Printable View
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, hatalı park eden savcının aracına not bırakan kişinin gözaltına alınmasıyla ilgili HSK'ya inceleme talimatı verdi.
Tahminen bu arkadaş adına basılan anı para. Değeri ne derseniz cin nüfusuna göre siz karar verin.
https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%87...C5%9Fkan%C4%B1
https://www.cnnturk.com/video/dunya/...eniden-secildi
Şindi T.S. ÖNDE
Bakıyorum, başta GS TIRIŞKA. FB kendine has. Yarın sonuç bu şekilde biter ise T.S hissesine bak. Ne garip ülke olduk.
Son söz, spor hisseleri adamı çarpar, uzak durun.
güzel maç oldu. bir BJK li olarak TS yi tebrik ediyorum.
Spor hissesi alacaksanız unutacaksınız, yeri geldiğinde satacaksınız.
BOTAŞ'ın internet sitesinde, Şubat ayı tarife tablosuna göre, konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine uyguladığı satış fiyatı, Ocak'ta geçerli olan tarifeye göre yüzde 1 artışla 1000 metreküp doğal gaz için 1.276 lira olarak belirlendi
Bir tv kanalının iddiası : Galatasaray’ın İngiltere’den transfer yapmak istediği Fernandes’in covid 19 testinin pozitif çıktığı, yarın 17’ye kadar transferin yetişmesi gerektiğinden Galatasaray klübünün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yi arayarak oyuncunun ambulans uçakla getirilmesi icin yardım istedi.
Günaydın kafe
İzmir ve çevresinde hissedilen 2 ayrı deprem meydana geldi
Afad: Ege Denizi'nde İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında saat 08.46'da 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Bu siyasilerin tamamına diyorum.
Maaşlarıyla geçinemiyorlarmı.
İlla çalmak,yolsuzlukmu yapmak zorundalar.
Niye ahlaklı,etik ve mert olamıyorlar.
En basit etik değer kıyak emeklilik!!!
TÜRKİYEM için çalışan olmayacak mı hiç?
Sözde varlarda niye hep aynı şeyleri yaşıyoruz.
Niye borçlarımız artıyor.
Borçlarımız artmadanda büyürüz büyürdük.
Gerçekten cek cak sebebsiz yalansız ÜLKEMİ düşünen birileri olaydı.
Avrasya Tüneli geçiş ücretine yüzde 26 zam yapıldı-HaberGlobal
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) geçtiğimiz hafta evlere masaja giden ve Kovid-19 testi pozitif çıkan Rus uyruklu masözün 20 kişiden fazla kişiye koronavirüs bulaştırdığı ifade edildi.
Saat 11:35 ‘de Ege denizi açıklarında 5.2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi
VİOP'ta işlem gören Dolar/Ons Gümüş vadeli işlem sözleşmelerinde uygulanan %10 oranındaki üst fiyat limiti oranı bugün için %20'ye çıkarıldı
İTO verilerine göre, İstanbul'da ocakta geçen yılın aynı ayına göre perakende fiyatlar yüzde 15,05, toptan fiyatlar yüzde 17,75 arttı.
Cumhurbaşkanlığı kabinesi bugün toplanıyor , gündem yüksek gıda fiyatları ve koronavirüs tedbirlerinin gevşetilip gevşetilmeyeceği
Bugün Almad %147 bedelli açıkladı,tavan.Her şirket bu bedelli furyasından yararlanma peşinde.
Asinin yan etkisini goren oldu mu acaba.
Benim 2 tanidigimda oldu
80 yas uzeri
Ates, ishal , bas donmesi...
Birisi hastanede yatiyor
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.