Printable View
Alıntı: Originally Posted by Desperado dolar çıktıkça endeks düşecekse sıfıra inmesi lazım bir noktada... belli bir seviyede, dolar düşmeyeceğine göre, beraber çıkmaları lazım... sıfıra daha çok varda işte belki keriz anına denk gelir zaten yukarıda 260 aşşağıda 220 var ortadayız iki tarafta kazanır yerinden alıp satarsan maksat hareket olsun
Alıntı: Originally Posted by EMLAK 33 tekrar görürse bence 40 da görür :he: Üstü senin olur, ben az bişii vurup kaçacağımı süüülemiştim,sanırım görmüycek, cok sıkı pazarlık ediyo iplisss 500 puana gandurdu beni :he: 1228 flat
Alıntı: Originally Posted by savasC kozal dir o..:) hayır kozaa eminim... bu gözler öyle rakamları yazan pazarlamacıları gördü burda.
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Üstü senin olur, ben az bişii vurup kaçacağımı süüülemiştim,sanırım görmüycek, cok sıkı pazarlık ediyo iplisss 500 puana gandurdu beni :he: 1228 flat vay arkedeş herkes vurkaççı olmuş. bişey olmaz diyenden korkacan :he:
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Üstü senin olur, ben az bişii vurup kaçacağımı süüülemiştim,sanırım görmüycek, cok sıkı pazarlık ediyo iplisss 500 puana gandurdu beni :he: 1228 flat Palacım çok seksi 1235'de bekliyor.
Alıntı: Originally Posted by EMLAK vay arkedeş herkes vurkaççı olmuş. bişey olmaz diyenden korkacan :he: :kahkah: ben daa bugün oynamam, cok gıl koparttılar pala zopalayabilü birazda yarın oynaruk, tüm Vurkaccı arkedeşlere başarılar bol gıllar :he:
Alıntı: Originally Posted by savasC kozal dir o..:) Ironi yaptık.Ne olduğu onemli degil.
Alıntı: Originally Posted by EMLAK vay arkedeş herkes vurkaççı olmuş. bişey olmaz diyenden korkacan :he: anlık 650 puan verdim gitti. ahah :kahkah: