Aynen hedefi 12 den hep vururum. Tskler
Bence migros sanal takip edin. Kuponlar vs hepsinden ucuza geliyor. Ara sira cakallik yapiyorlar ama hizmet super.
Printable View
Verdiğim oranlarda anapara azalması dahil, hatta ilk faizi 63001-6227=56774 TL'ye işlettim. Eğer ilk faizi 63001 TL'ye işletti iseniz söylediğiniz rakamlar çıkabilir.
Burada da varsayımlar önemli oluyor; peşin ödeme günü ile ilk taksit ödeme günü aynı ise benim hesaplama, ilk taksit ödemesi peşin ödeme gününden bir ay sonra ise sizin hesaplama doğru oluyor.
garantibva
Hayatta en iyi yatirim iyi egitilmis iyi yetistirilmis cocuklardir demisti bana Tunuslu bir Uber surucusu Montreal'de.
Adam 47 yasindan sonra cocuklarinin egitimi icin her seyi geride birakip Montreal'e gocmus..
Ben oduyorum 40K CAD o oduyordu 4K CAD...
Salt cocuklarinin egitimi icin her seyi kariyeri, arkadas, aile ne varsa geride birakip ulkemizden goc eden o kadar cok kisi var ki...:(
Syg,
garanti fak. bono 155 gun mev karsılıgı ,25,64 % talep gunu son gun
Bizim çocukta hem ingilizce hem fransızca iyi seviyede..Akademik başarı için değil sosyal ve kültürel yönü güçlü olsun diye bu paraları
veriyorum açıkçası.Dünyanın her yerinde zorlanmadan yaşayabilsin,dünya vatandaşı olsun diye..ülkemizin durumu malum...eğitim
sistemi içler acısı maalesef.Neyse başlık dışı bir sohbet konusu açmış oldum.Bunun için kusura bakmayın.
Ödeme konusunda yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Bu arada 9 taksit bana da mantıklı geliyor.
https://www.cnnturk.com/video/turkiy...-aciklamalar-5
Imam hatipli olmak demek dava adami olmak demektir...
Kendi torununun nerede okudugunu bi arastirin derim.
Syg,
Benim şube ara sıra tekrar mevduata dönün verelim diye ısrarla arıyor fonda yeni para olarak sayıyorlar diye söyledi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HSBC Premier, USD temdit, 35 gün, %3.00.
Garanti internet şubesinin domainini yenilerken SSL kurmayı unutmuş internet şubesine girerken dolandırılabilirsiniz minvalinde uyarılar veriyor tarayıcılar :oleyo: öbür bankalar adını kısaltırken zaten yeterince uzun olan garantiyi bide garanti be be ve a yapıyorsun onuda beceremiyorsun, muhtemelen birkaç seneye adını sadece bbva yaparlar...
Vade sonu yaklaşıyor benim yine, şu anda PPF ve mevduat faizlerinden çok Nkolay bonosu cazip geliyor oran+günlük olması, uzun vade ve faizi sabit olması avantaj sağlıyor. Faizlerin düşüş eğilimine girdiği aşikar geçen sene kasımda stopajsız %27 den ilk bir yıl yapmıştım sonra altı aya çevirdim ama şimdi sadece keşke de kaldı bu. Döviz de ayrı bir cazibe ama FED faktörü beni tedirgin ediyor faiz indirimine girmesi doları daha da aşağıya çekebilir. NKolay da bir müddet devam edebilirim yada en kötü Tbank 6 aylık veya Fiba 6 aylık verecekleri oranlara göre düşünebilirim. Nkolay da internet EFT limiti ne kadar veya şubeden EFT imkanı varmı henüz araştırmadım bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Bunun dışında farkı düşüncesi olan arkadaşlar da fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.
Fıl mk 24.33% günlük
24.92% 47 günlük
Garanti internet şubesi şuan güvenli bağlantıya sahip degil
icbc bank günlük vadeli mevduat çıkarmış oran öğrenemedim banka sitesinde de yazılı değil.
Vakıfbank 32 gün % 23.65. miktar 600 k
http://www.kisiselgelisim.com/krill-...ici-gercekler/
http://www.kisiselgelisim.com/harika...oil-bulmacasi/
http://www.megabeyin.com/balik-yagi-...in-kandirmaca/
Her yaştan insan için gerekli olan omega 3-dha-epa ile ilgili çok faydalı bilgilendirme.Özellikle çocuklarımız açısından düşünürsek daha da önemli.
Müsait zamanınızda mutlaka okuyun.
Not:Meşhur Solgar firmasının omega 3 700 mg olanı trigliserid formunda ,950 mg olanı etil ester formunda üretiliyormuş bizzat firmanın bilgilendirme hattındaki eczacıları söyledi.Kısacası 950 mg olanı çöp, 700 mg olanında dozları düşük kalıyor.
Omega 3 alırken trigliserid formunda üretileni veya yüksek dozlu krill yağını tercih etmek gerekiyor. Dha konusunda Fiyat/performans karşılaştırması yapmadan karar vermeyin.
İşbankasından %117 Anapara korumalı Altın fonu mesajı geldi. Sitedeki link ekte:
https://www.isbank.com.tr/TR/bireyse...duyurular.aspx
Aslında olurdu ama şimdi izahnameyi okudum, yönetim mantığı farklı: Daha ilk anda %90 ile TL faiz enstrümanı (bono vb.) alıyor, kalan %10 ile altın opsiyonu gibi şeylere yatırıyorlar. Bu durumda da altın çok artsa bile size getirisi sınırlı oluyor.
Tabii bunu yapmalarının nedeni ana parayı %117 korumak, öteki türlü anapara zararı riski göze alınmış olmalı.
garanti 23.25 üzeri vermemeye çalışıyordu temditlere 23.50 vermeye başladı öğleden sonradan itibaren
Daha ilk anda %90 ile TL faiz enstrümanı alıp faize siz yatırın. Ardından vadeli işlemlerden Altın alım opsiyonu satın alın. Altın yükselirse gelir elde edin. Yükselmezse elde ettiğiniz faizle opsiyon primini ödeyin. Muhtemelen kalan bakiye'de en az %17 + yönetim komisyonu olacaktır.
ICBC Bank
Günlük Vadeli Mevduat Hesabı
TL %23.75 (1.000-50.000)
USD %3.50 (500-25.000)
Bugün uygulanmaya başlanmış üst limitli hesap , üstünde kalan vadesizde duruyor . Daha çok müşteri toplamak için yapılmış :)