Size iyi gelecekkk
Printable View
Size iyi gelecekkk
Iyi yaptin TAVlari onla degistirmekle.
http://share.matriksdata.com/Images/...1345555832.png
Muahahahaha. Sulun'e bulasmayacakti, derin geyigin sonunu getirdi.
Alıntı:
Operasyon yapılacak hisseler önceden toplanıyor. Sosyal medya hesaplarından hissenin ismi zikredilerek yatırımcıların dikkati bu yöne çekiliyor. Hisseler pazarlandıktan sonrası ise hüsran!
BORSAGUNDEM.COM – KULİS HABER
Sosyal medyadan hisse pazarlama son günlerde sermaye piyasalarının gündemi haline geldi. Birileri hisseleri önceden topluyor, işbirlikçisi twitter hesabından yazarak yatırımcıların dikkatini bu yöne çekiyor. Önder Tavukçoğlu’na ait olduğu iddia edilen Derinhisse isimli twitter hesabının da son dönemde bu amaçla kullanıldığı öne sürülüyor. HUBVC, Reysaş ve Teknosa gibi hisseleri twitter hesabından pazarladığı öne sürülen Önder Tavukçuoğlu’nun binlerce yatırımcıyı mağdur ettiği ileri sürülüyor. Mağdur olan yatırımcılar soluğu Sermaye Piyasası Kurulu’nda (SPK) alıyor. SPK da son dönemde yatırımcıları mağdur eden sosyal medya cambazlarını bir bir cezalandırıyor.
HUBVC, Teknosa ve Reysaş’ı yüksek fiyatlardan pazarlayarak binlerce yatırımcıyı mağdur ettiği söylenen ‘derinhisse’ isimli sosyal medya hesabı şimdi de Kron Telekom, Pınar Su ve Deva Holding’i pazarlıyor.
Adalet bir gün farklı anlamlarda herkeze lazım olabilir, o yüzden şuan bizim adalete ihtiyacımız yoksa başkasının varsa, ona da tesis edilmesine izin vermek gerekir. Bu konu hakkında ki görüşlerimi sıralamak isterim.
1. Halkbank kötü niyet olmasa da ucuz olması nedeni ile üzerinde ceza varken ve yöneticilerinin kar amaçı yokken paylaşılması devlet millet adına önerilmesi bence de büyük bir hata. Bu biraz hatadan çok özgüven yada patavatsızlık gibi görülmeli. Yani banka alarak devlet yanında olunmaz. Çünkü o an banka kendini satıyordu.
2. 2019 başlarında hub reysaş nanet gibi çok güzel senetleri çok güzel yerden yazdı, derinhisse Tuncayı 10 küsür yıl önceden şahsen tanırım. Keşke bende okuduğumda alsaydım. HUB aldım 3-4 kademe sonra sattım. Tersine son 1 yılda halkbank özelinde %5-6 zararım vardır.
3. Hub yada reysaş bir trend üzerinedir, 1 yıl düşer 1 yıl artar, ama kesinlikle ilk yazıldığı günden itibaren çok güzel rakamlar verdi, aşırı derecede hisse senedi isimleri paylaşılmadı butik ve bir araştırma üzerine paylaşıldı. Buradaki yazılarda ciddi anlamda yargısız infaz yapılmış. Senet pazarlayan her hafta her gün değişik senet yazar. Adam 1 yıldır HUB yazıyor ve bu HUB 2 liradan 40 lira gördü, bence tebrik edilmesi gerekirken bu şekilde üzerine gidilmesi tersine başka speklerin isteği doğrultusunda yapılıyor. Amaç ky öğrenmesin bir şeyler yakalamasın.
Sonuç olarak Halkbank herkesin bildiği bir şey, nereden alırsan al zaten zarar, ama dışındaki senetler kesinlikle takdire şayan işlerdir. Elbete bu benim adalet anlayışımdır, kendi görüşümdür.
KIZILDAG, o listelerinie baktin mi? Orda 50 tane hisse var adini sanini duymadigim.
Yargisiz infaz diyorsun da... Adamin butun yazilari devlet, millet, din... Bunlara tabana mesaj. Bende direk antipati uyandiriyor dini devleti kullanan. Kendisini bilmesem de hepsi ayni cunku.
Birisi de yazmisti "din sahisa ozeldir, uluorta bahsediliyorsa icinde ya kadin, ya para vardir" diye.
Bankalarda ki yabancı satışını gördünüz mü, son 1 ayda, tüm bankalarda, hatta halkbank da 1 ayda 9-10 milyon citi satışı var. hadi diyelim Citi bizimle eğleniyor, o halde diğer bankalardan ne istiyor ve neden satıyor.
Endeks 100 bin üstüne geldi bankalar neden gitmiyor, diğer senetlerde eski seviyesine çıkararak endeksi 100 bine getirmek az büyük bir iş değildir. Başardılar bir şekilde.
Yani halkbank alan hep zararlı, konjektör ne olursa olsun hep zararlı.
Derinde yazsa, incede yazsa, uzun da yazsa zararlı.
Çözüm nedir. Çözüm 2-3 yılı gözden çıkarmaktır.
Not : Bu arada yukarıdaki garipliklere bir mana bulunamassa, bizdeki yabancı payının %90'ı aslında yerli diyerek mana bulunabilir.
borsagundemi bosver bence. Parayi basan haber cikariyor orda. Ne yalanlar yazmislardi Marka Holdingle ilgili patronun agzindan. Yok herkesin malini 1 sene icerisinde geri alacakmis aldigi fiyattan, yok bilmemne. 10 bin lira teklif etmistim benim patron hakkinda verdiklerimi yazmalari icin. Yazmadilar. Benim verdiklerim belgeli, SPK'nin bulteninden alinan seylerdi halbuki.
Derinhisse ky yi halkbank a doldurdu ama suç ondan değil ona "sudan ucuz hisse, pd/de oranı bedava, gel vatandaş gel " dedirttrn gerizekalı sürüsü,çete, tahtacı sorumlu, ben anlamıyorum ne gerek var bu fiyatlama ya, az kar etse bile yıllık kari sermayesinden fazla bu bankanın, hakedilen fiyat mahkeme bile olsa buralar değil, sen fiyatı saçma sapan öldürür beceriksiz 5. Sınıf acemi spekülatör performansı sergilerden derinhisse, sighisse bilmem ne bir sürü grup ya da birey ucuz diye atlamaya devam eder, nasıl bir oyunun saçmalığın içine düştük bilemiyorum, investingede onlarca yeni kişi görüyorum halk alan ve az buz almiyolar 50-60 bin lotlar havada uçuşuyor totalde az bir alım değil bu rakamlar, yazmayan ama okuyup yatırım yapanlar binler vardir bu şekilde, bu forumda bile halkbank en aktif banka sanırım.. Hayırlısı. Fiyatı 3.5 liraya çekip 3-5 yıl daha bekletecekler diye korkmuyor değilim.
Bahriyeli hocam mesajını yeni okudum kusuruma bakma.
23 den pegiye trampa etmediğime üzülüyordum. Şimdide sadece yarısını petkime trampa ettiğime hayıflanıyorum :) hisseye aşık olmayacaksın, ben evlendim üstüne birde hulkun karısı oldum sanırım...
Bosver doktor Petkimi Halki kumarhaneyi. Gemicim de 8'den 16 oldu. Param da durdugu yerde deger kaybetmedi. Bu seyden iyi vurdum, darisi sizlerin basina. Su TAV da gitseydi de kurtulsaydim.
Anlayamadim espiriyi kusuruma bakma Ahmet. Oldugu icin mi borsa yokmus?
---
ABD'de bankacilik yine iyi, %5-6. Bir bize para gelmiyor.
Aracı kurumların araştırma raporlarına göre 2020 ilk çeyrek karı yaklaşık 800 milyon TL tahmin ediliyor.2019 ilk çeyreğine göre yüksek oranlı bir kar artışına tekabül ediyor.Bir önceki çeyreğe göre ise kayda değer bir artış ifade etmiyor.Yani rakamları nasıl yorumlayacağınıza göre değişir.Ancak bence 2020 yılında 2019 a göre daha iyi bir bilanço bekleniyor tahminimce.
Turkish President Tayyip Erdogan said in a letter to President Donald Trump he hoped the US Congress would better understand the strategic importance of their relations, given solidarity and supplies shared during the coronavirus pandemic.
Erdogan's letter arrived on Tuesday with a delivery of Turkish medical gear, including protective suits and masks, to help the NATO ally contain its COVID-19 outbreak. The Palace's office in Ankara released the letter on Wednesday.
"I hope that in the upcoming period, with the spirit of solidarity we have displayed during the pandemic, Congress and the U.S. media will better understand the strategic importance of our relations," the Turkish president said in the letter.
Yardim ettik me guzel, birsey soyleme. Niye salgini kullaniyorsun boyle simdi. Yeri mi, sirasi mi.
666 beceriksizlik ve guvenirlik kaybı ile bana öyle geliyor ki bize para falan gelmez, güven olsa bankacılığın uçması lazım, bu baskılar ile, hukuka güvensizlik ile ABD bankaları %10 yapsa biz yine %1.5 yaparız öyle görünüyor.
herkes elinde olanın fazlasını verir.
dolar düşerse bankalara para girer.
Bende 10 gündür izliyorum. Çok zorladı ama 7 rakamı geçemedi. Şimdi 6,958 den 10 gün önce sattım. İnvesting de yazıyorum, dolar 6,80 olacak, 2 beğeni 20 kötü geliyor , oradaki anket benim kriterim. Bugün 4 beğeni 13 kötü geldi. Ne zaman ki tersi olur doları tekrar alırım. Ama şu bir gerçek dolar 6,5 gibi bir rakama gerilerse bankalar risk azaldığı İçin rahatlar. Borsa muazzam bir kama yapıyor dolar da öyle, dolar belki birazdan o kamayı daha çok ihlal ederek düşüşe geçecek. Alım gücünü korumak İçin Yinede dolar dolar olarak hayatına devam edecektir.
https://www.resmin.net/images/2020/04/29/001.png
Dostlar selam,
Yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum, yorum yapacak bir şey olmadığından paylaşım yapmaya gerek yok...
Halk son nefesini de vermek üzere eur bazlı aylık grafik bolinger daraldı iyice acilen elektro şok lazım... Rsi şimdilik olumlu...
O değilde diğer bankaları da kendimize benzettik. Bankacılık tam anlamıyla kaput.
Hayırlı Ramazanlar dilerim... Sağlıcakla...
Derin gelsin de bist 30da işlem yapsın adamın donunu nasıl alırlar görsün app tahtada işlem yapıp kral benim demesin :) yalnız adamı iyi reklam yaptılar ismini iyi duyurdular
Ek 24913
Benim 100bin dolar oldu 15 milyon dolar :yahoo:
Borsagundem guvenilecek bir yer degil. Derin geyik ile ilgili yazdiklarinda da bir sey yok, bos bos seyler simdilik.
Ben de bundan 6 ay ceza yemistim. 3 kere teminat tamamlayamazsan basiyor cezayi SPK, herhangi birseyi manipule ettigim yoktu. Vay arkadas, ne pis gunlerdi. 1 lira ile 10 milyon liralik islem yapiyordum her ay. Sonuc koca bir sifir.
Alıntı:
ÖNDER TAVUKÇOĞLU VE ASUMAN TAVUKÇOĞLU’NA ÖNLEYİCİ TEDBİR
Ayrıca Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle Önder Tavukçuoğlu ve Asuman Tavukçuoğlu’na borsadaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 30/04/2020 tarihinden itibaren 6 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulama kararı alındı.
Little treyder isin icinden psikoloji faktorunu cikardiginda degisik sonuclar elde etmek mumkun. Gercek para oldugunda oyle olmuyor maalesef.
@MrSun hosgeldin dostum. Butun kuslari tuttun da leylek euroya mi gectin artik grafiklerde???
AB üyesi 12 ülke, Kovid-19 nedeniyle iptal edilen uçuşların ücret iadesine ilişkin kuralların askıya alınmasını talep etti.
Avrupa Birliği (AB) üyesi 12 ülke, yeni tip korona virüs (Kovid-19) nedeniyle iptal edilen uçuşların ücret iadesine ilişkin kuralların askıya alınmasını talep etti.
Fransa, Hollanda, Belçika, Polonya, Yunanistan, Portekiz, Bulgaristan, Çekya, İrlanda, Letonya, Malta ve Kıbrıs Rum Kesimi, AB Komisyonuna ortak mektup gönderdi.
Mektupta, salgının, hava yolculuğu da dahil olmak üzere uluslararası taşımacılığı "benzersiz biçimde etkilediği" kaydedildi.
Kovid-19 nedeniyle çok sayıda uçuşun iptal edildiği hatırlatılan mektupta, havacılık firmalarının faaliyet gösterememelerine rağmen işletme maliyetlerinin sürdüğü belirtildi.
Mektupta, AB mevzuatı gereği hava yolu şirketlerinin iptal edilen uçuş biletlerinin ücretlerini geri ödemekle yükümlü olduklarına dikkat çekilerek, yolcuların iade talep etmelerinin, hava yolu şirketlerini ciddi bir nakit sıkıntısına sokacağı ifade edildi.
Söz konusu mevzuatın hazırlandığı dönemde, Kovid-19 gibi bir krizin ve bunun havacılığa etkilerinin öngörülmediğine işaret edilen mektupta, AB ve üye ülkelerin, yolcuların çıkarlarını gözeterek Avrupa havacılık piyasası yapısını koruması gerektiği vurgulandı.
Mektupta, AB Komisyonunun acilen ilgili mevzuatta geçici bir değişiklik yapması ve hava yolu firmalarının ücret iade yollarını seçmesine izin verilmesi çağrısında bulunuldu.
Avrupa'da hava yolu firmaları Kovid-19 nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşıyor.
Tüketiciler, son dönemde iptal edilen uçuşların ücret iadesini talep etmelerine rağmen şirketler onlara hediye çeki veya kupon vermeyi istiyor.
Boyle badire atlatmis hisselere insanlarin dolmasindan ziyade, insanlarin nerden cikacagi onemli. Bu hisse 7 vurdugu zaman butun agirligi azalir, 8 vurdugunda kac senedir tasimis bir kisi kalmaz.
5-8 yapmasi icin 6 ay gerekiyorsa, 8-16 yapmasi icin 2 hafta yeterlidir. Vakti geldiginde tabi ki.