Originally Posted by
MedwiG
Benim yazdıklarımla Suan bu attığınız mesajin gram ilgi ve alakası yok . Lafı çevirdiniz iki dakikada ..
İyi veya kötü , seversin yada sevmezsin ama Hayatını teröre adamış birini hemde Akp döneminde Genelkurmay baskanligi yapmış biri cezaevine teror sucundan içeri atıldı ve buna destek oldunuz . Bunu yapan savci Öz’ün destekçisi oldunuz neredeyse heykelini dikecektiniz. Neyse sonuç olarak feto’nun kötü olduğunu bilerek destekleme diye birsey bizden çıkmaz , çünkü biz feto’yu sizler el ele kol kola gezerken , özledik sizi gelin ülkenize derken onun ne kadar tehlikeli onun devletin içinde neler yapabileceğini bagiriniyorduk . Onca Ergenekon ve balyoz operasyonu yapıldı bu adamlar bunları yapabilecek o insanları içeri artırabilecek bir güçteydi , bunu bile bile bir şey yapmadınız ve sonuç 15 Temmuz oldu . Kimse öyle masum değil , hele ki biz onu iyi bilirdik ama o kötüymüş diyerek bu işten sıyrılmak hiç mümkün değil .
Not : Burada “biz” kelimesini ben bunu çok iyi biliyorum ediyorum anlamında yazmadım benim yaşım belli benden daha eskiler bu feto’nun ne olduğunu daha iyi bilirler sadece bu sözde cemaatin ne olduğunu yıllardır bagirindigimiz icin “biz” kelimesini kullandım , yoksa ben biliyordum şeklinde bir sahiplenme anlamı yok .