makyaj ve montaj en sevdikleri verilere bakınca.:)
Printable View
makyaj ve montaj en sevdikleri verilere bakınca.:)
Turk borsası çok net ucuz hatta dünyanın en ucuzu
Ortalık az yarısıysa burası fena roketler
Çin parasını devalue ederse peki? o zaman ne olur. Öte yandan ABD pazarında yara alan Çin bizim ana ihracatçı olduğumuz Avrupaya odaklanacak ticarette.Bizim Avrupa pazarlarındaki ana rakibimiz Çin. nette ithalatçı ülkeyiz parası devalue edilen Çin ürünleri bizim iç pazarı da talan eder.
ben vergilerin düşük gelmesinden dolayı çok pozitif değilim an itibariyle. bekleyip daha net sonuçlar görmemiz lazım.
İsrail köpeği ge e havlamış, enterasan yaw medyada tık yok
Gunaydin cemaat bol kazanclar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimsenin kazandıgını sanmıyorum, herkese sapladılar, eh kıyıda köşede dolar altınları olanda dün sokmuş, ara gazıyla teselli gencebay da arayanlarda kabak ğibim ortada:he:
Yetmez kenar köşedeki olanlar, bak gayrimenkul ü olan yazıyormu! Yok
Timsah ğibimler, hayat onlara ğüzel,
Zevk alın, rallinin kıçımdayız:kahkah:
Pala acımadı kiii diye dolanıyor ama du bakalım.
Yersen
Güven kaybedince gereksiz kurum oldu bende ve hiç bir verisine inanmam.
Enag bile bence düşük veri sunmuş.Bu kadar vergiler ve harç artı köprü yol nakliye bedeli ile bu veriler doğrumudur derim kendimce
5 LT su fiyatı 15 den 21 TL ye çıkan yerler çogunlukda ortalama markalar enucuz markada 17 TL 19 da var
Sistem tut tutabilene
19 Martın etkileri bu ayki enflasyon verisinde az olarak var.Asıl etkiler Nisan ve Mayıs enflasyon verilerinde görülür. Yılsonu %24 olan enflasyon tahmini de yükseltilir diye düşünüyorum.
Ana hisse dışında bir kaç gündür yanları az az alıyorlar.
TKFEN yine başdöndürücü hareketlerde..
İris Cibre
@iriscibre
·
1 sa
Martta (daha olayların etkisinin görülmediği ay) enflasyon eğilimi çekirdek kalemlerde düşerken, gıda hala kontrol altına alınamadı; 4.94%
Ramazan etkisi söz konusu. Fakat, bu etkinin yüksek olması, hele işlenmiş 10% ve taze meyve sebze 16% aylık, gıda tarafında sürekli uyardığımız üzere sorun yaşadığımızın ispatı bence
Nisanda bir çuval incirin berbat edildiğini göreceğiz
Kendin pişir kendin ye ham ham.:)
Yavuz
@_yavuzc
·
14s
Mehmet Şimşek, yurtdışı çıkış yasağı bulunan TÜSİAD Başkanlarını Brüksel’de düzenlenecek yatırımcı toplantısına davet etti
TÜSİAD Başkanlarının başvuruları savcılık tarafından reddedildi
Fıkra gibi ülke
#bist100
bu haberleri görmüyor çünkü işlerine gelmiyor 2.78 beklenen enflasyon 2.48 gelmiş onu görüyor algı böyle birşey :)br haber var onu bulursam koyarım
DW Türkçe
@dw_turkce
·
15s
Avrupa Birliği, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından Türkiye ile iş birliğini gözden geçirme kararı aldığını duyurdu
Teknik olarak bakarsakta şubat ayında burada ne dedim mart ayında yükseliş yapması gerek aylık grafik bozulacak diye mart başı bir şekilde yükseliş başladı aylık barı sattan kurtarıcakken 19 mart la imamoğlu tutuklama hikayesi ile aylık grafta bozuldu , burada bazı arkadaşları okuyorum nerde işlem yaptıklarının farkında değil hafta sonu birşey paylaştık 11 martta gazeteci çıkmış bayramdan önce imamoğlu tutuklanacak demiş ve oldu kimden aldın bu bilgiyi soran yok , kimler bu bilgiyi borsada , dolarda paraya çevirdi soran yok siz sanıyormusunuz bu servis edilen haberle borsa bu şekilde yöneten pozisyon ayarlaması yapmasın , millet diyor ya yabancı hiç acımadan çıktı neden adam buradaki tezgahı görüyor bu yüzden 3 gün fiyata bakmadan sattı .Borsa ucuz hikayeleri mevcut kime göre neye göre bilançoları durumu ortada, program yara almış gözüküyor, doların stabil kalması bu programın en önemli ayağı burayı bozduk en olumsuz haberde bize yine dolar sattırır durumda .Global Trumpla beraber resesyon fiyatlamasına başladı .Mevduat paranın durumuna göre %45-48 faiz veriyor risk yok bu yüzden buraya giricek olan parada sınırlı ve oynak olucak.
Olumlu hikaye çıkarmı derseniz bana göre CHP nin kurultayından sonra imamoğlu avukatları itiraz olayı ne sonuç verir onu takip edicek piyasa oradan tutuksuz yargılama vs birşey çıkarmı yoksa belirsizlik devam eder CHP hamlesine bakar piyasa siyasi belirsizlikten dolayı
günaydın, hayırlı işler vop esnafı
merak etmeyin... yettim
daxıstaki düşüşe karşı olan müthiş direnci kırmaya geldim
bi işten anladığınız yok :vk: bi işi beceremiyonuz :drunk:
https://i.hizliresim.com/5sl8x3r.png
durumu birazda grafik üzerinde özetleyeyim istekler oluyor dolar bazlı aylık graf 2022 benim takip ettiğim ortalama yukarı kesiyor beyaz ok 2025 mart ayı ile ilk defa aşağı kesti bu ortalamalar şubatta belirttiğim mevzu bu mavi ok.
yükselen kanalın içinde bir formasyonumuz mevcut 7-8 ay önce bu formasyondan bahsetmiştim 2.35 lerde bitiyordu imamoğlu davası ile buralar görüldü ve bu bölgeden tepki geldi.Belirsizliğin artması durumunda aşağı fiyatlamaların devam edeceğini düşünüyorum bu yüzden 2.29-2.16 aşağıda takip ediceğim bantlar temel hikayemizde değindiğim imamoğlu ile ilgili olumlu haber veya tutuksuz yargılama vs birşeyler çıkarsa yukarı V hareketi olur .
yeni başlık için, ön seçim sandıklarını bıraktım
bol aksiyonlu bir vade istiyorsanız, oyları kime atacağınızı biliyorsunuz :yahoo:
Oyumu aksiyondan yana kullaniyorum.
Sn citak icin ilk oy benden.
[emoji23]
vadeli/spot farkı poz.almaya elimizi götürmüyor..
Ben oyumu çıtaga veriyorum.
https://www.youtube.com/live/CstIkKO...da6OuXMg07_oto
34. dakikadan sonra anlattıkları doğruysa!!
sanayi hissesi demek, KOZ MAÇA oynarken elde full sinek tutmak gibidir :kahkah: 1 bile alamazsın, çakarlar
endekiste 1 hisse vardır... oda akbankıs
endesks 92xx'lere geldiğinde... akbank, thy, bımas...aselsan... gibi hisseler değerlendirmeye alınır
sanayi hissesi diye, ereğli, şüşe, kardemir falan diyorsanız, heç hazzetmem onnardan :drunk: