Hocam, belliki gelicek kemal,ona ğöre pozisyon almak , en iyisi
Printable View
Hamsi kafalı :)hangi aracı kurum elamanı dipte dönüş tepede güzellemeler başladı dikkat diyecek , hangi aeracı kurum elamını sasoş ta dikkat edin 5.65 altı basarlar diyecek daha bir sürü uyarılı gerek tahta gerek kendi seneryolarımla süslediğim öngörülerim var.
bir sürü özelden msj geliyor tahta soruluyor çıksın birisi şu tahtayı aldırdı desin açık çek .
kim ne sormuşsada okuduğum kadarıyla cevap vermişimdir .
Kayyum atanacak..kayyum atanacak..len zaten kayyum Kılıçdaroğluydu ya..son seçimde neden bağrmadınız, neden İmamoğlu adayımız demediniz..şimdi cıyyak cıyyak bağırıyorlar..hepsi oyun..
İmamoğlu zaten çıkacak partinin başına geçecek ve Cumhurbaşkanı olacak..eee derdiniz nedir..ekonomi mi..
https://i.postimg.cc/prMfN0QB/SASO.png
KUZU KURALI....SPEKULATIF KAARTLAR.....GOSTERGE KAARTLAR.....SASA VE HEKTAS....
borsada ilk dibe inerler.....2.80 lerde dipteydiler aldik.....ilk tepe ye cikarlar....5.60 lardi.....BIST 100 BIR CIKARSA BUNLAR 2 CIKARLAR......ilk duzeltme bunlarda baslar.....FIBO 62 YE KADAR YIKILIRLAR.....
orada yeniden al.....SASA....bugun alinmali.....FIBO 62 YE DEGMEK UZERE....HEKTASTA OYLE.
kılıcın oğlu gelirse beklenti bitti deyip yukarı sürerler mi acaba?
GELELIM SIZIN ONEM VERDIGINIZ....gunluk politik olaylara.....
bunlar onemli isler degiller......toplumu eglendiren mesgul eden islerdir.....
cunki.....
TURKIYE.....2018 REFERANDUMU ILE.....TEK PARTI REJIMINE GECTI.....bu rejimde....bu olanlar....olmasi gerekenlerdir zaten...
BUNLARLA KAFAYI YORMAYIN ULEN.....
TEK PARTI REJIMINDE.....
obur partiler....FIGURAN OSMANLARDIR.....SUSTUR....DEMOKRASI VARDIR SUSUDUR....
ONEMLERI YOKTUR.
Bunlar bizi ilgilendirmeyen bir savaşa sokacak. Çöpsüz üzüm siyaseti isteniyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emmi ky zaten satamadı gırtlak malda benim gördüğüm açığa satışı açtılar ağalar kaldırıp kaldırıp vuruyor
Zaten haberlerisde onlar ayarlıyor sanırım 15 eylülde yeni dip ile nefes alırız
RTE 23 senedir sahada birşekilde muhalefeti dizayn ederek yürüdü , imamaoğluda uyarılmıştır şu olanları gördükten sonra şüpem yok Özgür özel söylüyor git Ankarada otur haritanın bu tarafına gitme sesini çıkarma istediğin kadar koltukta otur diyorlar diye tv söyledi.
şuanki yenilikçi ekip dizayn edilemediği için eski aparatlar devreye sokuyorlar bunu hem kolluk kuvvetleri ile hemde bunlara koyun versen koyunu geri getiremezler dedikleri ile yapıyor.
Şimşek: Son bir haftada piyasalarda herhangi bir olağan dışı hareketlilik söz konusu değil
DEMEK KI NE DIYORUM.....
kafani kumdan cikar.....TEK PARTI REJIMI OLAN BIR ULKEDESIN.....bunu 2018 de referenduma EVET deyip halkimiz yapti....
kabul et....
ve ona gore.....FINANSAL ARENEDA POZIZYON AL.
kuzu dayı, zaten bunların haricinde kağıtlar pahalı..iyi tespit etmişsin..
özellikle SASA, 25 milyar dolar yatırım yapacak ( yalancı değilse) ve 4 yeni şirket kuracak, ortak arayışındaymış arkasında devlet desteği var deniyor..
Hektas ı bilmem o biraz karışık ama daha ucuz tabii..
truva atları dolaşıyor forumda dikkat...
Amerika ya hafif kaymaya başladılar ..BTC da radara girdi :kahkah:
Vobyvade 11919
Kılıçdaroğlu, 1 hafta kalasıya adaylığını açıklayıp seçime girerken ağzını bıçak açmayan CHP liler aslan kesiliyor şimdi..hadi ordan..
- Bist 100 yaklasık iki ayda aldığını bir haftada geri verdi.
- Alır verirler, piyasa bu.
- Esrarengiz bir adam vardı. Saçı başı dağınıktı. Aynı elbiseleri giyerdi hep. Pantolonunu iple bağlardı. Pek konuşmazdı. Uzaklara saatlerce bakardı.
- E, ovvlum! Uzatma lafı.
- O birinde demişti: "Boğayım ama hisse ucuzken almayı severim."
CHP il binasını kapatma kararı aldı - NTV
İstanbul'da 2 köprü ve 9 otoyolu satmak için teklif alacaklarmış.
https://x.com/halilbariskan/status/1965044864925446151
Adamın takip ettiği kâğıtlar ditaş sasa hekts bir de endeks yorumu yapar alüminyum. Teneke işte tınnnnn. Şimdiki görevi şıracılık.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
*CHP, İstanbul İl Başkanlığı binasını yeni il başkanı ve yönetim seçilene kadar kapatma kararı aldı-NTV
https://i.hizliresim.com/oqvwo7r.png
özelden graf güncellemesi ricası olan arkadaşlar,
2.52-2.51 bölgesinden indikatörlerden dolayı tepki hareketi gelmesi gerek .
piyasa için karar bölgesi yatay kanalın içine girip girmeyeceğine bakıcaz .
buda....HEKTAS....taban olsun alayim diye bekliyorum....olmuyacak....birazdan bunda biniyorum.....geri aliyorum.....aralik ayinda iki katina satarim.....
https://i.postimg.cc/wvQYKjn4/heko.png
2.80 lerde bindim topigimde....5 kusurlarda indim....yeniden biniyorum.....3.7 kusurlardan...
eyvallah kuzu dayu..SASA ve HEKTS dedin mi ..evet dedin..karını aldın mı evet aldın..
benim de beklentim benzer yönde bir süredir..
çünkü öyle hisseler trend başlattılarki bu yolun geri dönüşü çok zor..
benim için bu kararı vermek kolay olmadı..
ama herşeye rağmen tekniği çiğneyen bir borsamız oldu..tarihte ilk kez oluyor bu..
çok da fazla bu trende güvenmeden yol almam lazım ..
- Peki, ucuz mu şu an piyasa sence?
- Tahminle ihtimal arasındaki fark nedir biliyor musun?
- Cık!
- Tahmin veriye dayanır: Hava bulutlu, yağmur yağabilir... İhtimal ise veriye dayanmaz: Yağmur yağabilir.
- Yani?
- Bir tahminim yok.
Cevdet Yılmaz
@_cevdetyilmaz
Afet harcamaları, sosyal güvenlik ve personel giderlerindeki artışa rağmen Maastricht Kriteri olan %60’ın çok altında kalan borç stokumuzun milli gelire oranı, 2024’te %24,8 seviyesinde gerçekleşti. Bu oran; gelişmekte olan ülkelerde %70,5, gelişmiş ülkelerde ise %104,7 olan ortalamanın oldukça altındadır.
korku yok.....korkuyu tukururuz biz....BIZ TALANCIYIZ.....CIHATTAYIZ....kefere kesiyoruz.....
ucuz mu değil..pahalı mı evet ( çoğu hisse için ) ama buna rağmen tekniğe rağmen ve kendi geçmiş cv sine rağmen yukarı yürümeyi başardı..
aynısını snp nasdaq dow yaptı..
Kilicdar için ihraç ettin mi ?
Etmiyorsan herseyi hakediyorsun
borsa birkaç haftadan beri tek parti rejimine mi geçmiştiki, satış yapıyor..
ddik ya son seçimde Kılıçdaroğlu seçime 1 hafta kala yine ben adayım demedi mi..
o zaman İmamoğlu ya da Özel neden hooop dur bakalım demedi..sustu sustu sustu..
demekki hepsi oyunmuş..
kuzu emminin dediği gibi konuşmaya dahi gerek yokmuş..
yok yargı bağımsızlığı yok adalet hukuk vs.. neydiki ne bekliyorsun..
yani bu chp den kaynaklı satışların hepsi oyun..
BORSAD UCUZ MU.....DEGIL MI....ESAS DEGILDIR....
esas olan.....hangi spekulator.....hangi kaarda NE KADAR GOMULMUSTUR....bunu izliyeceksin....
adam....
milyarlari ile gomulmusse.....o kaardi ucurur....
cunki....
adam....
CAN HAVLINDE.....TUM PARASINI GOMMUS O KAARDA....bunu buldun mu....o SPEKULATOR gibi davranip....onun her hareketinden para yapacaksin.....KENE sin sen....isin....KAN EMMEK.