Bakan korona hakkinda aciklama yapacak
Yarim saat kaldi
Printable View
Aslında bazan bende bu düşüncelere kapılıyorum ama sonra kolay para kazanma hırsı ağır basıyor.Bu son düşüşte bir çok yatırımcı zararımı biraz kurtarayım bir daha mı borsa fon işlerine tövbe diyor.Benim aldığın ders küçük miktarlarda para biriktirmek için fonlar ve hisseler değerlendirilebilir.2020 3 ayındayız ve ülke olarak tüm felaketleri yaşadık ve yaşıyoruz umarım sonu ili olur.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben dolara geciyorum dedigim zaman benimle saksak gecen kimdi???
kvba ile ppf durumu ne olur bugün.
Ppf dondum ben.ytdSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu bukadar dusmezdi
Hacim cok sig
Bundan faydalanan o.pala ky nin canina okudu...
Hakan iyi dayandi ama biryere kadar...
La cok heyecanliyim. 13 dk kaldi...
Hayrani baba oku oku
Ben de hafif alkol var sen oku
Tekbirlerle
Salavatlarla
İns
Hepimize gelsin;
Kamuran akkor'dan - kim bilir
Okullarla ilgili açıklama ertelenmiş
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...26104380735491
bundan sonra borsaya kolay kolay küçük yatırımcı gelmez, ben bile 20 yıldır borsayla uğraşıyorum artık hisse alacağım zaman 40 kere düşünürüm, zararı kurtarsam fonların yanından bile geçmem.
bu günü psikolojik 100 bin üzerinde kapatırsak akşam namazı ardından hepimiz adına 2 rekât şükür namazı kılacağım inşallah
99300'den sekti bakalım.
Umarım kapanış iyi olur.
Sınırda gezmeyelim artık.
Abd yine eksi açtı %3.
doğru diyorsun üstad bu borsa fon işi bize yaramadı, paramız gitti yakında sağlığımızda gidecek
en iyisi yazlık alıp çekip gitmekmiş, bilemedik, girne de ilanlara bakıyorum yeni projeler var
gidersek bakacağım artık 300-500 arası bir şeyler, su ve sıcak sorunu var o biraz düşündürüyor.
gozunu seveyim 5.84 de dedim tamamla isi!
5.95den asagi bir yalanmis gecen yil ve gordunuz gibi 2019 da gecen yil dedigim gibi 5.95 gordu (yil kapanis) ve 2020 de 5.85 i gorurken dedim gir bitir yaaa cunku 5.85 yalan ve bir fursatmis.
senin para bende olsa simdi bu forum yerine bodrumdaydim:)