söylenecek başka yalan hikaye bulunamayınca hissede gitmiyor...geçmiş hikayelere artık kimsenin itibarı yok....
Printable View
söylenecek başka yalan hikaye bulunamayınca hissede gitmiyor...geçmiş hikayelere artık kimsenin itibarı yok....
http://www.gazetevatan.com/flas-acik...1144373-dunya/
hoş bir durum değil ama iran suriye fosfat yataklarından pay istiyor...
hektaş yönetimini tebrik etmek lazım...şirketi nereden nereye getirdiler....bizim adiler sadece çene çalsın icraat yok...
Ortak çok bomba bir haber bekliyor olabilir mi? Yoksa gercekten kaderine mahkum mu edildi hisse? Yani pat diye razi halka arz yada fosfat olabilir mi? Ne dersin
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
yukarıda bahsettim...fosfat haberi 10 yıldır konuşuluyor boş...diğeri razi halka arz icraat yok o da boş...denize bir taş atıyorlar sonra arkasında duran yok....somut birşey için en ufak adım yok malesef....2009 yılından beri bu hissedeyim bu tip oyalamalar yüzünden hisseleri tutmak zorunda kaldım....
Ne biliyim bu suskunluğu ona bağlıyorum.bakanıda mı işin içine çektiler yani.oda fosfat dedi.bunlar kapattı.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ara sıra bakıyorum iyi topik...ama kağıt değişip kısa sürelide orası trade edebilirdiniz...çok uzuna bağlamış çünkü,sattığım rakama geldi tekrar salmış takipteyim...iyiki kağıt değişmişim biraz toparladık sayılır...
Ytd...