Üstad Luksk gedik ve intema yorumu alablir miyim
Printable View
Üstad Luksk gedik ve intema yorumu alablir miyim
Olurmu yazınca hemen telefona düşüyor. Alarm açık. Pagyo listede ve takipte ara sıra al sat yapsak da . Pagyo 2...
Dün misal pegyo çok düştü bizde biraz daha aldık..fiyat çok ucuz ...
1- ısyat
2- pagyo
3-
4-
5-
6-
..
luksk 6 tl civarı paylştım düzeltmede
ıntema dar bantta işlem görüyor günlükte sistem al versede sınırlı cıkışlar yapar ama 22.25 üstünde kendine yeni zirve cizer
gedik senin mıntıkanda ama bu sefer sefere cıkacak 10.92 üzeri kapanış işaret fişeği hedef 13.85 ve katları olabilir hazırlıkları tamam gibi YTD
Mebes afyonda yazz ilk 4 tamam
1. ISYAT
2. PAGYO
3. PETKM
4. AFYON
2021 hisse adayları. Şimdiden hayırlı olsun ..
Teşekkürler üstad yorumların için
Celik hocam teşekkürler. Orta büyüklükte 3 hisse . Bir tanede büyük hisse . Çok güzel portföy şimdilik. Biraz da küçük fakat gelişmesi yüksek kağıtlarla portföyü tamamlarız . Emeğinize sağlık...
Teşekkürler çelik kardeşim
hem forum da hem borsada acemı bırı olarak aranıza katılmıs bulunmaktayım paylasımlar ve yorumlar ıcın tesekkurler hepınıze
Liste için çelik hocama ve size teşekkürlerRMX2170 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam #sanko yorum alabilir miyim?
RMX2170 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili hocalarım CARREFOURSA için görüşleriniz nelerdir? Teşekkürler
selamun aleyküm hocam nasılsınız ? adese ve sanko nun son durumunu hakkında düşünceleriniz paylaşırmısınız ?
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhabalar , pegyo takip ettiğim bir kağıt, cuma günü destek ve direnç noktası 2.28 kadar düştü. Burdan güç aldı diyebiliriz ve üzerinde kapatti . Ayı tuzağı değilse 2.28 altında stop oluruz . Duran varlıkları iyi ve gelişmekte olan bir şirket çok az zarar da etse vizyonu olan bir şirket. Tabiiki biz burda yatırımcıyız belirli riskler alarak yatırım yapıyoruz. Bedelli öncesi böyle aşırı risk alırsa şirket gelecekte iyi performans bekleyemez diye düşünüyorum. Katkılarınız için teşekkürler...
Arkadaşlar Pagyo değilmiydi?Panora GMYO!
takip listem
luksk
kutpo
rygyo
maktk
iyi haftasonları YTD.
Herkese iyi akşamlar Yksln için durum nedir fikir verebilirmisiniz ? 4 aydır yatay seyrediyor
oyakc hk. yorumda bulunabilir misiniz? malumunuz 6 ay oldu, kafalar çok karışık, tamam mı, devam mı modundayız..
GYO
canak tamamlamasını beklediğim OZGYO
kanal istanbul güzergahında 35 dönüm arasizi olan TEKTU
yine kanal istanbulda en cok öne cıkan TRGYO
EKGYO 2021 yılında zirve göreceğini göreceğini düşünüyorum
BRKSN bu sene istediğim hareketi yapmadı daha yenide başlasa asıl olan hedefi 30 civarları
Hocam portföyümde kıyıda köşede duran TİRE var. Bununla ilgili yorumunuz nedir. Sizce bir hareket yaparmi
Merhaba. Yeni üyeyim. Çelik hoca, Esma hanım, syn Mebes, Yerli, Hakan bey, Dandanakan. Deniz hoca yorumlarınız çok değerli. Uzaktan takipteyim. Sizlere ve foruma kaliteli yorumlar icin çok teşekkür ederim. 4-5 aydır foruma bakıyorum. Bu zamana kadar üye olmamamın sebebi bir hissede terste kaldım. Artık söylemeye utanıyor insan miktarı çok olmasada maliyet düşürmek icin alıyorum hala tersteyim. (RTALB) 4 ay önce almıştım hikayesi güzel kit satışları bilançoda karlılık falan diye ama nuh diyor peygamber demiyor. Çok zararda olmasam da bir kurtulsam diye bekliyorum da o yüzden üye olmamıstim. Sanırım çelik hocanın sabır testinden geçerim. Ögreneceğim çok şey var sizlerden. Acemi yatırımcıyım. O yüzden aktif katılımcılıktan çok aktif izleyiciyim mazur görün. Konuyu uzattığım için kusuruma bakmayın. Aĺlah herkesin gönlüne göre versin bol kazançlar. (YTD)
2021 için sekur var mıdır celik hocam artan ciro,brüt karlılık oranı yeni yatırımlar ve son olarak artırılan kayıtlı sermaye tavanı.
mebes hisselerin güncel rakamlarıyla beraber ekrana not alalım bu iş sende
kalemi kağıdı alın üstad gemileri yaktı ilham geldi 🙂