işte güzel algı yaratılıyor , bild haber yapınca düştü oluyor. :)
Printable View
Yabancının hisse ve tahvil satışları az azalmaya başlasın ondan sonrası sıra dolara gelir kolay. Her gün damat tanzim satışda kamulardan sağolsun yabancıyı iyi besledi semirtti tosun gibi yaptı adamları.
5,50-6 TL den adamlara sattıkları dolarları yabancı geriye ilerde 8-10 TL arasından ülkeye sokar artık TR hisselerini çöpünde çöpü fiyattan geri toplar.
Soğutma politikası mı nedir bilmiyorum ama seçime kadar böyle aşağı yukarı yapıcak anlaşılan
https://pbs.twimg.com/media/D6VB0K-WwAE2SRN.jpg:large
Şu grafiğin elle tutulur yanı var mı..
Bu grafik 5.75 değerse ben kalpten giderim herhalde 😂
daha çok kıpraşır bu meret çoğunluğun maliyeti 6 nın üstü geçen seneden beri bekliyor silkelenmesi lazım onların gitmeden önce ne silkelemesi olduğunu biri söylesin hatırlayamadım:evil:
halı, kilim...:he:
Bunlardan herşey beklenir valla ne diyim :)
Çok güzel imkan veriyor ama kimse cesaret edemiyor 😂
Doların dostu bizim yöneticiler düşmani sarı kafa deli
Ardı önü 28 dolar aldım, bi sigara parası üter miyim diye , la dolar sürünüyor. Satmamı bekliyorlar herhal.
uzun dönem grafiğe göre doların şu anda beklenen değeri 5.60 tl.
bayrama düşük dolarla gireceğimizi tahmin ediyorum çünkü bayramda sıkıntı yaşayanlar oy verirken aynı sıkıntıyı yaşatabilirler...
ama temmuz karanlık görünüyor...
yerli ve milli sosyalizm istiyoruz reyiiizzz
https://twitter.com/iyidegiliz/statu...333329921?s=20
bu arada altın'da sinsi hareketler görüyoruz. uzun süredir yükselmesini bekliyorum, bakalım dediğim çıkacak mı...
İSTANBUL BŞB MECLİSİ SU FİYATINDA İŞ YERLERİNDE %10 İNDİRİM SAĞLAYACAK TARİFEYİ KABUL ETTİ
şimdiye kadar aklınız neredeydi
Konutlarda da %46 ya varan indirim olmuş başkanım
Istanbul'da oturan arkadaslar 10 ton suya kaç tl ödüyorsunuz?
vatandaş döviz satın almak istediği zaman döviz miktarının binde biri kadar vergi ödeyecek.
http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...20190515-2.pdf
ben bekar adamım zaten engelli raporlu olduğumdan 2m küp harcamışım 12tl fatura gelmiş, daha indirim gelecek mi acaba :)
Bu dolardan bi halt olmaz satıp faize yatırmak lazım.
kimsenin sabrı kalmamış dolarda :whistling:
devlet özgür bırakmıyor , aslında haklısınız.:thumbdown:
Yabancı bistte maldan bir çıksın sonrasinda sarının bir twitine bakar
Maldan mı çıkıyorlar yoksa geçen haftadan beri alıyorlar mı bilemedim...
10 yıllık tahvile de yabancı alımı geldi diye haberler vardı bu haftabaşında...
Geçen hafta 7.3x larda olan EREGL bugün 7.6x lara geldi...
Aynı şekilde geçen hafta 114 civarı olan TUPRS bugün 122 üstünde...
Benim portföyüm diye fiyatları yakından izliyorum...
Ziraat 1.40 lık konut kredisini 1.70
1.70 lik tüketici kredisini 1.90 yapmış bugünden itibaren
Yılbaşından beri hem tahvilden hemde borsadan çıkıyorlar arada üç beş girmiş önemli değil.
Şuan damadın doalri tutmasi yabancının işine geliyor ama maldan yeteri kadar çıktımi tekrar girmek için o doları essek gibi 8 TL üstüne yapistiracaklar.
Hani borsa düşerken dolar neden cikmiyo deniliyor neden çıksın adamlar doları düşükten topluyor işte yabancı kerizmi doları arttırsin tirim tirim topluyo adamlar.