Cetonları idareli kullanıyorum başganım, üçüncüyü 6020 den sallıycam
Printable View
AKP'nin seçim sloganı "En kötü karar kararsızlıktan iyidir" şeklinde olur. Ortadaki tuzu kuru seçmen varsa devam eder AKP ile
Eregl ve krdmd yi devreye sokmasını bekliyorum... Kapanışa doğru olabilir...
Bu , icracı CB yardımcılıkları olursa var ya ... M.İttifakı ezer geçer ... Toz eder..
Bankalar bunu satınalmaya başladı bile.. Düzgün bir Makro Ekonomi yine, yeni yeniden...
Yalnız anlaşma olmasa, iyi parti başka bir aday çıkarsa kk dan daha iyi olurdu... İlerisi için problem kk...
Borsada ölümü görüp sıtmaya razı oldu, olacak... Normal de direk kk aday olsa belki algılar farklı çalışırdı...
İYİP'tekiler kucaklaşıp tokalaşıyordu bu iş bitmiş gibi.
Ee neden bu filmi çektiler?
SPOT günlük, VİOP30 da tahmin ettiğim gibi shortçulara cesaret verdiler, şimdi de mazot oluyorlar yazık!
https://i.hizliresim.com/gus1v9s.PNG
Başkan nereden taktın bu kadına bu kadar , siyaset yapabilen için sanattır:)
O konuşma sert di eyvallah ama şuanda yaptığı hamle akıllı bir hamle.
K.K+MY+E.İ kadın herkese hitap edecek halka kurdu .
bak bu denklem daha farklı rüzgar yaratır yeterki bunu saha yaysınlar.
Kapanişa dogru ne olur? Tamam mi devam mi?
Bankalari ust kademeleri satiş doldu. Alirlarsa 6110 , almazlarsa 5950 olabilir.
Geçen burada bu yüzden dedim hem CHP hem İyi parti taraftarları birbirine sağlamasın fazla diye SİYASET böyle birşey:)
bir birine ip atanlar , yargılamazsam ....., küfür edenler aynı masalarda bizim siyaset anlayışımız bu şekilde.
hayrılı olsun yeni halka
Saadete geçecekmiş Akşener.
Meral Akşener toplantıya gitme kararı aldı.
Hisseler tekrar zıpladı..
saat 13 mesajı bu...an iti bariyle sistemlar al da...LONG DEVAM...MALİYET SİSTEMİN AL VERDİĞİ NOKTA ...
https://i.hizliresim.com/l7t9l30.png
Akşener masaya dönüyor.
İYİ Parti/Zorlu: Genel başkanımız Millet İttifakı toplantısına katılma kararı aldı
Resmen şoktayım , Akp nin kontrolündeki borsada Millet İttifakı kazanırsa herşey çok güzel olacak mesajı veriliyor...
Demekki anlaştılar, kk aday değil mi şimdi
Meral dün gözümde ilkeleri için karar alan bir kahramandı...Ama şimdi: SEN AGA BEN MARABA İDİM O ZAMAN BİZ BUNU(?) NEDEN YAPTIK..OLAYI...
Bplanın yoksa blof yapmayacaksın.
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında
toplandı.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, saat 15.35'te başladı.
Saçma sapan bir şey..CB,yardımcılığındansa MV. daha kariyer-sağlam bir pozisyon.
CB, yarın değiştirse kim der.CB, sadece anayasa sınırlar..yemişim protokolunu..:)
Ya abka haftalarca gunde 7 8 defa aynı şeyi uzun uzun yazıp çökecek diyirsun. 4500 lere dusuyir sistemin short cover yapmiyir. Sonra bir gelip yarım saat sinra fikrini değiştirip 5300 den long oldum artık. Böyle degerlendirin diyorsun. Sence de bir garip değil mi?
Isc de donus basladi. Dikkat etmek lazim.
temel amca azanzöre bindi?
boşkuşş yetişş asdasdas. :he: