-
Gezgin kardeş maliyetim 0,334 .O 750.000 lotu yazan ******** , babası belli olmayan çocukların maliyeti İnan 50 kuruştan fazladır. burayı takip ediyor bu cibilliyetsiz , ******** o.ç ları.Bu fiyattan yarım akıllarıyla baskı yapıyorlar . Tek yapabileceğim sövüp saymak. Tek zararda olan hissem bu yemin ettim zarara vermem diye, ama gördükçe de sövme krizim tutuyor.Gayriihtiyari bi sövme tutuyor bu hisseyi görünce.Özür dilerim bu sözlerimden dolayı düzgün , işinde gücünde zararda yıllardır bekleyen arkadaşlarımdan. Küfürlerim hisseyi bu hale getiren, sebep olan perişan eden babası belli olmayanlara.
-
Brko ile ilgili mutlu olduğum tek şey bu babası belli olmayan , para için kendini bile ......en çapsız adamlara benden daha büyük girdiğidir NOKTA .
-
Umarım bugün 27 kuruşa 110 milyon lot satış konur. o zaman kurtuluruz bu çapsızlardan
Bu arada işlemler cep to cep. alım satım yok yani.
O bile o kadar bariz ki. Çapsız herifler
-
Bu herifler için yazdıklarınıza aynen bende katılıyorum.Hatta daha fazlasını hakkediyorlar ve eminim hepsinide okuyorlar. Bunlarda biraz kişilik, ş... olsa firmalarına ve yatırımcısına sahip çıkar ve korur.Ama yok.
-
Gezgin kardeş bu herif deme babası belli olmayan ***lere .para için g.... S..... ler bu ****ler. parayı çok sever bunlar.750.000 lot yazan ****ler burdan kazanacağız para yetmiyorsa para ederse oranızı da satın belki 50 yüz lira da ordan kazanırsınız a ... k.... çocukları. Buraları okuyorsunuz BİLİYORUUUM.Yarının satış alışlarını yazarken gördüm de brkoyu hemen aklıma geldi babası belli olmayan ****ler bi sövüyüm dedim.Unutmayın günlük sövmemi yapacam size.
-
Çok sayın çapsız spek bugün 27 ye 160.000 koymuş. uyanamadı herhalde. Arttır hocam arttır. Elini korkak alıştırma
-
Bu arada küfür etmeden aşağıdaki adreslere de mağdur olduğunuzu iletebilirseniz belki olmayan vicdanları sızlar
borsa@birko.com.tr
hayrettin.yenel@birko.com.tr
info@birko.com.tr,
zekeriyaguneykaya@hotmail.com
-
Serkan kardeş buraları babası belli olmayanların takip ettiklerini bildiğim için küfrediyorum.İnan deli oluyorlar kızıyorlar çünkü parası çok, babası belli olmayan bu adamlar gücün hep kendisinde olduğunu sanıp kimse bişey yapamaz zannediyorlar.Tahtada hepimize yapılan küfüre buradan cevap veriyorum .Hayrettinle defalarca telefonda 2 defa da yüzyüze görüştüm toplam 2 saat soru sordum. O sadece orada 1 memur yetkisi sıfır .Bişey çıkmaz.Dinliyor yönetime iletecek diyor hepsi bu.son olarak reise çıkmak haricinde sorunu halledecek merci Yok o da nasıl yapılır bilmiyorum.Spk, BİST,cimer en son olarak da kamu denetçiliği kurumuna bile yazı yazdım.Görevini yapan kurum yok.Bilgilerinize........