Allah tan enerji şirketleri gene kıvama geldi de hareket başladı. İyi döktüler tepeden aşağı giderken
Printable View
Allah tan enerji şirketleri gene kıvama geldi de hareket başladı. İyi döktüler tepeden aşağı giderken
05 daha düşsse dünki gap dolar.
:drunk:
Moralim çok bozuk geçen dipten medikalci aldım aslında tutacaktım emeklilik fonu zararına satışlar yapınca korktum fiyata bakmadan iki gün dip yaptırdı. 27 TL maliyetim vardı ful medikalci vardı elimde duraydi arabayı rahat alırdık
Birisi www.sahibinden.com'u almış. www.sahibinden.com.tr de sorun yoktur ama çalışmıyor. TV'de reklamları dönüyordu.
https://i.hizliresim.com/q9oayox.jpg
MADDE 7 ? (1) Muhasebe birimlerinin ödeme hesaplarının bulunduğu banka şubeleri, kendilerine intikal ettirilen Gönderme Emri tutarlarını, kamu görevlileri ve işçilerin hesabının bulunduğu banka şubesine aybaşından iki iş günü önce aktarır.
2 gün banka bu parayı boşta tutmaz :)
Barış Esen:
İddialı... HSBC'nin bu yıl sonu Dolar/TL tahmini 33 oldu.
HSBC:
-Lira mevduatlara ödenen faiz güçlü şekilde arttı.
-Dinamikler lira için net bir şekilde daha pozitife döndü.
-Lira mevduatın çekiciliği yılın ikinci yarısındaki dezenflasyonla birlikte 2024’te daha fazla artabilir.
-Reel faiz trendi lira için odak noktası olacak.
-Kredi büyümesinin yavaşlamasıyla birlikte iç talep büyük ihtimal daha zayıf olacak ve cari açık azalacak.
-Bu da liranın daha az kırılgan olmasını sağlayacak... via @inagaddadavidah
İşin özü at izi it izi birbirine karışmış bir dünya
sahibinden comun domain adresi boşa düşmüş.
Amerika da Newtwork Solutions LLC diye bir şirket almış diyolla.
Doğruysa gitti bilmem kaç milyon dolar.
verirlerse tabee.
gübre yarın kaldığı yerden devam edermi tabanlara. ?
Denizbank Fast isimli ödeme sisteminden faturalarımı ödüyordum, önce komisyon koydular şimdi de elektrik şirketi ile sözleşme fesh olmuş. Elektrik şirketi BBVA, Vakıf ve İş Bank ile anlaşma yapmış o kredi kartlarını kabul ediyor en az 2 taksit zorunlu tutmuş..
Bu arada kamu bankaları KDV, ÖTV tahsil ediyor 2-3 gün orada kalıyor.
Mantıken Vakıfbank bu konuda daha şanslıdır, öze sektör mantığına en yakın banka deniyor.
İçeride beklenen enflasyon bile 30 larda sanırım 2024 için.Dolar sadece yüzde 10 değerlenecek.?Ama bir yandan da cari açık düşecek miş.Nasıl olacak bu işler ki? Diğer yanda yüzde 50 maaş zamları.İç talep nasıl düşecek? 2 haftalık doların getirisi yüzde 2 nin üzerinde.Yıllık bileşik 50 üzeri yapar.Var mı 50 üzeri faiz.?
herif niyeti bozdu iyice. saatlikte güzel silkeliyor gibi görünüyor.
mühendisler geçti direksiyona... 757200... spot100
akbankla götür aslanım.. onu şortlayacaz
Maç saati 16.00 dan sonra karar verecekler tl bazlı gap var dolar bazlı gapler doldu buradan bam bam yukarıda alsa bofa 1milyar 800 milyon satışı var çarşamba çarşafa dolanır formasyonu bozulur mu:)
Elektirk fiyatları Avrupa'nın üzerine kalmış.
Normalde bizde işçilik daha ucuz ama finansman maliyeti daha yüksek, onun dışında santraller bizde daha yeni sayılır.
Bu ay zam olmadı diye biliyorum.
https://i.hizliresim.com/h37irox.jpg
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...XfLg2GgMA&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7400 benım pencerede cok krıtık
altındaki kapanışlarda baskının coook artacagını dusunuyorum
Herif önce son bir sert bir satış yapıp toparlıyor.
Şu an gel gel yaptı gibi, ona kanıp biraz hisselendim, umarım bir an önce toparlar.
Laik bir devlette yaşıyoruz.Çoğu şeye haram karışmış durumda.Ama elinden geldikçe harama bulaşmayacaksın....Aldığın MAAŞ hakkındır.Hz. ALİ yahudi çin çalışmış ve karşılığında HURMA olarak ücretini almıştır.
Senin maaşının helal olmayan-karışık bir mekanizma ile ödenmesi farklıdır.Ama bilerek-isteyerek parayı faize yatırmak farklıdır.
Bilerek-emsaller getirerek konuşmak lazım.Bu konuda araştırma yaparak ....
Bu dini hassasiyeti olan içindir...
Neymiş maaşım bu şekilde ödeniyor o zaman gidip bataklığın dibine gireyim düşüncesi ALGIDIR...Ve hükümlerle çelişir..
ne kadar sakınabilirsen o kadar sakın..
Pantolonunda 3-5 leke var diye çamura bulanmanın anlamı yok..
Hatta daha öteye gideyim..Tarih boyunca müslümanlar gayri islami(hrisyiyan-yahudi vs) ülkelerin boyundurugunda bile yaşamışlardır.Orada herkes ücretinin karşılığını almıştır.Burada problem yok..Ama HAM FAİZ meşru görünmemiştir.
Olay budur.Ben de defalarca VİOBDAN dolayı bu işe bulaştım(faizini almıyordum ama) ..Ama bir akım-dinde vs..hüküm ne ise odur..Ben yapamıyorum diye gerçekleri kıvırmak o dine-akıma yapılabilecek büyük kötülüktür.
Şirketler geri alım yapınca açıklama yapıyor, aslında herifte geri alım yapınca açıklamalı kamuoyuna
yavaş al be heyvan :drunk:
Çok bilmiş gelmiş yine masal anlatıyor :)
yasak olan herşeyin içinde vergi var ,
maaşlar bankalarda gecelik repolarda durup 2 gün sonra hesabına yatıyorsa e görüyorsun olup bitenleri alma ozaman
anelitik topikte bunları yazma ozaman:drunk:herkes kendine göre elbise peşinde
Dediklerimi anlayacak MUHAKEME-ALT YAPI LAZIM.Anlamıyorsan 10 kere oku...:)
BİR ŞEY BÜTÜN OLARAK ELDE EDİLMİYORSA TAMAMEN TERK EDİLMEZ...
PANTOLUNDA 3-5 ÇAMUR VARSA BATAKLIĞA YATMANIN ANLAMI YOK...
Yatarsan da bana ne ...Ama olay bu
Güneşe karşı gözlerini kapatırsan sadece sen gece olduğuna inanırsın...
Bir de sağdan yürü cüzdan bulursun...ve çarşamba long yapma...:)
saatliklerdeki boğa formasyonu çalıştı ama artı kapanış zor.
x30 en dandik kağıtları oyuna sokmuş. bunlar fiktif işlem gibi. insan bazen gördüğüne de inanmıyor.
din işlerine kafa yorman dayu kafayı yirsiniz :he:
:drunk:
Mübarek çarşambada artık short esas oldu...:)
Suyun içinde evrimleştik(emlak duymasın)...Solungaclarımız çıktı.:)
Gundi suya soktu bizi.
Fayiz sebebi ile kaçınılmaz fakirlik sonucuna doğru ilerliyoruz...
Faiz yapman çamura batarsınız :drunk: