Hayırlı olsun. Umarım elinde olanlar için iyi olur. Son dönem iyi prim yapmıştı.
Sonuçta sıse zaten devdi, daha da güçlendi. Bülteni okumadım sodayı da aldılarsa bünyeye daha da güçlenmiştir.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Yarın Ayasofya Camii açılışı var, hayırlı olsun.
Internette bakarken kıble yönü konusu vardı bakalım halılar doğru kıbleye göre mi yerleştirildi. Sultan Ahmet Cami'sin de de az bir şey hata var gibi. Çamlıca Camii ve yeni camiler genelde doğru. Teknolojinin nimetleri var.
https://i.hizliresim.com/oKw3Ps.jpg
Ons altın 1900 doları görmüş, 5 günde 100 dolar koymuş üstüne, kabaca %5 yapar, vay be...
Altın gibi hantal bir enstrüman bile 5 günde %5 yapabiliyor, siz halen banka alın...
Tabi altında bugünkü yükseliş kısa vade yükseliş trendinin bitimine işaret ediyor...
Birkaç gün kızarmasından kimseye zarar gelmez...
Yatırım Ortaklıkları'nda Net Aktif Değerin 2 katına çıkınca günlük uyarı bildirisi oluyor.
Diğer şirketler için de konsensus hedef değerlerin 2 katını aşınca aynı uyarı yapılması gerekebilir. Uyarıyı dinleyen bulaşmamış olur.
Aslında her şirkete yıllık böyle bir rapor hazırlatma görevi verilmeli. Birleşme işi olunca şirketler kendi rapor hazırlattırıyor. Şimdi otomobil ve gayrimenkul alım satımlarında eksper raporu zorunluluğu geldi gibi zaten.
Bu devirde artık öyle hata olmaz Ariston bey
Ek 25567
2030 a kadar 5000 olacak hadi yine iyisiniz lidyalılar Romalılar
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Iblis teki irade modeli insandaki kötülükten az
İnsan kötülükte iblis i geçer
Şöyle diyim
On kişi birlessin
sana zarar veremez
Ama sen kendine ettiğin kötülüğü kimseden hatta iblisten bile göremezsin
Ufakken çözümü olmuyan bi oyun gibi kafaya yerlesince sizde o bi obsesyon olarak kalmış
Çözümü zor
İblis mefhumunun
Bazı kopeklerde sürekli kendi kuyruğunu yakalama için kendi çevrelerinde rotasyonel çılgın gibi döner dururlar
El netice
Bıçağı vurursun kuyruk govdeden ayrılır
Akıllı ve mantıklı insanlar yaratıcı olamıyor, riskden çok kaçıyorlar.
Güzel bir metodoloji var. Yanlışları ayıklayınca geriye doğru olma ihtimali yüksek olanlar kalır diye.
Matematik de çok sağlam bir araç, ama işi matematiğe uyarlamak da yine bir sanat.
Memleket insanına matematiği ve sanatı sevdirmek lazım.
Yuhhh dow %1 e gidiyor. Bizim pala hâlâ tutuyor
Dunning Kruger etkisi o
Dow yine piston aşağı 26.300 lere kadar yolu var gibi. Bizim xu100 ne olur deseniz yarın yada haftaya bir düzeltme gelir gibi bayramda nakitte olmak döviz veya altın daha mantıklı. Ytd
Pek çok şey ilk yaratılış ta veriliyo
Mesela zeka mesela cesaret mesela güzellik
İnsanlar rötuş la değil
Esas la oynuyup
Patinaj yapıyo
1.57 boy var
Nba de basket oynucam diyon
Azim dirayet sabır bununla oynarsin ama sonradan güzel olamazsin
Namıssız pala alım fırsatı bilem vermiyor..
iDealAlgo
@Algoyardim
·
Borsa İstanbul Endekslerinden sıfır atılması ile ilgili değişiklikler 27 Temmuz 2020 Pazartesi günü devreye girecektir. iDeal Veri Terminali abonelerimizin yapılması gerekenler konusunda ekteki duyuruyu dikkatle okumalarını rica ederiz. #iDeal
https://pbs.twimg.com/media/EdnfUgqW...g&name=900x900
Akşam seansinin uzlaşması oluyor mu.
Spx 3232 ye kadar sorun yok aşağısında kapanışlarda shorta dönerim.
Asıl sıkıntı brent de 44 üzeri pek kalamıyor. Halbu ki ben 45.60 civarına bir çıkış bekliyordum. Bu da dow u yukarı taşıyamıyor. Bakalım..
BIST30 Yedek paylar OYAKC, SOKM, VESTL.
SODA ve TRKCM birleşmesi ağustos ayında sonuçlandırılacak denmişti. 2 hafta genel kurul süresi olsa Ağustos vadeye yeni hisseler girebilir.
Sabah future lara bakarız. Ben yarın için olumsuz değilim. Pala yatay ya da 118-119 arası da gidebilir. Sadece 1 grubun hisseleri için Olumsuzum. Buraya yazmayayım.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çınlamaz mı Dostum. Hatta 20 gün bile olmadı yüzde 10 yükseldi. Bankalar yüzünden 82-120 bin yükselişinde bile yüzde 10 kazanamadık. Aselsan çanak üstünde gideceğini çok belli etti ama bazen gökten para yağarken sana bankanın boş kasası düşebiliyor. Öyle pis işler yaptılar ki ak ve garan endeksin yüzde 50 yükselişinde kimseye para kazandırmadı.
Aksam seansinda uzlasma yok.
18:15 kapanistaki rakam ertesi gun 09:30 da acilis rakamidir.
Yani aksam seansinda MC olmaz.
Dow yine 26.650 bölgesine gelmiş. Aşağı kırarsa ebesinin hörekesi modu olacak. Neyse izleyip yine sinir olmiyim. İyi akşamlar...