Şakayla karışık edilen lafların gıybetlerin tamamı oluyor.
Dikkat diyorum.
En son yapılan bırak 70 centi 5 centi mumla aramak zorunda kalacağımız.
Salgın zamanında işsizliğimizide dünyada düşüren tek ÜLKEYİZ.Hamdolsun.:(:Sad:
Printable View
Şakayla karışık edilen lafların gıybetlerin tamamı oluyor.
Dikkat diyorum.
En son yapılan bırak 70 centi 5 centi mumla aramak zorunda kalacağımız.
Salgın zamanında işsizliğimizide dünyada düşüren tek ÜLKEYİZ.Hamdolsun.:(:Sad:
alıntı
'' Şu Ayasofya konusunda gereksiz refleksleri anlayamıyorum. Biraz rahat olun. Keyfini çıkarın. Muhalefet bu konuda tepki vermiyor diye de suçlamayın. Bu bir tuzak. Böyle saçma ve anlamsız bir tuzakta boğulmayı istemezdiniz umarım.
İzmir’in camisi olmayan tek köyü Bademler’e gelen bir turist otobüsünden böyle bir adam indi. Yanında sıkma başlı eşiyle. Külhanbeyi tavırla yürüdü meydana doğru, “cami yokmuş bu köyde öyle mi?” diye ortaya söylendi. Biri cevap verse polemik çıkaracağı her halinden belliydi. Çeşme başında benimle konuşan köyün “delisi” cevapladı; “evet, cami yok ama istediğin yerde namazını kılabilirsin” dedi. Sus pus oldu kabadayı gibi yürüyen. Tıpış tıpış yürüdü gitti.
Rahat olun ya.
Sultanahmet camiinde bir rekatta 15-20 kişinin görüldüğü vaki değil.
Bırakın oynasınlar oyuncaklarıyla.
Elleşmeyin.
Vakti gelince gerekeni yaparsınız. ''
Adamin biri de cikip Topkapi Sarayi'ni geri verin der mi?
TFF 1. Lig'in 33. haftasında Adanaspor'u 2-1 yenen Hatayspor, normal sezonun bitimine 1 hafta kala şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.
Sağlık Bakanı : Ortalama yoğun bakım hasta sayısı en yüksek 5 il; İstanbul, Şanlıurfa, Ankara, Gaziantep ve Konya. Beklediğimiz sonuçlar için tedbirlere uyalım
Sağlık Bakanı Koca: "Son 3 günde ortalama entübe hasta sayısı en yüksek 5 il; İstanbul, Ankara, Konya, Diyarbakır, Bursa."
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...01b48737e4.jpg
borsadan iki sıfır atılırsa sermayesi düşükler sermayelerine bir iki sıfır ekler mi?:)
İyi günler.
Gaziantep'te koronavirüs testi pozitif çıkan S.K.'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunan 27 kişi karantinaya alındı.
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji12][emoji851]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül: Yargı, 289 darbe davasından 275’inin ilk derece yargılamalarını sonuçlandırmış, bugüne kadar 2 bin 332’si müebbet ve ağırlaştırılmış müebbet olmak üzere 4 bin 130 sanığa hak ettikleri cezaları vermiştir.
Borsada dip çeken hisselerin çoğu bugün tavan ve cıvarı yükseldi...borsanın sert düştüğünde işbankası sorunluydu,çok az hisse almıştık düplerden,ama akşama doğru banka düzeldi hisseleri fulledik,bugün postaladık gittik,borsacı olup hisselerlen ilgilenenlere bol kazanç dilekleriylen:wave:
İmamoğlu, Kanal İstanbul’un uygulama imar planına itiraza hazırlanıyor: "Burada usulsüz bir şekilde çıkar elde etme söz konusu. Niçin bu insanlar, 30 milyon metrekareyi son 8-9 yılda satın aldılar?" https://bbc.in/3iWW0y1
Şu anda değilim...Çoğuna yol gösteriyorum,yarısı beni eleştiriyor,Ayhan Başkana bile yol gösterdim beni dalgaya aldı,Buffett olmazsam bile ona yakınım:oleyo:,çünkü oda beleşleri seviyor:),benim sistemim devamlı diplerde trol avı yapmak,öyle hisselerin katlaması bana gelmez,çeşnili yap yeter,birde sert düşen endexsi çok severim:),sanada zamanında tavsiyede bulundum mani yok dedin,o lafa saygılıyım,şişmiş hisselerin kesinlikle yanından geçmem,bakıyorum balık tepeden oltaya dalıyor,mesela Kent 110 seviyesinden çıkmış 1000 üstüne,üstelik hala alan var,115 alışım 150 satışım var ortalama,aya çıksa bile ilgilenmem,hani sen afyon sayfasında uyarı yapmıştınya,ama afyon 2.30 fiatlan dip fiatındaydı,bedellide yapmıştı,yani,bas,bas bağırıyordu beni al diye,şu an 4 üstünde,neyse,eğer elinde hisse varsa bol kazanç dileği ile:)
Zatın birisi zaten baklayı ağzından çıkarda bak ne güzel yerler tam yatırım yapma yeri dedi:seyt:,ama olası bir afeti es geçiyorlar iben 70 yıllarının afet uzmanıyım,o bölgeye yapılacak bir kanal kot farkı dolayısıylan çok tehlikeli,ayrıca o bölgede yeni taze fay tesbit edildi,zaten eski faylar yeni fayıda zorluyor,daha ne diyelim akıllı işi değil:vk:
Syın zat ben Fatihin vasiyetini yerine getirdim,neymiş beddua etmiş bu esere sahip çıkmazsanız demiş,esasında o öyle değil ''VAKIF YERLERİ'' için yapmış bu bedduayı,kimki vakıfları zimmetine geçirip yer içerse iki elim yakasında olacak demiş,şu anda çoğu vakıflar peşkeş çekilmiş,beddua sonucunu bekliyoruz:thumbdown:
Bakan Koca: En çok vaka görülen 5 ilimiz: İstanbul, Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır. 5 ilin yoğun bakım sayılarında da artış var. Ortalama 1 hafta önceki verilere göre, vaka sayısında 1.000’in altına inmekte kararlıyız
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı'nda birliğine yeni katılan 23 askerde corona virüs tespit edildiğini, askerlerin karantinaya alındığını duyurdu.
Adı üstünde.. Başgan..
Ayhan bey zaten başkan.Adama yok göstermek Hakaret olur.;-))
Waren Buffet bile ondan ders almış olabilir..;-))
Ona yol göstermek,Ne haddimize.??
Şişen ve uçuşa geçen balona ,ben de binmem.. Afyon konusunda ,evet öyle dedim... Çünkü iki -uc yıl kadar önce üstüme beton olmuş,inim inim inlemişti beni.. Altından zor kurtulmuştum..;-))
Bu yıl ki yükselişini ise,oyak çimento'nun peşine takılmak olarak gördüm ben.Diger çimento'lar da gitti, gidiyor..
Avcı olmak için, ustasından öğrenmek gerekir.Siz de uzaktayım dediniz.. Şansım yokmuş..!!!
Şimdi BIST 30.Hisseleri var bende..
Teyyare, Aselsan, Migros, şişe soda vs..
Onlar da, Sürekli ot,saman ,yem yeyip de,Süt vermeyen Manda gibi...Besle babam besle...;-))
Kurban Bayramı'na az kaldı.. O Beslediklerim'den Süt kaymak yiyemezsem, vuracağım bıçağı hepsinin boynuna,edeceğim Kurban..;-))))
iyi oldu oh olsun kan emen aracı kurumlar hepsi de
https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=43
darısı şirketleri peşkeş çeken patronlara!!
SPK : Kurulumuzca; sermaye piyasasında yatırım yapan yatırımcıların güvenli bir ortamda yatırım yapabilmelerini teminen, piyasada gerçekleştirilen işlemlerin gözetim ve denetimleri sürekli olarak yapılmakta olup;
- Söz konusu gözetim ve denetim faaliyetleri neticesinde Telegram v.b. uygulamalarda oluşturulan üyelik bazlı kapalı gruplar üzerinden yapılan işlemlerde 6362 sayılı SPKn’nun 107/1 maddesinde sayılan fiilleri işlediğine dair makul şüphe bulunan şahıslar hakkında sermaye piyasası mevzuatı uyarınca 14.07.2020 tarihinden başlamak üzere borsalarda 6 ay süreyle geçici işlem yasağı uygulanmasına karar verildiği, Facebook, Twitter gibi sosyal medya mecraları ile Whatsapp, Telegram v.b. uygulamalarda oluşturulan üyelik bazlı gruplar üzerinden yatırımcıların yönlendirilerek mağdur edilmeye çalışıldığı ve söz konusu gruplara üye olan yatırımcıların bu grupları yönlendiren kişiler tarafından işlenen suçlara iştirak kapsamında sorumluluklarının doğabileceği,
- 25.02.2020 tarihinden sonra sermaye piyasası düzenlemelerine aykırı şekilde gerçekleştirilen açığa satış işlemlerinde sorumluluğu tespit edilenler hakkında, aynı tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 7222 sayılı Kanun’un 36 ncı maddesi ile değiştirilen 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun 103 üncü maddesinin birinci fıkrası hükmünde öngörülen cezai yaptırımların uygulanacağı,
hususlarının yatırımcılara hatırlatılmasında fayda görülmektedir.
Diğer taraftan; sermaye piyasası düzenlemelerine aykırı olarak gerçekleştirilen açığa satış işlemlerine ilişkin yapılan incelemeler sonucunda, Kurulumuz tarafından 7 aracı kurum ve 18 yatırımcıya toplam 16.711.762 TL idari para cezası uygulanmasına karar verilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
bütün twittırcıları tek tek öpecekler!
Konyaspor 4 Başakşehir 3 MS
Denizlispor 2 Trabzonspor 1 MS
Böylece lider Başakşehir ile Trabzonspor arasındaki puan farki 4 olarak kalıyor
2020 pandemiyle birlikte zaten ilginç bir sene olmaya devam ediyor.
İkinci dalga ihtimaliyle yeni sezonda da seyircisiz maçlara devam edilir herhalde, yani Başakşehir'in şampiyon olması cuk oturmuş olabilir.
Bundan en fazla tv yayınını satanlar etkilenir kanımca. Ama, zaten insanlar maçlardan eski tadı alamıyor, bu ligi izleyenler de epey azalmıştır sanırım.
Türk edebiyatının önde gelen isimlerinden Adalet Ağaoğlu hayatını kaybetti.
Ne zaman yalnız kalsa, ne zaman karanlık bir gecede yürüse, uyusa, uyansa, içinde bu karmaşık ve güçlü uğultu. Sanki yürümüyor, uyumuyor, düşünmüyor. Koşuyor, hep koşuyor. Binlerce ses tonu, bu seslerin çeşitli yönlere dağılıp dağılıp toplanması, her dağılımın ardından yeni, garip bir bütün oluşturması: Hani bütün harfleri boşluğa saçarsın. Hepsi, güçlü bir esintiyle her bir yana uçuşurlar, uçuştukça ilkin hiçbir anlama gelmeyen heceler, sözcük kümeleri, giderek de ahenkli ve anlamlı bir tümce oluştururlar. Uyumlanırlar... İlk bakışta bize öylesi yabancı bir tümcedir ki, anlamsız sanırız. İpi ancak göğüslemişizdir. Hızın hızı bizi hâlâ sürüklemektedir. Bu sürükleyiş içinde, ipi göğüslediğimizin bile ayrımında olamayız, kendi içinde uyumlu tümcenin ayrımında olamayız, derken yavaş yavaş duruluruz, soluğumuz düzene girer, her şeyi tek tek seçmeye başlarız, görürüz, anlarız. O tümce biziz. Bizim koşumuz. Sinirimiz, kanımız, geçmişimiz, bugünümüz, geleceğimiz, esen yel, yakan güneş, toprak, taş; asfalt, egzozst ve iğdelerin kokusu; buz, kar, ilkbahar çiçekleri; tutkumuz, özlemimiz, sevişmemiz, sevişememelerimiz, özsuyumuz, terimiz; ipi göğüsleme umudumuz, göğüsleyememe korkumuz; kazanma isteğimiz, kazanmaya karşı durma eğilimimiz... O kadar karmaşık, o kadar da anlaşılabilir bir tümce. / Üç Beş Kişi - Adalet Ağaoğlu