Ne demek istiyorsun bu grafikle anlamadim...not yok birsey yok..
Printable View
Böyle güzel söz dinleyen patron dostlar başına..
Koordinat veriyorum adam kırmıyor.
Teşekkürler patron..
ideasta bugün çok güzel ortalamayla mal satmışlar ...
11.12.2020 tarihlerinde İdealist Danışmanlık A.Ş. paylarından 529.670 adet 12,20-12,86 fiyat aralığından satılmıştır.
Bu işlemle birlikte İdealist Danışmanlık A.Ş. 'deki paylarımız 11.12.2020 itibarıyla %24,12 sınırına ulaşmıştır.
%29.7 den %24.12 ye düşmüşler
bedelli için paramı lazımi:cool:
Tren yola çıkmış 10 istasyonuna kadar mola vermeden rölantide gider
Daha iyi performans bekliyordum....tahmini bolunme fiyatim 3 tl o yuzden hissenin daha gitmesi gerekiyor normalde...ytd
11.12.2020 tarihlerinde İdealist Danışmanlık A.Ş. paylarından 529.670 adet 12,20-12,86 fiyat aralığından satılmıştır.
Bu işlemle birlikte İdealist Danışmanlık A.Ş. 'deki paylarımız 11.12.2020 itibarıyla %24,12 sınırına ulaşmıştır.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıda tabloda verilmektedir.
ayın 11 inde idealist teki payımız 24.12 ye inmiştir deniyor
bugün akşam kapa
Bağlı Ortaklıklar, Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlara İlişkin Bilgiler denilerek bilgi veriliyor ve orda
hala idealistteki ortaklık payımız 9500000
2291541
TRY
29,70
İŞTİRAK yani hala %29.70 yazılıyor
farkında değillermi ortaklık payının azaldığının
2 gun duramadim sattim bugun ne yapti..nasip olmadimi bos..bedelli tarihinin belli olmamasi stres yapti..
dikkat etsin yeni gelenler..
2020 bitmeden bedelli sürecinin tamamlanma şansı kalmadı artık yarın onay gelir artık.
Belirsizligin olmasi rahatsiz etti..
https://s12.directupload.net/images/201216/3n56742c.jpg
üç aylık takas
Bugün de onay gelmedi. Fakat yeni gelişmeler var:
https://i.resimyukle.xyz/Ha1Kdx.jpg
Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin 300.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde
70.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesi %200 oranında bedelli olarak 140.000.000 TL tutarında
mevcut ortakların rüçhan haklarının kullandırılarak tamamı nakden karşılanmak suretiyle 210.000.000
TL’ye çıkarılacaktır.
Bedelli sermaye artırımı kapsamında ihraç edilecek 140.000.000 TL nominal değerli pay karşılığı
minimum 140.000.000 TL olması beklenen sermaye artırımı gelirinden 500.000 TL olması beklenen
masraflar düşüldükten sonra 139.500.000 TL kaynak elde edilmesi planlanmaktadır.
Girişim sermayesi yatırımlarını “istikrarlı büyüme ve karlılığa sahip şirketleri destekleyerek büyüme
finansmanı temin etme†misyonu çerçevesinde sürdüren Şirketimiz, sermaye artırımından elde
edilecek kaynağın aşağıda belirtilen yerlerde kullanılması öngörülmektedir.
- Sermaye artırımından elde edeceği kaynağın 45.000.000 TL’lik kısmı, mevcut durum itibarıyla
%100 oranında bağlı ortaklığımız olan Hedef Projelendirme ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.’nin
sermayesinin 40.000.000 TL’den 60.000.000 TL nakden artışla 100.000.000 TL’ye artırılmasında
15.000.000 TL’si peşin olarak ödenen ve kalanının en geç 24 ay içerisinde ödeneceği taahhüt edilen
60.000.000 TL tutarındaki sermaye taahhüdünün kalan 45.000.000 TL’sinin ödenmesinde
kullanılacaktır.
- 60.000.000 TL’lik kısmının Hedef Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından aşağıda yer alan girişim
yatırımlarını gerçekleştirmek üzere kuruluş aşamasında bulunan 2 adet girişim sermayesi yatırım
fonuna toplamda 60.000.000 TL tutarında yatırım yapılmasında kullanılacaktır.
- Kalan 34.500.000 TL’lik kısmının ise yatırım kriterlerini karşılayan ve yatırım geri dönüşü olarak
ortalamanın üzerinde potansiyel barındırdığı öngörülen şirketlerin satın alınması veya bu kapsamdaki
şirketlere iştirak edilmesinde kullanılacaktır.
Bu kapsamda gerek girişim sermayesi yatırım fonları aracılığıyla gerekse de doğrudan şirketimiz
aracılığıyla yapılması öngörülen 94.500.000 TL’lik yeni girişim sermayesi yatırımlarının; kimya, gıda,
araç kiralama, tekstil, teknoloji ve danışmanlık sektörlerinde faaliyet gösteren ve hali hazırda ön
inceleme süreci devam eden firmalara yapılması öngörülmektedir.
Ön inceleme süresi devam eden potansiyel girişim yatırımı firmalarına ilişkin özet bilgiler aşağıda yer
almaktadır.
a) Araç Kiralama; operasyonel filo kiralama ve araç satışı hizmeti yürütmektedir.
b) Gıda; su ürünleri üretimi ve ihracatı alanında faaliyet göstermektedir.
c) Kimya; havuz kimyasalları ithalatı, üretimi ve satışı ile birlikte temizlik ürünleri alanında
faaliyet göstermektedir.
d) Teknoloji ve Danışmanlık; dijital dönüşüm, yönetim ve süreç danışmanlığı hizmetlerini yerine
getirmektedir.
e) Kimya; ısı yalıtımının önemli bileşenlerinden birinin üretim ve satışını gerçekleştirmektedir.
f) Tekstil; iplik ve kumaş üretimi alanında faaliyet göstermektedir.
g) Seramik; yüksek teknolojili üretim hatlarına sahip olup, granit üretimi ve satışını
gerçekleştirmektedir.
bedelli onayı bekleyemler icin haber gelmedi ama gelecek para ile ne yapacaklarını KAP a bildirmişler.
daha önce yayınlanmamış mıydı.
belkide bu bildirim eksik oldugu icon onaylanmiyordu
hedef proje gayrimenkul geliştirmeye 24.ay içinde sermayenin 40.000.000 tl den 100.000.000 tl ye artıttırılmak istenmesinin nedeni ne olabilr..?
bu firmada sayfalarında görünen 2 parsel var
bu parsel 1
İzmir - Menderes Projesi
İzmir ili, Menderes İlçesi, Tekeli mevkiinde bulunan 60.000 m² arazinin satın alma işlemi tamamlanmıştır. Gayrimenkul üzerine planlama ve projelendirme etütleri devam etmektedir.
buda parsel 2
Afyon - Sandıklı Projesi
Afyonkarahisar ili, Sandıklı İlçesi, Harmanbaşı mevkiinde bulunan 128.866 m² arazinin satın alma işlemi tamamlanmıştır. Gayrimenkul üzerine planlama ve projelendirme etütleri devam etmektedir.
Bu 2 parselin ederi hakkında düşüncesi olan varmıdır ?
Bedelli onayı bugün de gelmedi. Böyle sakin sakin yürüyelim onay gelmesin isterse :)
izmir menderes tekeli mah. 3 ada 50 parsel 60.000 m2. tarla vasıflı. Menderes sanayi bölgesinin hemen yani.
buyuk ihtimalle tepe bir yer. sanayi bölgesi buyutulmek istenirse belki.
https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/#ara.../1608909118435
afyon sandıklı gürsu mah.
141 ada 4 parsel
128 donum
köy tarlası gibi bir yer. acaba sıcak su vs cikar mi bilemem ana yola fasla cephesi yok.
https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/#ara.../1608909444959
izmir menderes ve afyon sandikliyi bilenler yorum yapsin.
birde ben foti ekleyemedim. biri eklese guzel olur
Buralardan dönmeli artık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
değerleme karlarını bir daha düşünüp bir 12 aylık bilanço tahmini yapmaya calışayım
30 eylul kapanış 31 aralık kapanışı (desek)
bugün itibarıyla seyitler kimyanın %30.94 ü oda 4.950.000 lot 11.91 tl 34 tl
seyitlerden elde edilecek değerleme karı 22.09 tl×4.950.000lot=109.345.000 tl
30 eylul kapanış 31 aralık kapanışı (13 TL DİYELİM)
bugün itibarıyla ideas IN %29,7 Sİ oda 2,291,000 lot 10.49.TL 13 TL
ideastan gelecek değerleme karı 2.51×2,291,000=5.750.000 tl
9 aylık bilanço karı 90,942,000tl
seykim değerleme farkı 109,345,000tl
ideas değerleme farkı 5,750,000 tl
diğer iştirakler ve eldeki arsa tarla v.b değerleme farkı bir rakam kabul etsek 5.000.000 tl
TOPLAMDA 12 AYLIK BİLANÇO KAR RAKAMIM AFAKİ 211.000.000 TL
BUGÜNKÜ ÇARPANLARI PİYASA DEĞERİ 596.400.000 TL
F/K SI 5,36 ŞU AN 12 AYLIK BİLANÇO SONRASI İSE BU YİNE TAHMİN 2.82 LER CİVARINA GELEBİLİR ..
info bugün kağıdın içine etti 8.34 ortalamayla 163,000 lot mal sattı ..baskı kurmayı başardı bugün .8.32 altında kalmadığın sürece bialançoya kadar bakacaz durumuna .bu arada yukardaki hesapta bugün kapanışlarda seykim 0.5 tl üzerinde ideas 0.46 tl üzerinde ve ikisinde de biraz daha +yazar oda tahminim olan 211.000.000 +2.4+1=215.000.000 f/k ise 2.7 lere kadar gerileyebilir .info kur baskını peki bilanço sonrası
https://pbs.twimg.com/media/Eqk7OBCW...jpg&name=large
bedelli haberi geldi hayırlı olsun
Hayırlı olsun
Mekanın sahibi geri gelmiş. Hg sayın baldayı
hoş bulduk güzel insan , çok teşekkür ederim
artık forumlara yazmıyorum ,borsa cahilleriyle uğraşmak zor
hedef e zamanında çok emek verdim , eskiler bilir , sende bilirsin
hedef i sattıktan sonra başka 2 hısseye yatırım yaptım onlardanda güzel
paralar kazandım ama hedefte kalsaydım bunca yorulmazdım :)
yatırımcı dediğin senin gibi olmalı , teknikten anlıyorsun , hedefgirişimin temeli
çok sağlam borçsuz ender şirketlerden biri alıp tamamen unutmak lazımmış :)
5.92 den maliyetlendim tekrar , tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı derler :kmk:
bol kazançlar dostum.
1 ekimden beri üzerindeyim.Hiç tekniği bozmadı.nakış gibi işledi.
Özellikle kullandığı 3 aracı kurumun işlemlerini canlı takip edenler 95% işlem başarı oranı yakaladı benim gibi.
Tahtacıya elini açık oynadığı ve açgözlü olmadığı için teşekkür ederim.Bizim gibileri de trene alıp işlem yapmasına müsade ettiğinden destek ata ata ,altı doldura doldura tekniği bozmadan ilk hedefe geldik(8.50-9)
Ben malımın 2/3 ünü 8.65 ort ile verdim.Ptesi için önce yukarı sonra bir düzeltme ve döktürme hareketi bekliyorum.
İstediğim durağa gelirse tekrar binerim gelmezse sadece trade ederim.
Hayırlı olsun.
YTD.sadece sallıYORUM.
peki bu süreç nasil işler.
Spk onayından sonra ne kadar sonra bölünme gerçekleşiyor.
anladigim kadarıyla
( fiyat + 2 ) / 3 = bölünme sonrası değer
bunun icin şirket bir takvim mi açıklıyor.
Birde rüçhan olacak oda (fiyat-(( fiyat + 2 ) / 3)))
Rüöhan başına 2 tl ödeyen bölünme sonrası fiyattan 2 adet hissesi olacak
Son çeyreği de hem hisse fiyatı hem de portföyünde bulunan yatırımların değeri anlamında güzel kapattık.
Benim hesabıma göre de kabaca 140 milyon TL kar bekliyorum. Bunun 110 milyon TL'ye yakını Seyitler Kimya değerlemesinden gelecek hisse fiyat değişimine bakılırsa. 230 milyon yıllık kar yapar ki bugünkü hisse fiyatı ile HDFGS FK'sı 2.43'lere gelir.
Burada esas soru işareti Seyitler bu fiyatı koruyabilir mi, çünkü 9 aylık kar 8 milyon TL ve son çeyrekte bir o kadar kar bile gelse 35 fklara düşüyor, benim gördüğüm bu fkları hakedecek bir kar büyümesi yok Seyitler tarafında o yüzden her ne kadar bu çeyrekte rekor kar gelse de orta vadede Seyitler tarafından işlerin tersine dönebileceği ve zarar yazılabileceğini düşünüyorum. Burada Seyitler ile ilgili bilgisi olan benim gözümden kaçan bilmediğim bir beklenti potansiyel var ise paylaşabilirseniz çok sevinirim
öte yandan hisse değerlemelerinden ziyade şirketin orta uzun vadede Hedef Projelendirme ve halka açık olmayan diğer yatırımlar ile bedelliden gelecek paranın aktarılacağı yatırımların getirilerinin de bugüne kadar yapmış olduğu seykm, ideas, fade gibi yatırımların getirisine benzer olacağı beklentimle hisseyi uzun vadede tutmaya devam edeceğim. yatırımcı tavsiyesi değildir
herkese iyi yıllar bol kazançlar
sanayi bakanı varank'in yeni sanayi bölgeleri açmaya planladıklarını okumuştum bi yerlerde.
hedef projenin elinde bulunan 2 gayrimenkul var bunlardan biri menderes teki sanayi bölgesinin hemen karsisi. twitter da biri yazmisti
https://twitter.com/TemelTeknik_Bak/...478358528?s=19
hedef projenin de sermayesi artacak merak ediyorum orada ne yapacaklar.