi.com/blog/index.ph...r-ve-eserleri/
Foruma arada bir giriyorum. Dostlardan bir ileti var mý diye.
Bu baþlýða da bakýyorum foruma girdikçe.
Mimar Sinan hakkýnda bu kadar iddialý ve töhmetkar bir ifade içeren ifadeyi okuyunca dayanamadým.
Eðer bir "okumuþ" olarak sorumluluk taþýyorsak, uzmaný olmadýðýmýz bir konuda kelam ederken daha araþtýrmacý olmalýyýz.
Kaldý ki elimizin altýnda gugul gibi bir büyük yardýmcý var.
Bir dakika sürmedi bu bilgilere ulaþmam.
Tarihin gördüðü en büyük mimarlardan biri hakkýnda yazarken daha dikkatli olmalýyýz.
Mimar Sinan öðrenci yetiþtirmemiþ, yukarýda da alýntýladýðým eserlerden de görüleceði üzere dehasý neredeyse kendisine eþ mimarlar yetiþtirmiþ.
Türk'ü kulluktan kurtaran Cumhuriyet Bayramýmýzý kuran Atatürk ve arkadaþlarýna þükran ve minnet duygularýmla Bayramýmýz kutlu olsun.
Bir grafik daha atayým son olsun. 2011 den bu yana kýrdýðý 5 yataya da bir daha gelmemiþ.
http://imageturko.com/?di=IHB7
Tüm yataylarý da 3. denemede kýrýp yeni yükseliþ hareketine baþlamasý da ilginç bir istatistik olarak dursun kenarda.
Bir de yataylarý kýrma süresi giderek kýsalmýþ.Yani giderek yatay trendde geçirdiði zaman kýsalmaya baþlamýþ.Benim tahminim artýk o osilasyonlar o kadar sýk olacak ki bu yatay trend mi yoksa çýkýþta kýsa bir mola mý anlaþýlamayacak bile :)))))))Yakýnda fibrilasyona girer o grafik.
Aslýnda temel düþünülürse bu grafik pek manalý deðil.Misal hastanýn þeker toleransý bozuk ama yiyor baklavalarý yiyor kadayýflarý diyet falan hak getire.Oturduk bu hastanýn glukoz toleransýný grafikle ölçmeye baþladýk.E tolerans giderek bozuldu .Þeker de yükselmeler giderek arttý.Bu hasta ne zaman insülin baðýmlýsý olacak artýk az biþi genetiðe kaldý,bir de allaha:)))))))Bu yükselmelerin sýklýðý aþikar diabetin zamaný hastadan hastaya deðiþir ama sonuç deðiþmez.Bence ekonomilerde böyle her ekonominin grafiði bu kafalarla yönetilen ülkelerde benzemek zorunda, sonuç da deðiþmez ama süreç ne kadar zaman alýr o deðiþebilir tabi. Kýzanlar oluyor ama maalesef olay arjantin ,venezuela ve bizde ayný ,sonuç da ayný olacak.Yerli para deðersizleþecek, ekonomi sonunda çökecek.Maalesef durum benim gözümde böyle.
Þimdi zamanýnda emlak topiðinde yazdýðým bir yazýyý hatýrladým.Misal istanbulun bir ilçesi,kadýköy çok büyük olur da ,çekmeköy diyelim veya üsküdar veya kurtköy.Tamamýnýn satýlýða çýktýðýný farzedelim mevcut fiyatlarla o ilçeyi satýn alacak sýcak para memlekette var mý sizce.Misal çekmeköyde iki odalý eve 300 400 isteniyor,üç odalý eve 500 falan o evleri almaya memleketin parasý sadece bir ilçe için bile yetmiyor.2 milyon ev stoðu var.Ama bizim iktidar hala inþaatla büyüme modelinde ýsrarlý.FED dolar arzýný kýsacaðým diyor biz yüzde 7.5 gibi rekor faizle 5 yýl için iki milyar dolara 750 milyon dolar faiz vererek bulduðumuz paralarý inþaattaki batýk hýyar þirketlere ucuza kredi verelim diye uðraþýyoruz.Neymiþ inþaat lokomotif sektörmüþ batarsa memleket batarmýþ.Ulan bunlarý diye diye zaten memleket battý.Bu kafalarla yönetilen ülkede dolar düþecek diyen arkadaþlara ben karýþmam da kendi adýma vargücümle elime geçen her kuruþu altýna yatýrmaya devam ederim:))))))))))
Evet bu arada yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak düþünülmesin, bunu yapanlar yeterli büyüklükte sermayeleri olan yabancý büyük oyuncular, ve bunu da genellikle TL'de likiditenin düþük olduðu günlerde yapýyorlar, TR'de tatil olup uluslararasý piyasalarýn açýk olduðu bugün gibi günlerde yani.
Bu yazida tonla yanlis var efendim...2 dakikalik gugul arastirmasiyla anca cuvallarsiniz. "Dogruya dogru" deyince hosunuza gidiyor da "yanlisa yanlis" deyince niye hosunuza gitmiyor?
Cok gicik adamsiniz efendim..."Yazilarinizi ariyorum" diye guzelleme mesaji yaziyorum, dikkatederseniz forumda kimse boyle birsey yapmamis ama bana cuvap bile yazmiyorsunuz...ayip be ya....
[emoji1319][emoji1319][emoji1319]
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne guugl ý yav
O devirde Sinan Edirne Lalapaþa da eðitse onu
Deðil Hindistan a taç mahal i inþa etmeye gitmek
Pippa Bacca gibi
Gelinlikli seyyah
Daha Gebze ye gelmeden adam mort
:-)
Bunu düþünmeye intranet e dahi gerek mahal ve tac mahal yok :-)
Egriye eðri
Buðruye Buðru
Megri megriye de Meeeee
Böyle nispet yapar gibi yazdýðýma bakýp yanlýþ anlaþýlmasin ben seviyom Bora abiyi. Aslen bunuda yazmayacagdim (yani edirne nire india nire aha iste onu) ama baktým yorumlar var Yazdým gitti