8,21 ilk desteği olur sonrada 7,68
Printable View
8,21 ilk desteği olur sonrada 7,68
Derim alış tarihim 2002 aynı senin gibi düşünüyorum Konya’da 7 yıl bekledim sattım parsanda 13 yıldır bekliyorum ama hiç acelem yok derimde parsanda bütün bedelli bedelsizlerimi aldım maliyetim çok düşük ama elimdeki lotlarla harekete geçmiş giden bir senedin grafiğini bozmam sabır ederim lafa söze yazılanlara hiç itibar etmem hedefime vardığında satarım ve yeni girecek olduğum senetlerinde yedeğimde tutarım eğer yedeğimdeki senetlerden hangisi çok hareketsiz kaldıysa onu alır yine beklerim eğer bir insan küçük-orta tasarrufları ile hayallerini gerçekleştirebileceği tek yer borsadır kanaatimce borsaya yatırım böyle olmalı saygılarımla.Asla al-sat tavsiyesi olamaz herkesin kendi aklı var.
üstat dediğiniz rakmalar hep cuk oturdu tuttu. son demenize istinaden bugün tabanı bile gösterebilir zorlarsa. işlem bitti yapı paydos gibi, geçen hafta voleyi vuran vurdu kaçtı gitti. dediğiniz rakamlara yada tabana yakın gelirse bir miktar almayı düşünürüm. umarım geçen haftadan ky kalmamıştır fazla tahtada.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. :yes:
Bunların kağıdı terk etmesi bir anlamda iyi.Buraları destek yapıp çok daha sağlıklı gazsız yükselişler yapabilir.Neticede mecnur olayından sonra 20 yıldır herkesin korktuğu bir sığ tahta.Yakın zaman beklentileri de cabası.Biraz sabredilirse kimseyi üzmez. Ytd
9.10 ile 8.80 arası destek bölgesi
asuzudan takviye lazım
8,86 ya 200 lot yazmıştım kaptı çakallar