Ortak senle ben kurtarabılırsek başka da bır sey ıstemıyorum dıgerlerı zaten ya pazarlaamcı ya da al satcı.uzun zamandır zararla bekleyen bızız...
Printable View
Sabah tek tuşla 10 dakıakda yuzde 10 aşagı saldı. Tam tersını ah bı yapsa...Hatta yenı ky lere azarlama adına yukarılara cıkarsa da bız de kacsakkkk hedefledıgımzı yerden :D Ama ky ye pazarlamaya calısırken kımse acı cekmese ky almadıkca yukarı cıkarsa aahhh ahhh...adam nıyetlendıgını bıle hıssedıp anında kac kademe cakıyo
Gübre hissesini elinde tutan pislikler inşallah zararını çıkaramaz. Bunlara insanlık lazım değil, bunlar ya gübre yada ezilecek sinek olurlar, olmuşlardır. O... gibide ağlarlar burda. Zaman gübrelerini kokusunu çıkarır.Zararlarını çıkaramamalarını temenni eder, Rabbime arz ederim.
Valla aga dedım ya eger ky ye son bı haftada brutten cıkar algısı yerleştirilmese gıderdık bugun ılgı cekmek ıcın ama herkes aldııgı gun ogleden sorna genelde cakılma baslayınca adamlar bunu anladı hemen nefessız bastı.bugun gıren ky ler cıkmadıkca kolay ekmek yedırmezler gıbıme gelıyor.İnan sabah satıyordum telefonun şarjı bıttı emır dusururken.yanı satıp yarıısnı alltan koyacaktım beceremeedım bılmeme ragmen senaryoyu. İnş cok fazla ky yoktur dıyecem de baksana forum ne kadar aktıf mynette en cok ızlenenlerdeydık sabah..Bı fırsat verıverse ahhh
arkadaşlar hani bir laf vardır... burası borsa kim kime kordsa..... sizi zor ile hisseye koyan zar ile hisse aldıran varmı.. kendi iradenizle aldınız , burada kural her zaman güçlü kuvvetli olan paralı olan kazanır... kaybedince hisse düşünce bende dahil ağlarız... ben bu adi hisseyi üç sene beklettim.. sattığımın haftası tavan tavan gitti... yani ağlamaya sızlamaya şuraya buraya şikayet etmeye gerek yok... sende uyanık olacaksın alttan alıp üstten satacaksın... en kötü yanımız , tamam buradan satmalıyım yeter, diyemeyişimizdir.. kendi düşen ağlamaz arkadaşlar. ytd...
Adam cahil kandırmışlar ptesı tavan gıdecek dıye hayal kurmus mıllete de pazarlamıs istemsizce şimdi saga sola beddualar küfürler...Klasık yurdum insanı.YAzık.Kalite 0.