Bir insanın -herhangi bir dine değil - bir yaratıcıya inanmamakla eline ne geçer/geçiyor,biri aydınlatırsa sevinirim.
Printable View
Bir insanın -herhangi bir dine değil - bir yaratıcıya inanmamakla eline ne geçer/geçiyor,biri aydınlatırsa sevinirim.
12,410 kademe longları 470'ten boşalttım. Bir seansı az izleyelim hele.
Benim aklım ve mantığım,evrenin, insanın ve doğanın tesadüfen oluştuğunu kabul etmiyor.
Takip etmek isteyenler için link
Özel Röportaj - Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek (@memetsimsek) | #Canlı / X
Şimşek: Türkiye Gri Liste'den oybirliğiyle çıkarıldı
Şimşek: Şu an reel bazda lirada bir miktar değerleme oldu; Hedefimiz enflasyonu kalıcı bir şekilde düşürerek orta-uzun vadede nominal kurlarda bir istikrar sağlamak, ama bunun için daha erken, daha kat edeceğimiz çok mesafe var
Şimşek:
- Yurt içi bankalarla olan swapları ciddi şekilde azalttık, neredeyse 5 milyar dolar düzeyine düşürdük
- Türkiye'nin döviz rezervini bir sorun, endişe olmaktan çıkardık
Şimşek:
- Kaynak girişinin Mart sonundan bugüne net bazda Merkez Bankası'nın rezervlerine yansıyan boyutu neredeyse 78 milyar dolara ulaştı
- Şu an itibarıyla rezerv yeterliliğinde IMF tanımına göre arzulanan seviyeye neredeyse vardık
Şimşek:
- Gri listeden çıkışta en önemli konu uygulamada etkinlikti
- İçişleri ve Adalet Bakanlığının desteği olmasa bu listeden çıkamazdık
Şimşek: Gri listeye girmek kolay, çıkması oldukça zor
520-560-600 kademeli short yazdım.
devasa vade geçiş gapı oldu.
KULİS | Yıl sonuna doğru %60 lık bir elektrik zammı daha yapılacak...
federasyon Avrupa futbol şampiyonasına 612 kişi götürmüş bunun parasının bir yerden çıkması gerekir...
12510 short
Tatile çıkcam fazla izleyemecegim
Makas yüksek bu sebeple short hedge amaçlı bulunsun
22.98 petkim şorttt....açtık.......
Doları cakiyorlar asagıya asagıya.
palavradan başka birşey yok ülke ekonomisi sanki eyt ve depremle bozulmuş gibi anlatıyor.
ülkenin bu duruma gerçek anlamda nasıl geldiğini eğilmeden bükülmeden anlatıcak herkes artık herşeyi görmeye başladı.Artık din üzerinden yapılan siyaset bitti insanlar şuanda yaşadıklarına bakıyor.
435'ten verdim ilk kademe shortu.
10650-750 arası zigzag piyasası var.
pıst 100 de 3.26 doları üzerine atacak katalizör ve taze para yok şimdilik gözüken.
gri gri diyorduk fiyatlara çok önce girmiş , yabancı gözüken 2 milyar dolar üzeri çıkış bu yüzden koç bankın satış hikayesi ile tepe yapıp çıktı.kanal içinde belli tahtalarla trade piyasası devam eder benim seneryomda
vay babanın kemiğine.
bakanı dinlesek daha alacağımız varmış.
ne yapacaksan yap.. konuşacağına
Bir sonraki pakette muhtemelen borsa kazançlarının da vergilendirilmesine çalışıyoruz. / Şimşek
haydin geçmiş olsun...
cuma başardık bugun vergi getircez...
bunların ipiyle kuyuya inen orda bogulur kalır...
neyseki içlerinde niyeti bildiğimiz için tahmin etmek zor olmuyor...
3 vakte şimşek'in ipini çeker reis.
adamın son zamanlardaki her konuşması, demeci sonrası piyasa hallaç pamuğuna döndü.
elbet zarar gören babalar vardır, yakında kelle isteruz diye meydana çıkarlar.
Bugün yillik izne çıkıyordum
Sirf bunun için erteledim 2 gün
Makas ve bademin shortlari :)
adamın alt-orta sınıfa zulmetmekten başka bir icraatı olmadı. oy depolarına direkt operasyon çekiyor. ben o babda söyledim.
vade geçişleri genelde böyle aksiyonlu oluyor. çalkalasınlar bakalım..
Finansal gelirlerden vergi Ekimdeki pakete kalmış Şimşeğin konuşmasında
Sacrosat hocanız..Haftasonu bir hisse önermiş..Mesajlarda bilanço-beklenti..deyip durmuş..
Bakayım dedim.LINK BİLGİSAYAR...
Son 12 ayda dolar bazlı bile 12 kat gitmiş kağıdı bu fiyattan öneren adamın niyetinden şüphe etmem bile direk yargılarım..Millet parayı süpürmüyor..3 kere battım.BUNUN ACISINI BİLİRİM..bu zırtolardan uzak durun.
Bu adamın 310 k takipçisi var..Bazı yenilerimn etkilendiğinden eminim..YAZIK DEĞİL Mİ?
Bu adam ANGEN hakkında böyle mesajlar yazdı..Ben bile aldım. ve %10 zararla sattım.ALLAHTAN az lotum vardı...ANGEN 1 DOLAR iken verdiği hedef 130 tl yani 6-8 dolardı...
Angen şimdi 0.35 dolarda...
Bu alemde dolar bazlı endeksten çok gitmiş hisseyi öneren kimseye ASLA İNANMAYIN..
İŞTE DÜN ÖNERİLEN LINK in dolar bazlıo grafiği.DÜŞMANINIZ VARSA VE OCAĞINA İNCİR AGACI DİKMEK İSTİYORSANIZ ,ÖNERİN.
HAKSIZLIĞA KARŞI SUSAN DİL ŞEYTANDIR...KY,aptal yerine koyan bu adamlara karşı konuşmasan olmuyor..
https://i.hizliresim.com/px4f148.PNG
bozkurt reisin stil ile 235'ten suya girmeye başlıyorum. umarım yamulmayız.
Sacro yu bilmem ama Angen e laf yok ... Onunla isim bitmedi.. sevismemiz suruyor henüz boynumu ceviremedim.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben burada ORTA VADELİ hisselerden bahsettim.HAMDOLSUN mahcup olmadık..
DOLAR BAZLI DİP-GÜÇLÜ GURUP VE UYGUN ENDESK(BIST100) temel duyarlılıklarımızdır.
Piyasa hakkında düşüncelerimi-ELBETTE YANILMA PAYIM VAR-burada ifade ettim.Hem de gereğinden fazla..40-50 gündür ORTA vadeli fikrimde koşullu-koşulsuz hiç bir şey değişmedi.
Olay sadece xbank üzerinden dönüyor onunda altı çürük bu borsa tehlikeli bi yere ilerliyor
hala aşağı geliyor, 1 kademe de 185'e yazılalım. Sağolasın mehmedim.
https://x.com/etkilihaber/status/1807678297280851969
Kuyumcuların aylık beyan ettiği ortalama matrah 16 bin doktorların 27 bin avukatların 16 binmiş.
Bunlar ödedikleri vergi de değil haa matrah matrah yani 16 bin lira matrahtan alsan alsan 2 3 bin gelir vergisi alırsın.
el insaf be kardeşim.
Buna karşılık misal 80 bin brüt alan bir beyaz yakanın eline kalacak para ortalama 50 55 bin arasındadır.
Yani bu vatandaş 25 binden fazla vergi veriyor her ay.
Bu vergi düzenlemesine niye itiraz ediliyor anlamıyorum.
Adam doğru yerlerden bahsediyor.
İşlem vergisi de gelmeli.
milyar milyar işlem yapıp kurumlardan vergi alınmasın mı
küçük yatırımcının ayda çevirdiği birkaç milyondan ne olur yane.
Boş tatava.