iyi geceler beyler bol kazançlar:)
Printable View
iyi geceler beyler bol kazançlar:)
Bol kazançlar bir iki güne 115 bin gecilmezse sert düşüş olabilir. Herkes hisse grafiklerine bakıyor ama bugün ABD ypg'e 500 milyon dolarlık yardım açıkladı RTE kaç gündür söylüyor afrin den sonra menbic e diye menbicte abd ordusu var ve generalleri saldırılara aynı cevabı vereceklerini söyledi çarşamba bir anlaşma çıkmaz ise ve abd ile karşı karşıya kalırsak bu düşmeyen dolar 378-380 4 u rahat geçer borsa yerle yeksan olur Buda benim (farklı) bakış acim
Bist in Aralık taki keskin düşüşünde yunsanin toparlaması 10 günü bulmuştu. Bakalım bu seferde toparlayıp bilançoya bist -dow baskısına rağmen kadar çanağı tamamlayacak mı?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Slm sayin goodbye bu pivot hesaplama sisteminin bir programi var nereden bulabiliriz guzelmis?
VIA_V8C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iste tam buna kafam takildi.Uzman yorumcu diyorki bloomberght de, tarihte bu bono faizleri yukseldiginde bizim gibi ulkelerde beklenenden tersine borsa yukselise gecmis.Asil emin olmak istedigim su.O gunki konjonktur, sartlar ne idi?Simdiki ile ortusuyormu?
Para kazanmak cok kolay degil hocam.Herseyi bu devirde detayli arastirmak gerekiyor.Bak milleti bazen oyle dokuyorlarki, ustayim diyenler bile agzi acik kaliyor.Aaaa deniyor sonra, bunu niye hesaba katmadim.
Algoritmacilara savas actum daaa :kahkah:
Tmm cok tskur ederim
Bu arada degerli arkadaslarimizdan inceleyen varmi Kristal ve ozellikle Konya dusunceniz nedir? Konya cok bekletti